Franța, Luitré-Dompierre
...Sous vide pe 1 bucată carton de 20 kg de origine UE sau franceză de rasă lactată - carne - Limousin - Charolais etc., interval de greutate 1,5 kg - 2 kg - 2,5 kg - 3 kg - 3,5 kg - 4 kg de asemenea carne de file de taur 4 kg...
România, Botosani
...Fileul este cea mai valoroasă bucată de carne. Este format dintr-un țesut muscular moale, fraged și suculent. Una dintre cele mai comune proceduri este maturarea timp de 2-7 zile, în funcție de vârsta animalului, pentru a fi pregătit pentru prăjire pe grătar. În același timp, mușchiul este folosit pentru a prepara tournedos și medaillonuri sau filet mignon.
Belgia, Waterloo
...Lomo Filet Solomillo Filet Pur Filet Origini: Argentina, Uruguay, Brazilia, Australia, Irlanda și Polonia Temperaturi de stocare: Refrigerat -1º/+2º și congelat -18º Specii: Bovine Calitate: Carne de vită de înaltă calitate Durata de valabilitate: Refrigerat 120 de zile / Congelat 18 luni Rasa: Angus / Hereford Greutate pe bucată: 1,1 kg până la 2,8 kg Calibru: 2/3 lbs, 3/4 lbs, 4/5 lbs și 5 lbs în sus...
Produse corespunzătoare
File
File
Alte produse
Ochi rotund
Ochi rotund
Finlanda, Turku
...Fileul este cea mai fragedă parte a cărnii de vită. De asemenea, are puțină grăsime, ceea ce îl face preferat de cei care iubesc friptura, dar care își monitorizează consumul de grăsimi. Spre surprinderea multora, o friptură de file are mai puțină grăsime decât greutatea echivalentă a unei pulpe de pui. Dacă îți urmărești greutatea, dar ai o poftă de o friptură fragedă, fileul este alegerea...
Belgia, Beringen
...Ia un roast de vită din coaste și taie-l în fripturi. Aceasta îți oferă un cotlet de coastă. Dacă îndepărtezi osul din friptură, devine un filé scoțian. La fel ca un filé scoțian, cotletele de coastă sunt fragede, pline de aromă și se prepară cel mai bine când sunt gătite într-o tigaie, pe un grătar sau tăiate subțiri pentru un stir-fry de vită.
Germania, Neutrebbin
...Cumpără cea mai bună calitate de mușchi de vită congelat | Mușchi de vită congelat fără os de vânzare online | Vânzare en-gros de mușchi de vită congelat...
Austria, Königsdorf
...Ia un roast de vită din coaste și taie-l în fripturi. Aceasta îți oferă o cotletă de coastă. Dacă îndepărtezi osul din friptură, devine un filé scoțian. La fel ca un filé scoțian, cotletele de coastă sunt fragede, pline de aromă și se prepară cel mai bine când sunt gătite într-o tigaie, pe un grătar sau tăiate subțiri pentru un stir-fry de vită.
Regatul Unit, London
...Carcață și jumătate de carcață congelată Corte / Cut Picanha / Cop de pulpă Coxão duro / Flat Coxão mole / Top side Lagarto / Eye round Alcatra / Rump Patinho / Knuckle Maminha / Tail of round Filé mignon / Tenderloin (cu noix) Contra filé / Striploin - congelat Capa de filé / Frozen cube roll cover Acém / Chuck (cu os) Vazio / Thin flank Costelas / Rib flank (cu os) Paleta / butchers roost (cu os) Pește / Briesket (cu os) Pescoț / Neck (cu os) Osso buco / Osso buco (cu os) Carne moartă / Ground beef Rabo de bovino / Tail...
Lituania, Balandiskiu K., Pabirze , Birzai
Franța, Auxerre
...Accord metvin brânzeturi, vânat, preparate în sos, preparate picante, carne roșie (fazan umplut, pulardă, file de vită în crustă) Vinificare Recolta este manuală în ladă cu dublu sortare. Vinificarea se desfășoară în cuve mici din inox termoreglabile. Fermentația malolactică se realizează în cuve într-un spațiu separat. Îmbătrânirea de 18 luni se face în butoaie de stejar (20-30% noi). Ochi...
