Spania, Avinyonet Del Penedes-Barcelona
...Concentratul de vin de Alvinesa este un ingredient tehnologic derivat din subproduse ale vinului, conceput pentru a îmbunătăți gustul și calitatea produselor alimentare. Acest ingredient este ideal pentru utilizarea în industria alimentară, oferind beneficii care includ îmbunătățirea gustului și prelungirea duratei de viață a produselor. Alvinesa utilizează procese sustenabile pentru a garanta că...
Franța, Bordeaux
... ingenios, permite o reglare naturală a temperaturii și o livrare gravitațională a recoltei. Numai drojdiile prezente în mod natural pe boabe vor declanșa fermentația. Pe parcursul întregului proces de vinificare și maturare, un enolog profesionist asigură monitorizarea. O gestionare impecabilă a stării sanitare permite reducerea considerabilă a cantității de sulf necesară pentru o bună păstrare a vinului. Culoare: Merlot (95%), Cabernet Franc (5%) Producător: Familia Schmid-Haguenin din Saint-Germain-de-la-Rivière (33240) Formate și ambalaje: Sticlă (75cl) - Cutie de 6 - 2019...
Franța, Lys Haut Layon
... nopțile foarte reci, ceea ce permite dezvoltarea aromelor de citrice dorite; versanții Orb, la nord de Béziers, aduc, de asemenea, rotunjime vinului. ELABORARE : Strugurii sunt culeși foarte devreme dimineața, chiar și la sfârșitul nopții. Aceștia sunt transportați rapid la cramă pentru a fi presați. Fermentația alcoolică se desfășoară rapid. Grad alcoolic: 12,5% Zaharuri reziduale: 1,0 (g/l) Aciditate: 6,18 SO2 total: 124 (mg/l)...
Franța, Caudiès De Fenouillèdes
... este pus direct în butoaie de stejar francez (25% noi) unde va efectua toată fermentația alcoolică. Fermentația malolactică nu este căutată în mod voluntar pentru a păstra vivacitatea. În timpul maturării pe drojdie totală timp de 10 luni, vinul este amestecat regulat pentru a-i oferi mai mult corp. Această muncă „în stil Burgund” face din această cuvée un vin de păstrare. Degustare: Nas frumos acidulat cu note de unt prăjit și alune, gură generoasă și complexă care se va potrivi cu toate dorințele.
Franța, Saint Cannat
...{"CÉPAGES":"SOIURI\nChardonnay 100%\n\nVINIFICARE\nDupă recoltarea strugurilor și presarea acestora, fermentația alcoolică se desfășoară natural cu drojdii indigene: 30% în butoaie de stejar și 70% în cuve inox cu temperatură controlată. Acest proces lung și natural va conferi vinului mai multă complexitate. Fermentația malolactică se va desfășura, de asemenea, natural. Maturarea durează...
Franța, Saint Loubes
... vinului, alcool, bule, dulceață, aromatizare, culori…) - Un instrument de producție modern și flexibil - Capabil să propună personalizarea ambalajelor de la doar 600 de sticle și personalizare totală (vin + ambalaj) de la 6000.
Italia, Castell'alfero
... fiecărui rezervor, cisternă sau bazin, îndepărtând, de exemplu, chiar și depunerile extinse de cristale produse de fermentația vinului, datorită unei serii de programe automate dedicate de spălare. Produsele sunt vândute în Italia, în Europa și în țări din afara Uniunii Europene, în special în Africa.
... direct în presa. Sucul obținut, numit must, este dus în pivniță după sedimentare și pus în butoaie, în care va avea loc fermentația alcoolică. Pentru vinurile roșii, strugurii sunt parțial despuiați (scopul fiind separarea boabelor de ciorchini); ei macerează apoi în cuvă (preferabil din lemn) timp de o săptămână sau mai mult, în funcție de anii de recoltă. Această fază permite extracția taninurilor și a culorii conținute în coaja strugurelui. Când cuvele ajung la o temperatură de aproximativ 16-18°C, activitatea drojdiilor începe și fermentația alcoolică.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play