Italia, Marmirolo
...W: 250 - 260. Făină tip '00' obținută din grăunțe italiene și europene selectate, dotată de plasticitate și forță, pentru aluaturi directe cu dospire medie. Ideală pentru a obține o foaie crocantă și ușoară, potrivită pentru toate aplicațiile de patiserie dulce și sărată. Recomandată pentru millefoglie, ventagli, vol-au-vent, patiserie mică, pizzette. 10KG...
Franța, Paris
...O pastă de tartinat cremoasă cu adevărat bună la gust, cu alune și hrișcă. Crocantă și delicioasă, este unică. Toată lumea o adoră pe clătite, vafe, brioșe sau chiar în rețete de patiserie. Face parte din cele mai bine vândute produse la Mademoiselle Breizh. Greutate netă: 250g Volum: 250g...
Franța, Bayonne
...Acest mic pâine de 35 de grame este o alegere sigură pentru hotelieri. O pâine cu un aspect rustic, cu o crustă făinoasă și foarte crocantă. Această pâine este o opțiune atrăgătoare care funcționează ca pâine de masă, ca pâine de sandwich sau chiar ca pâine pentru frigărui. Această bucată va fi gata în doar 5 minute de gătire. REF:P106B EAN-13:8436017103250 EAN-14:18436017103257 POIDS PRECUIT (G...
Franța, Appietto
... corse Canistrelli 57% (Făină de grâu, Zahăr, Ulei de floarea-soarelui) Conservare: A se păstra într-un loc uscat și ferit de căldură Declarație nutrițională pentru: 100 g Energie: 2241 kJ (537 kcal) Grăsimi: 34 g Acizi grași saturați: 5,7 g Carbohidrați: 52 g din care Zaharuri: 30 g Proteine: 5,3 g Sare: 0,30 g...
Franța, Aix En Provence
...Reputația celebrei Tartine Prăjite din Aix a Casei ROGER nu mai trebuie demonstrată. Această savoare unică, această crustă crocantă și această ușurință i-au adus faima. Fără zahăr adăugat, Felia de pâine Prăjită din Aix se pretează tuturor dorințelor zilei. Făină de grâu, amestec de cereale, gluten, grăsimi vegetale (uleiuri și grăsimi nehidrogenate, (de palmier și rapiță), apă), drojdie de panificație, malț, sare, B2 (inclusiv tărâțe), agent emulgator: lecitină de soia (fără OMG).
Portugalia, Bragança
...Migdale Naturale cu Coajă Apariție și Textură Culoare maronie cu diverse dimensiuni disponibile; Textură fermă și crocantă. Utilizare Ideal pentru diferite tipuri de prelucrare ulterioară, muesli, batoane proteice, gustări.
Turcia, Istanbul
...Făină de pâine Făina de pâine este un supliment alimentar utilizat pe scară largă pentru prăjirea alimentelor, cum ar fi puiul prăjit, peștele, fructele de mare (creveți), pulpele de pui, aripile de pui, inelele de ceapă etc. Este crocantă, moale, delicioasă și hrănitoare. Făina de pâine este un supliment alimentar utilizat pe scară largă pentru prăjirea alimentelor, cum ar fi puiul prăjit, peștele, fructele de mare (creveți), pulpele de pui, aripile de pui, inelele de ceapă etc.
Germania, Gelsenkirchen
... niciodată la fel. Ingrediente Făină de porumb, Ulei vegetal (soia și/sau rapiță) și ulei de palmier (ulei de palmier și/sau ulei de palmier fracționat), Condimente [Maltodextrină de porumb, Zahăr, Acid citric, Clorură de potasiu, Făină de orez, Sare, Glutamat monosodic, Arome naturale și artificiale (Maltodextrină de porumb, Extract de drojdie, Glutamat monosodic, Inozinat și guanilat disodic, Amidon de cartof, Gumă arabică), Proteină de soia hidrolizată, Ceapă deshidratată, Extracte de condimente (inclusiv ardei iute roșu), Bicarbonat de sodiu, Culori, Inozinat și guanilat disodic, Sodiu...
