...Pot să PET
Greutate zahăr 100 grame.
Utilizare posibilă: frișcă, iaurturi, bezele, macarons, marshmallows, bomboane, cuburi de gheață, înghețată pe băț....
Compoziție: zaharuri, aromă decremă brulée, colorant natural maro și galben (E150c și E100)
Există posibile urme de ou, lapte, muștar, arahide, moluște și crustacee, pește, semințe de susan și soia
Referință:SUCRE0011A...
...Înghețată organică cremoasă cu cremăde castane. Preparată cu ingrediente organice de calitate într-un borcan de 500 ml, 100% biodegradabil, compostabil și fără plastic.
...Aveți nevoie de echipamente pentru înghețată? Turbina de gheață profesională Gris este instrumentul perfect pentru laboratorul dumneavoastră.
De construcție franceză, dar la un preț corect, veți avea o mașină puternică capabilă să proceseze litri și litri deînghețată.
Nu uitați de pasteurizatoarele noastre fabricate în Franța, de diferite puteri, în funcție de activitatea dumneavoastră.
https://www.gris.fr/boutique.php?idc=33&utm_source=europage&utm_medium=produit&utm_campaign=europage...
...
Fisticul nostru își păstrează natural culoarea verde și are un conținut de grăsimi suplimentar de 24%, ceea ce ne permite să obținem o pastă de fistic fină, ultra-cremoasă și natural de culoare verde.
Utilizare:
Pasta noastră poate fi folosită atât pentru a aromatiza o înghețată, un tort, o cremăde patiserie sau bătută, cât și pentru a umple sau a îmbogăți un preparat sau un mic dejun.
Pentru o păstrare mai bună, păstrați-o într-un loc răcoros și uscat.
Greutate: 215g - 1 Kg - 5 Kg...
... intens va adăuga o notă excepțională creațiilor dumneavoastră culinare.
Pentru a o păstra, plasați-o într-un recipient etanș în compartimentul pentru fructe și legume al frigiderului. Lăsați-o câteva minute la temperatura camerei pentru a-și recăpăta calitățile aromatice și vizuale.
Aspect: Păstăile sunt grase, uleioase, strălucitoare, flexibile.
Parfum și gust: Vanilie cu note de ciocolată, intensă și fructată.
Utilizare: La infuzie, cremă, patiserie, înghețată, iaurt, ciocolată, rețete sărate și dulci.
...O căsătorie de senzații subtile pentru un gust unic. Ingrediente: Smântână proaspătă, lapte degresat concentrat, căpșuni 21%, zahăr, gălbenușuri de ou. Conține ingrediente pe bază de lapte și ou.
...Vanilia noastră premium Gourmet Pompona îți învăluie simțurile cu un buchet floral fascinant, o notă de fruct și o finisare seducătoare de ciocolată. Păstăile pline și parfumate sunt visul oricărui patiser, infuzând delicii precum crema brûlée, înghețata și cremele de ou cu o complexitate și un caracter incomparabile. Cu o textură netedă și groasă, precum și o esență robustă de vanilie, vanilia...
...Agenti de texturare destinați să ofere conținut și o anumită rezistență în timp și la condițiile de utilizare, conservare, transformare, transport al alimentelor.
SEVAGEL 64G: stabilizator pentru înghețată
SEVAGEL 64S, 65S: stabilizatori pentru înghețată și sorbeturi
SEVAGEL: stabilizator emulsionat pentru înghețată
Stabilizator pentru cremă pâtissière - cremăde vanilie
Stabilizator pentru frișcă...
...Mașinile din seria „TWIN” permit realizarea unei game foarte largi de produse, cum ar fi înghețate, sorbeturi, granita, cremăde patiserie, mousse, bavarois, fructe poșate, zabaglione, siropuri, budinci și multe altele.
Capacitate / Producție: Ciclu 3 la 10 kg / 60 kg/h
Tensiune: Tri 400 T+N
Putere: 12 kw
Condensator: apă
Înălțime: 138 cm
Lățime: 60 cm
Adâncime: 77+18 cm
Greutate netă: 380 kg...
...Din 1935, O SORBET D'AMOUR este un artisan înghețată. Compania este specializată în fabricarea artizanală a înghețatelor și sorbeturilor. Aceasta oferă peste 100 de arome deînghețată și sorbet. O SORBET D'AMOUR propune, de asemenea, deserturi înghețate (vacherin, omletă norvegiană, tiramisu...) și dulciuri și biscuiți (meringue, cremăde caramel...).
O SORBET D'AMOUR îmbină tradiția cu...
Compania Confiserie Azuréenne este specializată în fabricarea cacao, ciocolată și produse de cofetărie. Produsele sale includ în special castane glazurate, cremăde castane și înghețată pe bază de castane.