Polonia, Warszawa, Poland
...Permeatul este produs din lapte degresat proaspăt pasteurizat, format după ultrafiltrarea laptelui pentru a extrage proteine și grăsimi. Produsul este apoi uscat folosind tehnici avansate de uscare prin pulverizare. Produsul este uneori numit "zer de lapte deproteinizat" atunci când este obținut din zer. Datorită faptului că zerul permeat este bogat în lactoză, dar sărăcit în proteine, poate fi utilizat în producția de dulciuri, produse de patiserie și grăsimi. De asemenea, este adăugat în producția de înghețată, brânzeturi topite, băuturi și cosmetice.
Italia, Canelli
...). - Bandă transportoare liniară de 2 metri lungime cu tracțiune motorizată și tavă de acumulare la final. - Grup pneumatic pentru interceptarea și separarea recipientelor. - Dozator volumetric adecvat pentru lichide dense (miere, sucuri de fructe, gemuri, sosuri, paste, pateuri, sosuri, brânzeturi topite, creme etc.), ajustabil de la 40 la 1000 cc. - Înșurubător pneumatic cu viteză de rotație redusă și efort ajustabil. Necesită schimbări de format doar pentru capsule cu diametre diferite. De asemenea, sunt disponibile versiuni pentru producții mai mari.
Elveția, Langnau Im Emmental
...Malaxorul de brânză KASAG se distinge printr-un malaxaj omogen și delicat al ingredientelor cele mai diverse. Acesta este compus dintr-un cuvă, un agitator coaxial și racorduri specifice clientului. Fundul, precum și haina sunt răcite și echipate cu o haină izolantă sudată etanș. Malaxorul de brânză proaspătă KASAG este ușor de mutat cu un cărucior cu palete. Cuvă tampon KASAG pentru brânzeturi topite dispune de un agitator cu ancoră și raclă. Este echipată cu o pompă la ieșire.
...Brânza iberică este o brânză cu pastă presată, elaborată dintr-un amestec de trei tipuri de lapte (vacă, oaie și capră). Este cea mai populară brânză din Spania și, conform proporțiilor stabilite în secțiunea 4 din anexa I a Decretului Regal 262/2011, din 28 februarie, prin care se aprobă normele de calitate pentru brânzeturi și brânzeturi topite. Orice brânză comercializată cu denumirea „Iberică” trebuie să fie elaborată din lapte proaspăt în următoarele proporții: maximum 50% lapte de vacă, minimum 15% lapte de capră și minimum 15% lapte de oaie.
Spania, Totanes
...Brânza iberică este o brânză cu pastă presată, elaborată dintr-un amestec de trei tipuri de lapte (vacă, oaie și capră). Este cea mai populară brânză din Spania și, conform proporțiilor stabilite în secțiunea 4 din anexa I a Decretului Regal 262/2011, din 28 februarie, prin care se aprobă normele de calitate pentru brânzeturi și brânzeturi topite. Orice brânză comercializată cu denumirea „Iberică...
Italia, Martina Franca
...Caciocavallo al Fieno este un brânză maturată, produsă din lapte de înaltă calitate și învechită în fân pentru un gust puternic și rustic. Această brânză se caracterizează printr-un gust intens și un aromă inconfundabilă, care o fac perfectă pentru a fi savurată singură sau ca parte a unui platou de brânzeturi. Caciocavallo al Fieno este un produs artizanal, realizat conform metodelor tradiționale și cu ingrediente autentice. Procesul său de fabricație artizanală și gustul său unic îl fac un produs de excelență al tradiției lactate italiene.
Belgia, Andenne
... în ce mai nomadă și în căutare de arome. Creativi, inovatori și flexibili, oferim soluții care răspund nevoilor și rețelelor clienților noștri, oferind produse și ambalaje adaptate. Goumanisto propune un sortiment de aproximativ 100 de rețete pentru un aperitiv sau un antreu reușit: - Brânzeturi cuburi - Preparări pe bază de brânză - Crochete/brânzeturi topite - Mezeluri și produse din carne...
Franța, Courville Sur Eure
... rotative sunt capabile să dozeze produse cu caracteristici foarte variate. Iaurturi, brânzeturi proaspete și smântână, brânzeturi topite și specialități din brânză, deserturi, alte produse tartinabile, caramel, miere, sosuri de fructe, gem, compoturi. NOVA produce, de asemenea, o gamă de mașini semi-automate și automate pentru produse fitosanitare, chimice, cosmetice și produse precum: produse lactate, produse pe bază de fructe și legume, sosuri, băuturi.
