Germania, Bad Bramstedt
...Majoranul uscat oferă cârnaților din Thüringen gustul lor inconfundabil. Ca ierburi pentru cârnați, majoranul este ideal pentru a condimenta preparatele din carne, cum ar fi fripturile, tocănițele sau fripturile la grătar. Folosește nota fină, dar picantă a ierburilor pentru a condimenta sosurile de pizza și pizza sau legumele la grătar. De asemenea, în combinație cu ulei de măsline, puțin...
Franța, Castelnaudary
...Conform rețetei tradiționale, Casa Rivière prepară un cassoulet generos și gustos, asemănător regiunii și locuitorilor săi. Fasolea moale, gătită într-un bulion de legume proaspete, este completată cu manșoane de rață confiate și cârnați de Toulouse, preparați în atelierele noastre din carne de porc de origine Franța. Pentru a savura această specialitate, turnați conținutul cutiei într-un vas de lut, de preferință o cassole. Preîncălziți cuptorul tradițional la 200°C și lăsați să se gratineze la foc mic pentru...
Franța, Auros
...SAUCISSON PERCHE AU MAGRET DE CANARD Vânzarea noastră cea mai mare. Saucisson din păsări, fără porc, 60 % curcan, 40 % rață, un produs adictiv cu grăsime de rață și arome care amintesc de gusturile de foie gras asociate cu cele ale magretului uscat (este Coca-Cola noastră a cârnaților uscați). Saucisson de 480g și 50 cm. Preț foarte atractiv. Este produsul nostru de neratat. Nu ezitați să ne solicitați catalogul de produse și prețurile noastre.
Bulgaria, Rakovski
...Sos de rață uscat, ambalaj vidat Ingrediente: Carne de rață, conservant: sare de nitrat, condimente: piper alb, zahăr și nucșoară. Origine: Bulgaria. Produs pentru consum direct. Temperatura de păstrare: 0 ° până la 4 ° C. Preț: 10,65 € Sos de rață uscat, ambalaj vidat Ingrediente: Carne de rață, conservant: sare de nitrit, condimente: piper alb, zahăr, nucșoară. Produs pentru consum direct. Origine: Bulgaria. Temperatura de păstrare: de la 0° la 4° C. Preț: 20,80 lei/kg.
Franța, Castelnaudary
...Lentile franțuzești, confit de rață, pulpa origine Franța, cârnați de porc origine Franța, confit de porc origine Franța, piei, sos gătit, usturoi, roșie, sare, piper, condimente. CONSEIL DU CHEF : Am decis să gătesc lentilele ca un Cassoulet Pur și simplu le încălzesc într-un vas de lut, la cuptor, unde adaug un ½ pahar de apă. Le savurez cu un Minervois și o salată verde ușor călită. Savurate pe 1 ianuarie, lentilele ne aduc bani pe tot parcursul anului, spune legenda. Savurate la începutul fiecărei luni, ne aduc fier.
Franța, Soreze
..." - somon afumat cu ceai, piept de rață uscat, ravioli, gnocchi, cârnați uscați, brioșe cu afine... Toate rețetele sunt ilustrate și detaliate pas cu pas. REF:LIXTVPYF Materie principală: hârtie Lățime: 21 cm Înălțime: 21 cm Grosime: 1 cm Greutate netă: 355 g...
Franța, Malataverne
...Vă propunem să serviți un Grignan les Adhémar Rouge cu un hachis Parmentier de vită. Pate de rață cu piper verde. Un friptură de cerb marinat. Cârnați afumați cu linte. Un steak tartar de vită. Terrină de rață cu piper verde. Un chili con carne. Grignan les Adhémar roșu este un vin produs în Franța, în regiunea Valea Rhône. Se recomandă să fie servit la o temperatură între 14 și 15°C.
...nu trebuie să lipsească din nicio sos BBQ, conferindu-i un aromă inegalabilă. Paprika nu suportă căldura puternică, altfel devine amar. Acesta este condimentul tipic pentru specialitatea spaniolă de cârnați Chorizo.
Franța, Brive La Gaillarde
...Rochie roșie purpurie cu reflexii violet. Arome foarte fructate: fructe roșii, cireșe, prune, condimente și caracter... un parfum viu, ușor, fluid, echilibrat... cu o finală clară și o lungime frumoasă. Se potrivește ideal cu: cârnați cu mere, miel, vită din Limousin, piept de rață...
Regatul Unit, Birmingham
... de la furnizori asigurați de Red Tractor și să respectăm standardele de bunăstare a animalelor din UE/UK. Furnizăm carne de porc fără os, potrivită pentru: carne procesată, cum ar fi cârnați, rulouri cu cârnați, ouă scoțiene, plăcinte cu porc, șuncă gătită, cârnați uscați și carne continentală; pui congelat de calitate A și rață congelată de calitate A; vită în toate tăieturile, inclusiv cu os și...
Franța, Saint-Jean-Le-Vieux
Fondată în 1993, Maison Mayté este o măcelărie artizanală bască. Maison produce o gamă largă de mezeluri uscate din Țara Bascilor: șuncă, cârnați, cârnați uscați, piepturi (ventreche) plate sau rulate, chorizo, lomo uscat... Maison vă propune, de asemenea, specialitățile sale pe bază de rață (făcăleț, magret, confit, rillettes, pate de făcăleț), de porc (pate bască, pate bască cu ardei de...
