Franța, Crestet
La nougaterie TOLLERON, situată în frumosul sat CRESTET din Vaucluse, este specializată în fabricarea nougatului moale conform unui savoir-faire ancestral. Elaborăm nougaturile noastre în mod artizanal, manual, și vă oferim o întreagă gamă de nougaturi delicioase. Acordăm o atenție deosebită selecției ingredientelor. Vă oferim o gamă largă de nougaturi savuroase: - nougat caise rozmarin - nougat...
Franța, Saint-Pee-Sur-Nivelle
... puternic, amestecat cu o notă amară. Recoltate manual, macerează timp de 3 luni în anizatul nostru de casă. Patxaka Egiazki este foarte gourmet, ne amintește de un desert cu mere, precum o tartă tatin. Lichiorul este fin și delicat, ușor dulce, lăsând o lungime frumoasă în gură, foarte expresiv. În nas, emană arome delicate de mere anizate și caramel. Patxaka Egiazki nu conține arome sau coloranți artificiali, aspectul și aromele sale sunt garantate 100% naturale. Îmbutelierea, închiderea și etichetarea se fac, de asemenea, manual.
Compania LES GOURMANDISES DE L'ARTISAN, înființată în 2017, este situată în Liège, Belgia. Suntem specializați în fabricarea nougatului artizanal. Produsele noastre sunt realizate în propriul nostru atelier, datorită unui savoir-faire transmis din generație în generație, ceea ce le conferă autenticitate. Nougatul nostru este fabricat cu respect pentru tradiții, folosind ingrediente de calitate ...
Franța, Bourgbarré
...Caramel Sărat cu Vanilie Fabricat Manual de Karasel și Vanilla Gasy Greutate Netă 230g...
Franța, Saint Orens De Gameville
...Cultivat în provincia Yunnan din sudul Chinei, frunzele sale sunt lungi și presărate cu numeroase Golden Tips. Delicat parfumat, stimulativ, se consumă ideal dimineața. Este unul dintre puținele ceaiuri din China care se pot combina cu lapte. Ingrediente: Ceai negru Parfum: Natural Moment ideal: Vă recomandăm să beți acest ceai dimineața Timp de infuzare recomandat: Vă recomandăm să-l lăsați să infuzeze 3 minute într-o apă clocotită între 85°C și 90°C. Odată infuzat, capătă o culoare caramel mai mult sau mai puțin închisă.
Franța, Pissy-Pôville
...Cidre-ul de gheață, o invenție din Quebec, poate avea un conținut de alcool între 7° și 13°. Obținut prin frig, acesta emană arome de mere proaspete sau coapte, caramel, fructe confiate, condimente și miere. Acest produs licoros este un echilibru între aciditate și zahăr, având și o ușoară amăreala. Se potrivește perfect cu foie gras, brânzeturi cu pastă crudă sau cu mucegai, precum și cu deserturile dumneavoastră.
Franța, Etaples
...Caramelul nostru cu ciocolată este realizat în mod artizanal în atelierul nostru din nordul Franței. Această versiune ultra delicioasă s-a născut din asocierea caramelului nostru de tartinat cu ciocolata neagră Excellence 55%. Întotdeauna mai multe arome cu această versiune ciocolatoasă! Ingrediente: Unt, Zahăr, Smântână, Ciocolată neagră 55%...
Italia, Coriano
Crème Caramel Bio este un laborator artizanal care produce înghețată de cea mai înaltă calitate, pentru vânzare en-gros, născut dintr-o idee a Maestrului Gelatier Marco Mazzotti în 1992, în provincia Rimini. În detaliu, ne ocupăm cu producția și furnizarea en-gros de înghețată artizanală cu valori nutriționale ridicate și de calitate autentică (Kcal reduse cu 18% până la 25% față de media înghețat...
Franța, Castelnaudary
...Cassoulet artizanal o porție 100% făcut în casă Ingrediente: Fasole lingot, carne de rață confiată, cârnați din carne de porc, carne de porc cu șorici, Sos de gătit: ceapă, usturoi, roșie, sare, piper, condimente, Coloranți: caramel, URME DE SULFITE. 650g net minim. 12.50€ porția. GREUTATE: 21 kg...