Belgia, Nivelles
Grupul Belest este specializat în brânzeturi și se adresează profesioniștilor din domeniul restaurantelor (școli, case de odihnă, spitale, companii, hoteluri, companii petroliere, catering aerian și feroviar, parcuri de distracții, catering,...). Oferă diferite tipuri de brânzeturi: brânzeturi topite, brânzeturi proaspete, brânzeturi cu pastă presată și brânzeturi cu pastă moale. Și distribuie următoarele mărci: Babybel, Maredsous, Chanteneige, Cantafrais, La vache qui rit, Port Salut, Pavé d’Affinois, Boursin, Pik et Croq’, Le Brin, Kiri, Cantadou, Toastinette, Leerdammer, syrtos, Belio,...
Belgia, Halen
Kaasbrik oferă produse de calitate gata de utilizare la nivel mondial: rasă, cuburi sau bucăți, fulgi, pulbere sau felii. Cu soluțiile „smart in cheese” de la Kaasbrik, obțineți produsul potrivit în formatul de ambalare dorit. Mozzarella pentru pizza este specialitatea casei. Dar vă oferim și delicioase brânzeturi de tip Emmental, Gouda, Grana, Rigatello, Cheddar, brânzeturi topite și analogice...
Portugalia, Santa Maria Da Feira
Fondată în 1934, în satul Fornos din Santa Maria da Feira, Lactimaf este una dintre cele mai vechi și recunoscute companii de lactate din țară. O companie tradițională de familie, dar tehnologic actualizată și orientată spre viitor, Lactimaf a fost pionier în fabricarea popularului brânză flamengo bilă în Portugalia cu marca RICO și a brânzei topite, remarcându-se triunghiurile cu mărcile SAÚDE și RICO. Căutați brânzeturile Lactimaf și simțiți plăcerea de a savura o brânză bună.
Italia, Bomporto
Unifill proiectează și construiește în Italia mașini termoformatoare și umplătoare pentru producția de recipiente monodose inovatoare de la 0,1ml la 500ml pentru produse lichide, semidense și dense, precum și pentru supozitoare și ovule vaginale. Unifill este de peste 35 de ani lider mondial în domeniul monodozelor pentru sectorul alimentar (condimente, sosuri, uleiuri, oțeturi, iaurt și brânzeturi topite), chimic (detergenți, aditivi, îngrășăminte, parfumuri, insecticide), farmaceutic (suplimente băuturi, creme, supozitoare) și produse pentru îngrijirea corpului. Ambalare la terți la cerere.
Spania, Villamayor De Santiago
... întotdeauna. La 5 km, într-o fabrică de 7000 m2, divizia SANABRIA GASTRONOMIE produce brânzeturi topite, produse lactate și analogice, proiectând produse personalizate pentru sectorul HORECA, gastronomia în general, catering și servicii de alimentație. În propriile laboratoare urmăresc cele mai recente tendințe către produse fără lactoză, prietenoase cu mediul, preocupate de bunăstarea animalelor și sănătatea umană, căutând soluții inovatoare precum brânzeturi vegane și alte produse "free-from".
Italia, Bolzano
PERI SRL este filiala italiană a Bayerische Milchindustrie eG, un producător de top din Bavaria de derivate din lapte, cum ar fi produse în pulbere convenționale și organice pentru industrie, produse proaspete pentru retailul mare și comerțul angro, cum ar fi unt, brânzeturi și brânzeturi topite, mozzarella și produse UHT, cum ar fi smântână acră, smântână pentru frișcă, smântână pentru cafea și...
Franța, Change-Laval
... pentru comunități. Intervenim în procesele alimentare pentru proiectarea și realizarea echipamentelor modulare și a liniilor complete automatizate. Competențele noastre pentru sectorul agroalimentar se aplică la fabricile de brânză (brânzeturi proaspete, brânzeturi topite), produse lactate, băuturi, sucuri, supe, sosuri, biscuiți, ciocolată etc. Fabricăm și comercializăm, de exemplu, unități de pasteurizare și tratament termic, furnizăm module de dozare și amestecare, echipamente de prelucrare din inox, stații NEP automatizate.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play