Franța, Vigan (Le)
Compania THOCAVEN este specializată în creșterea rațelor. Hrănim rațele cu porumb boabe pentru a garanta produse sănătoase și naturale. Vă oferim o gamă completă de carne de rață, cum ar fi foie gras, magret, confit, tournedos, rillettes, cârnați, pulpe...
Franța, Laguiole
La DROSERA GOURMANDE este o companie specializată în fabricarea artizanală a specialităților alimentare regionale. LA DROSERA GOURMANDE produce astfel numeroase alimente pe bază de rață, cum ar fi foie gras, blocuri de foie gras, mousse de foie gras, gâturi, confituri, piepturi de rață etc. Compania oferă de asemenea tripouri, cârnați, pateuri, fritons, cassoulet, galantine, terine pentru aperitiv și terine de vânat.
Franța, OSSES
Situată în Țara Bascilor, compania ARNABAR este specializată în fabricarea de foie gras și produse basce. Astfel, aceasta produce și comercializează următoarele produse tradiționale: bloc de foie gras, foie gras întreg, foie gras semi-copt, confit de rață, axoa, rețete basce, pateuri și rillettes, cârnați, produse din carne sărată, ardei iute de Espelette, vinuri și băuturi din Țara Bascilor, specialități dulci, produse din mare etc. ARNABAR oferă, de asemenea, colete gourmet care pot fi oferite ca și cadouri pentru companii.
... din Cahors pentru a le integra în preparatele noastre. Oferim carne de rață sub formă de pulpe confiate, gâturi, magret uscat cu sare de Guérande sau cu foie gras, cârnați confiați și/sau uscați, umpluturi și multe alte delicatese de degustat... Suntem medaliați în fiecare an de 5 ani, în cadrul concursului general agricol de la Paris (medalii de aur și argint). În plus, suntem atenți la calitatea...
Franța, Sigoules
Prelucrarea cărnii de rață Gama de cârnați din rață Prăjiți Piepturi de rață uscate și afumate Giză Piepturi de rață umplute cu foie gras Gama crudă...
Franța, Carquefou
...* Terine: Terină de foie gras de rață cu girolles, terină de obraz de porc confiat cu bucăți de foie gras de rață cu girolles, terină de ris de vițel cu morcovi. * Boudin alb în stil vechi cu ciuperci, foie gras, somon, St-Jacques Gama de iarnă: * Mezeluri în stil vechi: cârnați de Toulouse * Jumătate sărat: gambă, piept, paletă * Afumare în stil vechi: cârnați, gambă, piept, paletă...
Slovacia, Michalovce
...gât, spată, burtă, jambon pentru companii de procesare a cărnii, angrosisti, comercianți. Materia primă utilizată pentru producția de cârnați, salam, jambon fiert, carne afumată, mezeluri, cârnați, slănină. Produse secundare precum măruntaie, oase pentru hrană pentru animale de companie, șorici de porc și piele de pește, solzi de pește pentru producția de colagen.
Ungaria, Budapest
Balatoni Meat produce doar salamuri și cârnați afumați și uscați tradiționali ungurești. Fabrica se află în Kistelek HU-6760 și oferă o gamă largă de produse, realizând salamuri și cârnați din carne de porc, porc mangalica, vită, bovine gri, pui, pește, curcan, struț, cal, miel, gâscă, rață și carne de capră. De asemenea, au fost produse salamuri din bovine gri bio și cârnați din porc mangalica bio. Produse de înaltă calitate, fără aditivi artificiali. Fabrica folosește doar materie primă ungurească.
Franța, Frespech
Compania de familie SOULEILLES FOIE GRAS produce foie gras din generație în generație. O creștere tradițională, o alimentație sănătoasă, o hrănire respectuoasă față de animal și un savoir-faire unic permit companiei să producă produse de înaltă calitate. Pe lângă foie gras, compania oferă clienților săi terine, pateuri, creme de foie gras, piept de rață, cârnați, grăsimi, gâturi, fâșii de rață, tournedos de rață, cârnați de rață, coaste de rață etc. De asemenea, comercializează preparate delicioase.
Belgia, Liege
La Vielle Abbaye este specialist în mezeluri fine. Oferă o gamă largă de produse: budinci, sambas, pateuri, cap de vițel, șuncă, cârnați, pâine de carne, produse sărate, varză murată, specialități italiene, gaumaisă, spaniole, urechi de porc, picioare de porc, cap presat, aspic de legume, produse de sfârșit de an (rață umplută, budincă albă cu nuci, pasăre umplută, pintă umplută, budincă neagră cu mere, purcel umplut, budincă albă cu struguri sau cu varză,…), bile, chorizo, file american, șuncă de Parma, roastbeef prăjit,…...
Franța, Foix
...Într-un mediu natural și autentic, familia ROUCH păstrează, din 1870, elaborarea unor produse adevărate de terroir, rustice și pline de savoare. Jambon de Pays Ariégeois, cârnați uscați de ficat, cârnați sub cenușă l'Ariégeois, foie gras, confit de rață, pateuri de mistreț, de cerb etc... Charcuteria ROUCH își elaborează produsele în laboratorul său autorizat conform normelor europene, la Ferrières în Ariège.
Spania, Logroño
... procesate în fabrica noastră din Logroño. "El Cuadril": Carne de vită, friptură tocată și burgeri, care pot avea certificat HALAL. Mezeluri & mese gata preparate / mărcile noastre: "Iberian Summun": Mezeluri spaniole, jambon Serrano & Iberic, cârnați și produse marinate. "Cua’C...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play