Franța, Mainneville
...Guillaume și Hélène au preluat o parte din exploatația familială a părinților lui Guillaume, în 2016. Au crescut suprafața de rubarbă. Astăzi cultivă 4 ha de rubarbă. Hélène oferă produsele lor transformate pe bază de rubarbă.
Franța, Privas
...Ingrediente: piure de fructe (60%), cremă de castane (40%) Marpom’s este un amestec delicios de Cremă de Castane din Ardèche (40%) și piure de mere (60%). Elaborat cu un minimum de 70% fructe, marpom’s este porția de fructe de consumat în orice moment al zilei, ideal pentru cei mici, recomandat pentru cei mari. Marpom’s este disponibil și în alte două arome: caise și căpșuni. Ingrediente: piure de fructe (60%), cremă de castane (40%) Cod: 630 Greutate netă (g): 340 Greutate brută (g): 400 Preț TTC: 2.63...
Franța, Port-Sainte-Foy-Et-Ponchapt
...Pr ready to use Economisire de timp Fără pierderi Doza exactă Nu lasă apă la gătit Deja curățat Există în variantă necurățată cu antioxidanți Utilizare : – Pentru patiserie (crumbles, tarte....), în compot de casă, ca garnitură pentru preparate… – Adaptat pentru industrii...
Franța, Puyricard
...Compoturi de fructe PREMIUM cu bucăți pentru a însoți toate momentele dumneavoastră delicioase! Fiecare moment este potrivit pentru a aprecia această gamă delicioasă de compoturi PREMIUM foarte fructate (peste 80% fructe). De savurat în orice moment al zilei, la mic dejun, la gustare, în timpul unui brunch, ca acompaniament pentru o faisselle, o înghețată sau ca umplutură pentru prăjituri. DLUO*: 2 ani Greutate netă: 430g Conținut de zahăr: 26% Circuit de distribuție: magazine fine și GMS...
Elveția, Langnau Im Emmental
...Experții KASAG sunt specializați în realizarea echipamentelor de fierbere și a instalațiilor de fierbere industriale pentru producția de gemuri, marmelade, compoturi și gelatine. Cerințele ridicate ale producției, așteptările specifice pentru preparatele pe bază de pectină, dimensiunile optime și timpii de procesare reduși trezesc pasiunea companiei. Compania se adaptează din nou întregii clientele, realizând instalații personalizate și modulare care le satisfac pe deplin cerințele respective.
Franța, Brignais
...Cereale integrale Rich în fibre Copt lent la cuptor Crocanți și delicioși Fructele sunt întregi și uscate. Nu sunt fructe liofilizate. Rețetă vegană Cu zahăr din cocos Listă scurtă de ingrediente Mod de utilizare Se toarnă într-un bol cu lapte/băutură vegetală sau se presară unde doriți (iaurt, compot, desert). Ingrediente Ingrediente: Fulgi de ovăz*, fulgi de secară*, zahăr din cocos*, nucă de...
Spania, Campllong
...Ingrediente: 100% Pară Elaborăm desertul nostru din pară doar cu pulpa celor mai bune pere, culese direct din plantațiile noastre. Îți putem aduce acasă o fructă din țară cu toate valorile sale nutritive, care se remarcă prin gustul extrem de dulce și textura sa fină. Este deja pregătit pentru a te bucura de toate beneficiile consumului de fructe naturale într-un mod mai ușor, comod și rapid, gata să-l iei mereu cu tine.
Franța, Puget-Sur-Argens
...Dulcețuri de coacăze, căpșuni, caise... Compot de mere, mere-banană, mere-căpșuni... Suc în cutii: mere, mere-căpșuni, piersică-caise...
...Aroma de măr este un element de bază în deserturi și băuturi. Crocant și suculent pentru băuturi care amintesc de fructe zdrobite sau gătit și compot, mărul emană autenticitate.
Ucraina, Chornomorsk
...), aproape 2,5% acizi (în principal acid malic), aproximativ 1% pectină și mai mult de 1,5% taninuri, vitamina C și o substanță colorantă roșie. Din cauza gustului acru, fructele sunt aproape niciodată consumate proaspete; sunt folosite pentru a face gem, compot, băutura alcoolică „spini”, oțet, kvass și sunt adăugate în supe pentru acidifiere. Fructele prăjite împreună cu frunzele sunt un substitut...
Franța, Arles
Portugalia, Porto
...Această magnifică compotă este făcută din căpșuni, zmeură și afine de calitate superioară, cu o notă de zahăr, lămâie, scorțișoară și vin spumant alb. Recomandată pentru cei care apreciază diferența și gustul mai rafinat. CĂPȘUNI, ZMEURĂ, AFINE, ZAHĂR, VIN SPUMANT ALB, LĂMÂIE ȘI SCORȚIȘOARĂ 210g...
Franța, Ascain
...SUC DE MERE VARIETATEA ANILOR 1960 Cu gustul său irezistibil de compot de tartă tatin, TXOPITO vă va umple de energie și bună dispoziție în orice moment al zilei. 100 % suc pur, TXOPITO este un produs de calitate din zonă, ideal pentru mic dejunuri și mesele persoanelor care preferă băuturile non-alcoolice. PUNCTELE CHEIE Caracteristici 100 % suc pur de mere, provenit în principal din...
Spania, Majadahonda
...Gata de consum, complet gătit, produs alimentar PASTEURIZAT, ambalat și sigilat ermetic pentru a menține caracteristicile unui produs culinar. De asemenea, disponibil în arome: Quinoa și Banane, și Quinoa și Piersici.