Ungaria, Budapest
...Cuscusul este de origine berberă, cuvântul înseamnă "bine rulat", referindu-se la prepararea sa tradițională. Inițial, era făcut manual din semolă de grâu dur: semola aburită era rulată manual în bile mici, apoi era dată prin făină și întinsă la uscat pentru a rămâne crocantă. A fost un fel de mâncare național în Africa de Nord timp de o mie de ani, iar consumul său este răspândit chiar și în...
Germania, Stegaurach
...Panadă aurie, suculentă și crocantă la mușcătură. modelată, pane, prăjită plină de gust, condimentată, ușor untos Sfaturi de profesionist: Ca sandwich cu șnițel sau clasic cu cartofi prăjiți și salată. Ingrediente Apă, 20 % panadă din fulgi de porumb (făină de orez, amidon, fulgi de porumb, apă, făină de năut, făină de porumb, sare de masă, dextroză, ulei de rapiță), 7 % proteină de mazăre...
Franța, Ostwald
...biologice și artizanale! Vei fi încântat de pastele noastre în formă de gemilli! Și pentru o textură ușor crocantă, alegeți o fierbere al dente. Sfaturi de utilizare: aduceți apa la fierbere, fierbere rapidă 3/4 minute pentru a păstra calitatea nutrienților, serviți reci sau calde. Conservare: într-un recipient închis, într-un loc uscat, ferit de lumină. Ingrediente: făină de grâu vechi, făina...
Franța, Malataverne
... diferență constă în modul de realizare, deoarece este încă preparat manual. Cu o rețetă ingenios adaptată pentru a obține cele mai bune arome, se obține o savoare crocantă și delicată de vanilie, care se potrivește divin cu una dintre băuturile care fac renumele Languedoc-Roussillon – vinul roze… Cu siguranță cunoști vinurile din Bordeaux sau Burgundia… dar știai că Languedoc-Roussillon este cea mai veche regiune viticolă?
Slovacia, Ivanka Pri Dunaji
...”) sau cu susan (coacem susanul direct în aluat pentru o experiență și mai crocantă). Suntem siguri că îți vor plăcea ambele variante! Beneficii: - Făcuți din făină de spelt organică de înaltă calitate - Fără coloranți, aditivi sau conservanți - Certificat VEGAN...
Franța, Aix-En-Provence
...asociat cu diferite condimente și ierburi aromatice, cum ar fi piperul, turmeric și usturoiul. Pentru iubitorii de senzații tari, dar și pentru cei mai timizi, o experiență unică de degustare vă așteaptă! Datorită coacerii lor blânde, biscuiții noștri au o textură ușoară și crocantă și păstrează un maximum de nutrienți.
Franța, Saint-Denis
...Fabricată dintr-o făină de tradiție franceză, această gamă oferă produse de calitate superioară cu o conservare mai bună. O fermentație lentă, la temperaturi scăzute, oferă tot timpul necesar dezvoltării aromelor și generează o miez gras și alveolat, înconjurat de o crustă subțire și crocantă, datorată coacerii pe piatră.
Italia, Rocca Grimalda
... grâu spart fără drojdie și din spelta. Suntem o Pinserie certificată. Pinsa romană este o pizza de formă ovală, foarte digerabilă, realizată din făină de grâu, soia și orez, crocantă la exterior și moale în interior, hipocalorică și hipoglicemică. Pe lângă pizza tradițională clasică, suntem specializați în pizza în pala. Ingredientele pe care le folosim pentru umplutură sunt de cea mai bună calitate...
Belgia, Sint-Niklaas
Maison Biscuits d’Or din Belgia a fost înființată în 1996 ca o afacere de panificație artizanală. Există patru arome delicioase: golden classic, golden marzipan, golden honey și golden whole wheat. Golden classic este speculaasul clasic. O delicatesă crocantă din făină pură de grâu și malț, produse lactate cremoase și zahăr nerafinat. Aceasta oferă un speculaas copt picant, cu un gust distinct de...
Țările populare pentru acest termen de căutare