Polonia, Tomaszow Lubelski
...Fasolea neagră este o varietate de fasole comună, apreciată în mod special pentru proprietățile sale. Este unul dintre produsele de bază în dieta locuitorilor din America de Sud și Centrală. În prezent, fasolea neagră este cultivată în întreaga lume și utilizată în multe tipuri diferite de bucătărie. Fasolea neagră este un ingredient excelent pentru meniul zilnic, fiind mult mai ieftină decât...
Germania, Hamburg
...Pentru majoritatea produselor noastre există o cantitate minimă de achiziție de 25 kg. Mostre pot fi furnizate. În plus, Plants2Market este certificat BIO și HACCP și, începând cu sfârșitul lunii septembrie 2023, este certificat inițial DIN EN ISO 9001:2015. Următoarele produse sunt, de asemenea, disponibile: Acerola Fasole de câmp Cimbru de câmp Fasole neagră africană Alant Acid alfa-lipoic Amla Artichocă Ashwagandha Astaxantină Valeriană Bambus Beta glucan Frunză de mesteacăn BIO...
Franța, Avignon
...Flageoletul biologic este o varietate de fasole albă comună care aparține familiei leguminoaselor. Boabele recoltate înainte de maturitate păstrează astfel o culoare verde caracteristică flageoletului. După primirea la fabrică, semințele de flageolet sunt sortate, spălate, rehidratate, prefiarte și apoi congelate IQF. Flageolet provenit din agricultura biologică: 100% Total energetic: 84 Kcal 354 kJ Fibre alimentare: 2,3 g Proteine: 4,1 g Sare: 0,03 g...
Țările de Jos, Venlo
...Fasolea albă este una dintre numeroasele varietăți de fasole comună domesticită în America de Nord și de Sud. Există mai multe tipuri, deși cele mai comune sunt fasolea cannellini, cunoscută și sub numele de fasole albă. Fragile, cu un gust pământiu de nucă, sunt o excelentă adăugare la supe, tocănițe, chili și alte preparate.
Uzbekistan, Samarkand
...Fasolea roșie este o varietate a fasolei comune (Phaseolus vulgaris), o leguminoasă originară din America Centrală și Mexic. Fasolea comună este o cultură alimentară importantă și o sursă majoră de proteine în întreaga lume. Folosită în diverse preparate tradiționale, fasolea roșie este de obicei consumată bine gătită. Fasolea roșie crudă sau gătită necorespunzător este toxică, dar fasolea bine preparată poate fi un component sănătos al unei diete echilibrate.
Suntem o mică firmă de familie înființată în 2006. Sarcina principală a întreprinderii noastre este achiziția și vânzarea produselor agricole, cum ar fi conopida, ceapa, broccoli, varza sau nucile. Cu toate acestea, ne ocupăm în cea mai mare măsură de exportul diferitelor tipuri de fasole. Firma noastră a construit de-a lungul anilor încredere atât în rândul clienților, cât și al furnizorilor, așa...
Azienda Agricola Piscitiello oferă o producție bogată, autentică și sănătoasă de produse horticole excelente din seră; a acumulat o mare experiență în producția de rucola, salată, endivie creț și netedă, scarolă, fasole taccola verde. Pentru a garanta calitatea produselor sale, a decis să certifice producțiile conform standardelor stricte GLOBAL.G.A.P. și să se echipeze cu camere frigorifice...
Spania, Manzaneda (gozón)
„Casa Bartuelo” este o exploatare agricolă și zootehnică situată pe malul mării Cantabrice, în comuna Gozón, la 5 kilometri de Capul Peñas. Combinăm tradiția cu noile tehnici de cultivare pentru a aduce pe masa ta cele mai bune produse din Asturias, din grădină la tine acasă în 24 de ore. Produse de toate tipurile de legume de sezon (roșii, salată, varză, fasole etc.), leguminoase (în principal...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play