Franța, Paris
...Abricot (80%)*, Zahăr din trestie*, Acidifiant: Suc concentrat de lămâie*, Gelifiant: pectină de fructe. DLUO: data fabricației +2 ani Greutate netă: 420g Greutate brută: 674g Conținut de fructe: 80g Conținut de zaharuri: 33g * Produse provenite din agricultura biologică. Materii prime provenite din agricultura UE și non-UE. A se păstra la rece după deschidere și a se consuma rapid. Referință: AbricotCompoteBioFr1...
Franța, Malataverne
...O compotă de mere este un piure de fructe format din mere gătite sau proaspete și, eventual, puțin zahăr sau scorțișoară. În Franța, compota este un desert, în timp ce în Europa de Nord și de Est sau în America, compotele însoțesc foarte des carnea. În Belgia și Olanda, este servită de asemenea ca garnitură, în special cu cârnați sau cu pui.
...Mașină de umplere cu aplicator de capace ca multibloc și elevator de capace pentru sosuri și produse de dressing, ketchup, creme, uleiuri, oțet, gem, miere, compot de fructe, tocănițe etc.
Franța, Lys Haut Layon
...Terroir: Sol argileux graveleux pe șisturi Situație: Haut layon Vinificare Fermentația alcoolică și maturarea se realizează în butoaie timp de un an. Degustare între 10 și 12°C Ochi: Galben Nas: Fructat, compot, caise Gust: Arome de fructe galbene și note de fructe confiate Potencial de păstrare: 5 ani Echilibru: Sec Asocieri gastronomice: Pești în sos, coquilles Saint-Jacques, carne albă și brânzeturi cu pastă gătită. Lotte à l’américaine, homar cu smântână și pui cu sos alb. Tăiere: Guyot dublu Altitudine: 100 la 120 m...
...Părți ale plantei: Fructe Mod de cultivare: Colectare sălbatică\, Cultivat În fabricare: Farmaceutic, Cosmetic, Suc, Melasă, Etanol, Zahăr lichid, Aluat, Compot, Ciocolată, Alcool industrial, Marmeladă, Pulbere, Murături, Cola, Produse lactate, Acid acetic, Acid citric, Acetonă, Butanol, Acid gluconic, Confectie, Oțet, Chipsuri, Gem, Furaje pentru păsări și animale, Ulei, Extract. În alimentație: Consumate împreună cu ceai, Biscuiți.
...Perele uscate sunt deosebit de benefice pentru rinichi. Ele ajută rinichii să funcționeze sistematic și cresc cantitatea de urină. Perele uscate ajută organismul în eliminarea nisipului și a pietrelor. Diabeticii pot consuma de asemenea acest fruct uscat. Ele ameliorează indigestia și ajută la reducerea senzației de greață la femeile însărcinate. Se recomandă ca persoanele cu stomac sensibil să le consume nu în formă crudă, ci sub formă de compot. Perele uscate au, de asemenea, un efect excelent în rezolvarea problemelor intestinale.
Franța, Olivet
... apoi copt, dând naștere unei petale crocante. Ingrediente: Porumb* * 100% din ingredientele agricole provin din agricultura ecologică Origini: UE Allergeni: Urme posibile de gluten, soia, susan, fructe cu coajă lemnoasă și arahide Sfaturi de utilizare: A se consuma cu lapte, iaurt, compot... sau ca atare...
... pentru diete de slăbire – dar și cu fier. Originea spirulinei bio: Grecia. Modul de uscare a spirulinei noastre: fulgii se usucă la soare. Poate fi consumată pură, ca o gustare „sănătoasă” sau ca aperitiv „healthy”. Poate fi folosită și în alimentația zilnică și în gătit. Ușor de dizolvat, fulgii de Spirulină pot fi amestecați într-un pahar cu apă, un suc de fructe, un smoothie, un iaurt sau o compot.
Germania, Hamburg
...Măcinat proaspăt pe legume rădăcinoase coapte la cuptor. Rafinat pe compot de prune sau mousse din ciocolată cu lapte integral de înaltă calitate. Ingrediente: Piper Assam sălbatic Atenție pentru alergici: Poate conține urme de fructe cu coajă, arahide, susan, muștar și țelină. Conținut: 38 g în cutie de tablă albă...
Franța, Copponex
... clienților. De asemenea, dorim să ne extindem clientela la nivel regional și național pentru a face cunoscută calitatea produselor noastre. Pe lângă fructele proaspete, avem o gamă de produse transformate pe bază de mere și pere: suc, cocktail, cidru, compot… Sucul nostru de mere a primit recent medalia de argint la concursul general agricol de la salonul de agricultură 2022, demonstrând din nou rigurozitatea și exigența pe care le punem în calitatea produselor noastre. Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați prin numărul de telefon din fișa noastră de contact aici →...
Belgia, Ellezelles
Le Cellier Saint Pierre oferă produse artisanale, cum ar fi aperitive, gemuri clasice sau fără zahăr (căpșuni, zmeură, caise, mure, fructe de pădure, cireșe, afine, prune, rubarbă, caise, coacăze, ananas, piersici, smochine,…), compot de merișor, gem de ceapă, ceai, vinuri, șampanii și vinuri spumante.
...Industria Pan. P. Crystallidis S.A. "SKO" se specializează de 44 de ani în producția de fructe și legume conservate. Gama noastră de produse este uriașă, deoarece am intrat dinamic în producția de materii prime pentru patiserie, având ca principiu doar și întotdeauna calitatea. Compot de piersici, salate de fructe, ciuperci conservate, compot de afine, compot de zmeură, compot de căpșuni, compot...
Țările populare pentru acest termen de căutare