...TK Urug. File de vită, greutate aproximativă 1,3 - 1,8 kg, foarte fraged și gustos, ideal pentru fripturi medaillon sau pentru a fi gătit întreg, cu o nuanță roz. Număr articol: 050944 Unitate de bază: kg / bucată 1,3-1,8kg Grup de produse: 05 - Carne congelată / 100 - Vită congelată Ingrediente: Carne de vită Valori nutriționale medii per: 100 g Valoare energetică: 784,00 kJ / 187,00 kcal...
Franța, Roubia
... vanilie, arome subtile de lemn. Gust Rafinată, puternică, catifelată, taninuri subtile, moale, corp structurat, bună intensitate. Asocieri mâncare & vin Carne roșie, Carne roșie în sos, File de vită, Tournedos, Brânzeturi de vacă Temperatura de servire: 16° - 17° Culoare: Roșu Culoare strugure: Syrah Alcool: 14% Conținut: 75 cl (Sticlă)...
Franța, Rouvres Les Vignes
... admira culoarea sa ușor ambrată. Nasul său puternic dezvăluie arome de fructe uscate, citrice, note de caise uscate și gutui. Champagne Claude PERRARD Brut Tradition este ideal ca aperitiv cu gougères cu brânză. Poate fi, de asemenea, servit ca antreu cu un foietaj cu șuncă. Acesta va însoți cu succes o pasăre sau un file de vită în sos.
...Hacilar Fleischgroßhandel Carne de calitate de miel, vită, vițel și păsări de curte mai multe pe site-ul nostru. Vită & vițel * Carcasă * Pistol * Pulpa * Piept cu fâșii * Umăr * Spate cu file + Piese de carne Miel * Carcasă * Pistol cu spate * Pulpa cu șold * Partea din față cu fâșii * Gât * Umăr + Piese de carne Păsări de curte * Pui întreg * Piept * Pulpa * Aripi + Piese de carne...
Compania FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES, înființată în 1992, produce și importă produse alimentare din Europa de Est. Suntem specializați în mezeluri tradiționale fără componente chimice și în fabricarea foilor de aluat (kore-yufka), o varietate de foaie de brick. FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES importă și distribuie, de asemenea, toate tipurile de produse alimentare din țările balcanice: cafea Minas, ajvar, lutenica, varză murată, ardei copți, Vegeta, Argeta… Salam de pui, cârnați de vită, file de porc afumat, carne de vită afumată, supe, brânzeturi, feta, diverse biscuiți…...
Belgia, Izier
...sărat manual la uscat, afumat sau nu. Noix: Partea fină a jambonului, sărată în saramură dulce, naturală sau în file, afumată sau nu. Lard: Piept sărat la uscat, afumat sau nu. Jambon fiert artizanal: Jambon de prima calitate sărat artizanal, fiert și fript la cuptor. Salam uscat: Preparat pe bază de carne de porc și vită de prima calitate.
Germania, Berlin
Suntem o agenție de comerț pentru produse alimentare. Sortimentul nostru include sparanghel, carne de vită și jumătăți de vită, carne de porc, carne de curcan, carne de pui, biban de mare, doradă royală, creveți vii și proaspeți, somn și file de somn. Produsele noastre sunt comercializate vii, proaspete sau congelate. Clienții noștri sunt comercianți angro și cu amănuntul, precum și unități de dezosare.
Germania, Aldenhoven
noi dezmembrăm întregi vite, tauri, viței și miei în bucăți dorite. livrăm în întreaga Europă unități de producție și gastronomie. producem propria marcă - Kebap Lorenz - Cele mai puternice articole ale noastre sunt: file de vită, roast beef, steak de șold, file de vițel, spate de vițel, secțiuni de vită și vițel, grăsime, carne de lână, bucăți de taur și vițel din față, umăr, gât, umăr.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play