...Produs artizanal de patiserie fără gluten. Un dulce gustos, dospit, pe bază de făină de cartofi, zahăr, amidon de porumb, cacao slabă, uleiuri vegetale și unt. Gustându-l, veți putea recunoaște aromele de caramel, fructe cu coajă lemnoasă și condimente, datorită unei preparări atente și riguroase care păstrează complexitatea aromatică naturală a cacao-ului de calitate. Disponibil în porții practice de 35g cu forme de hârtie, ideale pentru a fi luate mereu cu sine pentru o pauză bogată și delicioasă.
...Pentru toți iubitorii de cicoare, descoperiți cicoarea noastră măcinată, prăjită artizanal. Veți descoperi o cicoare cu arome de caramel și pâine prăjită, care vă va schimba viața de zi cu zi! Cicoarea este, de asemenea, un concentrat de lucruri bune pentru corpul dumneavoastră: bucurați-vă de un confort intestinal și de o energie naturală datorită beneficiilor sale.
... timp reprezintă garanția că plăcerea oferită de CaffeGiordano este întotdeauna însoțită de un serviciu atent și prietenos, deoarece obiectivul este de a răspândi arta și cultura cafelei napoletane în lume. Este o companie care comercializează cafea în capsule, capsule de cafea speciale (cafea cu alune, ciocolată, caramel, ginseng, fistic), capsule de orz, ceaiuri și infuzii, capsule de cafea compatibile, cafea prăjită măcinată pentru moka, cafea prăjită boabe, cafea la filtru. Compania este parteneră în numeroase evenimente naționale și face parte din viața de zi cu zi a multor oameni.
Franța, Plérin
... meșteșugului, cu Flavie ca patiseră la origine și Maxime ca bucătar de meserie. Ne punem know-how-ul și expertiza la dispoziție pentru a garanta calitatea produselor noastre. Fabricăm toți biscuiții noștri în mod artizanal, selectând cu atenție cele mai bune ingrediente pentru a garanta calitatea acestora. Stăpânim toate etapele de fabricație, de la selecția rețetelor și ingredientelor până la calibrul biscuiților, gătit și ambalare. Contactați-ne pentru mai multe informații!
Spania, Andoain
La Briochelle suntem producători specializați în torrijas caramelizate de Brioche. Briochelle caramel este comercializat în două versiuni: Briochelle este versiunea fără finisajul final. Profesionistul poate oferi un desert artizanal de înaltă gastronomie, ca și cum ar fi făcut acasă, fie cu un caramelizat recent, crocant și strălucitor, fie cu prezentări proprii ale casei, conform imaginației...
Belgia, Gozée
... din imaginația talentatului Maestru ciocolatier, dau naștere unor praliné, ganache, gianduja… Mirosurile de condimente, coajă de citrice, uleiuri esențiale, unt sărat, caramel, fructe confiate și alte ingrediente ne stârnesc dorințele… Ne topim pentru crocantul buletelor de alune, ne lăsăm cuceriți de delicatețea marțipanului parfumat cu mandarină, de finețea piureurilor de fructe preparate într-un cazan de cupru, notele corpolente ale arabica care pun în valoare o ganache cu lapte. Astfel, el își construiește colecția de praliné și macarons.
Țările de Jos, Amersfoort
... rulourilor de vafe Simona Biscuits din Amersfoort introduce o gustare nouă și unică în Olanda sub formă de rulouri de vafe umplute. Vafa în sine este semi-moale și este umplută cu o cremă delicioasă. Rulourile de vafe Simona sunt disponibile în 3 arome de umplutură: Cremă de lapte, Caramel și Ciocolată belgiană (de la Callebout). Fiecare bucată de 60 de grame este ambalată într-o formă atrăgătoare. Wafele sunt produse artizanal în Amersfoort conform unei rețete tradiționale armenești de familie. Gustul și experiența de consum sunt adaptate la dorințele consumatorului olandez.
Țările de Jos, 's-Gravenzande
... piață a rulourilor de vafe Simona Biscuits din Westland aduce un nou și unic snack în Olanda sub formă de rulouri de vafe umplute. Vafa în sine este semi-moale și este umplută cu o cremă delicioasă. Rulourile de vafe Simona sunt disponibile în 3 arome de umplutură: Cremă de lapte, Caramel și Ciocolată belgiană (de la Callebout). Fiecare bucată de 60 de grame este ambalată într-o formă atrăgătoare. Wafele sunt produse artizanal în Amersfoort conform unei rețete tradiționale armenești de familie. Gustul și experiența de consum sunt adaptate la preferințele consumatorului olandez.
Țările populare pentru acest termen de căutare