...Guillaume și Hélène au preluat o parte din exploatația familială a părinților lui Guillaume, în 2016. Au crescut suprafața de rubarbă. Astăzi cultivă 4 ha de rubarbă. Hélène oferă produsele lor transformate pe bază de rubarbă.
...Ingrediente: piure defructe (60%), cremă de castane (40%)
Marpom’s este un amestec delicios de Cremă de Castane din Ardèche (40%) și piure de mere (60%). Elaborat cu un minimum de 70% fructe, marpom’s este porția defructede consumat în orice moment al zilei, ideal pentru cei mici, recomandat pentru cei mari.
Marpom’s este disponibil și în alte două arome: caise și căpșuni. Ingrediente: piure defructe (60%), cremă de castane (40%)
Cod: 630
Greutate netă (g): 340
Greutate brută (g): 400
Preț TTC: 2.63...
...Pr ready to use
Economisire de timp
Fără pierderi
Doza exactă
Nu lasă apă la gătit
Deja curățat
Există în variantă necurățată cu antioxidanți
Utilizare :
– Pentru patiserie (crumbles, tarte....), în compotde casă, ca garnitură pentru preparate…
– Adaptat pentru industrii...
...Compoturi defructe PREMIUM cu bucăți pentru a însoți toate momentele dumneavoastră delicioase!
Fiecare moment este potrivit pentru a aprecia această gamă delicioasă de compoturi PREMIUM foarte fructate (peste 80% fructe).
De savurat în orice moment al zilei, la mic dejun, la gustare, în timpul unui brunch, ca acompaniament pentru o faisselle, o înghețată sau ca umplutură pentru prăjituri.
DLUO*: 2 ani
Greutate netă: 430g
Conținut de zahăr: 26%
Circuit de distribuție: magazine fine și GMS...
...Experții KASAG sunt specializați în realizarea echipamentelor de fierbere și a instalațiilor de fierbere industriale pentru producția de gemuri, marmelade, compoturi și gelatine. Cerințele ridicate ale producției, așteptările specifice pentru preparatele pe bază de pectină, dimensiunile optime și timpii de procesare reduși trezesc pasiunea companiei.
Compania se adaptează din nou întregii clientele, realizând instalații personalizate și modulare care le satisfac pe deplin cerințele respective.
...Cereale integrale
Rich în fibre
Copt lent la cuptor
Crocanți și delicioși
Fructele sunt întregi și uscate. Nu sunt fructe liofilizate.
Rețetă vegană
Cu zahăr din cocos
Listă scurtă de ingrediente
Mod de utilizare
Se toarnă într-un bol cu lapte/băutură vegetală sau se presară unde doriți (iaurt, compot, desert).
Ingrediente
Ingrediente: Fulgi de ovăz*, fulgi de secară*, zahăr din cocos*, nucă de...
...Ingrediente: 100% Pară
Elaborăm desertul nostru din pară doar cu pulpa celor mai bune pere, culese direct din plantațiile noastre. Îți putem aduce acasă o fructă din țară cu toate valorile sale nutritive, care se remarcă prin gustul extrem de dulce și textura sa fină. Este deja pregătit pentru a te bucura de toate beneficiile consumului defructe naturale într-un mod mai ușor, comod și rapid, gata să-l iei mereu cu tine.
...Aroma de măr este un element de bază în deserturi și băuturi. Crocant și suculent pentru băuturi care amintesc defructe zdrobite sau gătit și compot, mărul emană autenticitate.
...), aproape 2,5% acizi (în principal acid malic), aproximativ 1% pectină și mai mult de 1,5% taninuri, vitamina C și o substanță colorantă roșie. Din cauza gustului acru, fructele sunt aproape niciodată consumate proaspete; sunt folosite pentru a face gem, compot, băutura alcoolică „spini”, oțet, kvass și sunt adăugate în supe pentru acidifiere. Fructele prăjite împreună cu frunzele sunt un substitut...
...Această magnifică compotă este făcută din căpșuni, zmeură și afine de calitate superioară, cu o notă de zahăr, lămâie, scorțișoară și vin spumant alb. Recomandată pentru cei care apreciază diferența și gustul mai rafinat.
CĂPȘUNI, ZMEURĂ, AFINE, ZAHĂR, VIN SPUMANT ALB, LĂMÂIE ȘI SCORȚIȘOARĂ
210g...
...SUC DE MERE VARIETATEA ANILOR 1960
Cu gustul său irezistibil decompotde tartă tatin, TXOPITO vă va umple de energie și bună dispoziție în orice moment al zilei. 100 % suc pur, TXOPITO este un produs de calitate din zonă, ideal pentru mic dejunuri și mesele persoanelor care preferă băuturile non-alcoolice.
PUNCTELE CHEIE
Caracteristici
100 % suc pur de mere, provenit în principal din...
...Gata de consum, complet gătit, produs alimentar PASTEURIZAT, ambalat și sigilat ermetic pentru a menține caracteristicile unui produs culinar. De asemenea, disponibil în arome: Quinoa și Banane, și Quinoa și Piersici.
