România, Botosani
... o idee rea să iei în considerare o geantă sau un recipient termic. Carnea tocată are o durată de valabilitate mai scurtă decât bucata întreagă. Se recomandă să o gătești rapid și să o păstrezi în frigider pentru maximum 24 de ore. Dacă vrei să păstrezi carnea de vită în congelator pentru o perioadă mai lungă de timp, folosește pungi speciale pentru congelator, îndepărtând cât mai mult aer posibil.
Germania, Neutrebbin
...CARNE DE VITĂ HALAL ÎNGHEȚATĂ DE ÎNALTĂ CALITATE | RIBI DE VITĂ FRESC Carne de degete...
Italia, Treviso
...Salume obținut din partea anatomică a burticii de vită, este sărat pentru o perioadă scurtă de timp, apoi este spălat cu apă curentă, condimentat cu piper și arome naturale, maturat și afumat în mod natural. INGREDIENTE: carne de vită certificată halal, sare, piper (dulce sau iute). Conservanți E 250, E 252, E 300, condimente și arome naturale. CARACTERISTICI: fără lactoză și alte derivate din...
Grecia, Athens
... scurtă... Toate carnea este proaspătă și de calitate certificată, cartofii sunt tăiați proaspăt și prăjiți în ulei de floarea-soarelui, legumele sunt spălate și tăiate proaspăt, uleiul nostru este ulei de măsline extravirgin, iar brânza feta este grecească. Carne tocată de vită este congelată.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play