...Abricot (80%)*, Zahăr din trestie*, Acidifiant: Suc concentrat de lămâie*, Gelifiant: pectină defructe.
DLUO: data fabricației +2 ani
Greutate netă: 420g
Greutate brută: 674g
Conținut defructe: 80g
Conținut de zaharuri: 33g
* Produse provenite din agricultura biologică.
Materii prime provenite din agricultura UE și non-UE.
A se păstra la rece după deschidere și a se consuma rapid.
Referință: AbricotCompoteBioFr1...
...O compotă de mere este un piure defructe format din mere gătite sau proaspete și, eventual, puțin zahăr sau scorțișoară. În Franța, compota este un desert, în timp ce în Europa de Nord și de Est sau în America, compotele însoțesc foarte des carnea. În Belgia și Olanda, este servită de asemenea ca garnitură, în special cu cârnați sau cu pui.
...Mașină de umplere cu aplicator de capace ca multibloc și elevator de capace pentru sosuri și produse de dressing, ketchup, creme, uleiuri, oțet, gem, miere, compotdefructe, tocănițe etc.
...Terroir: Sol argileux graveleux pe șisturi
Situație: Haut layon
Vinificare
Fermentația alcoolică și maturarea se realizează în butoaie timp de un an.
Degustare între 10 și 12°C
Ochi: Galben
Nas: Fructat, compot, caise
Gust: Arome defructe galbene și note defructe confiate
Potencial de păstrare: 5 ani
Echilibru: Sec
Asocieri gastronomice: Pești în sos,
coquilles Saint-Jacques, carne albă și brânzeturi cu pastă gătită.
Lotte à l’américaine, homar cu smântână și pui cu sos alb.
Tăiere: Guyot dublu
Altitudine: 100 la 120 m...
...Perele uscate sunt deosebit de benefice pentru rinichi. Ele ajută rinichii să funcționeze sistematic și cresc cantitatea de urină. Perele uscate ajută organismul în eliminarea nisipului și a pietrelor. Diabeticii pot consuma de asemenea acest fruct uscat. Ele ameliorează indigestia și ajută la reducerea senzației de greață la femeile însărcinate. Se recomandă ca persoanele cu stomac sensibil să le consume nu în formă crudă, ci sub formă decompot. Perele uscate au, de asemenea, un efect excelent în rezolvarea problemelor intestinale.
... apoi copt, dând naștere unei petale crocante.
Ingrediente:
Porumb*
* 100% din ingredientele agricole provin din agricultura ecologică
Origini: UE
Allergeni: Urme posibile de gluten, soia, susan, fructe cu coajă lemnoasă și arahide
Sfaturi de utilizare: A se consuma cu lapte, iaurt, compot... sau ca atare...
... pentru diete de slăbire – dar și cu fier.
Originea spirulinei bio: Grecia.
Modul de uscare a spirulinei noastre: fulgii se usucă la soare.
Poate fi consumată pură, ca o gustare „sănătoasă” sau ca aperitiv „healthy”. Poate fi folosită și în alimentația zilnică și în gătit.
Ușor de dizolvat, fulgii de Spirulină pot fi amestecați într-un pahar cu apă, un suc defructe, un smoothie, un iaurt sau o compot.
...Măcinat proaspăt pe legume rădăcinoase coapte la cuptor. Rafinat pe compotde prune sau mousse din ciocolată cu lapte integral de înaltă calitate.
Ingrediente: Piper Assam sălbatic
Atenție pentru alergici: Poate conține urme defructe cu coajă, arahide, susan, muștar și țelină.
Conținut: 38 g în cutie de tablă albă...
... clienților. De asemenea, dorim să ne extindem clientela la nivel regional și național pentru a face cunoscută calitatea produselor noastre. Pe lângă fructele proaspete, avem o gamă de produse transformate pe bază de mere și pere: suc, cocktail, cidru, compot… Sucul nostru de mere a primit recent medalia de argint la concursul general agricol de la salonul de agricultură 2022, demonstrând din nou rigurozitatea și exigența pe care le punem în calitatea produselor noastre.
Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați prin numărul de telefon din fișa noastră de contact aici →...
Le Cellier Saint Pierre oferă produse artisanale, cum ar fi aperitive, gemuri clasice sau fără zahăr (căpșuni, zmeură, caise, mure, fructede pădure, cireșe, afine, prune, rubarbă, caise, coacăze, ananas, piersici, smochine,…), compotde merișor, gem de ceapă, ceai, vinuri, șampanii și vinuri spumante.
...Industria Pan. P. Crystallidis S.A. "SKO" se specializează de 44 de ani în producția defructe și legume conservate. Gama noastră de produse este uriașă, deoarece am intrat dinamic în producția de materii prime pentru patiserie, având ca principiu doar și întotdeauna calitatea. Compotde piersici, salate defructe, ciuperci conservate, compotde afine, compotde zmeură, compotde căpșuni, compot...