Franța, Collégien
...Modelul GM-400 permite: - Așezarea și porționarea tuturor aluatelor tale moi. (găluște, macarons, bezea…) precum și a aluatelor dure. (biscuiți, fursecuri, crumble…) - Depunerea aluatelor în forme flexibile sau rigide (madeleine, financiers…). - Injectarea găluștelor, eclere… - Umplerea macarons-urilor, tartelor cu lămâie… - Umplerea verinelor, borcanelor de sticlă sau altor recipiente. și, de asemenea: - Să câștigi timp și confort prin reducerea efortului în sarcinile repetitive. - Să asiguri o producție mai regulată și de calitate.
Polonia, Warszawa, Poland
...Pudra de zer acid (AWP) este un produs secundar al producției de brânză sau kazeină acidă. Aceasta se obține prin deshidratarea zerului proaspăt din brânzeturi moi. Fermentația microbiologică reduce consumul de lapte de microorganisme și transformă lactoza în acid lactic. Pudra de zer acid este utilizată în principal pentru producția de ricotta și unt de zer. De asemenea, este folosită ca...
Franța, Bordeaux
...{"Dégustation":"Cu o culoare rubinie închisă, acest vin se deschide cu un nas intens fructat, cu note picante caracteristice Cabernet-urilor Sauvignon bine coapte. În gură, taninurile sunt moi și calde. Structura este amplă, cu note de fructe de pădure și un final moale. Acest vin va fi foarte apreciat la aperitivele dumneavoastră, alături de platouri cu mezeluri și brânzeturi.","Commentaire...
Italia, Radicofani
...La finalul procesării brânzei, cu zerul biologic rezidual, se produce ricotta biologică. Ca și în cazul altor ricotte, zerul este îmbogățit cu lapte biologic proaspăt, esențial pentru obținerea unei ricotte mai moi și cremoase. Excelentă natural, sau foarte gustoasă cu adăugare de ciocolată, zahăr sau rom. În bucătărie poate fi folosită pentru a obține prăjituri delicioase sau tarte, dar și preparate sărate delicioase, cum ar fi ravioli și cannelloni umpluți cu ricotta și spanac. Casetă termosigilată cu o greutate de aproximativ 2,00 kg.
Franța, LANGEAIS
...Servi Doryl oferă două game de matrițe care pot fi utilizate individual sau asamblate în blocuri de matrițe: cu sau fără fund. Dacă este necesar, se pot instala extensii pe matrițe. APLICAȚIE: Turnare și desurare a tuturor tipurilor de brânzeturi moi MATERIALE: Piese injectate din polipropilenă copolimerică DIMENSIUNI: - Dimensiuni diferite: pătrat, dreptunghiular, oval, etc. - Dimensiuni noi la cerere...
Germania, Lennestadt
Începând din 1983, SenrasDairy propune o selecție de brânzeturi artizanale din lapte de vacă provenit dintr-o fermă de familie. Selectăm cu atenție hrana animalelor noastre pentru a obține un lapte de înaltă calitate și a oferi brânzeturi cu un gust unic și inconfundabil. Selecția noastră este compusă din brânzeturi proaspete, maturate timp de 3 și 6 luni, brânzeturi untose cu o lună de maturare, ...
Franța, Creissels
...Cuve de fabricație pentru volume mici, mașină de turnat tubulare, conveior de turnare sau chiar bandă de scurgere, produsele noastre sunt adaptate tehnologiei pastelor moi. Formatul lor este definit precis în funcție de proiectele și capacitățile de producție ale clienților noștri.
Franța, Thiais
...Masa de scurgere/moulare netedă este utilizată pentru brânza lactică cu canale de evacuare a zerului, din inox. Este folosită pentru fabricarea pastelor proaspete, pastelor lactice și pastelor moi. Caracteristici Dimensiuni (lxLxH): 1920 x 800 x 850 mm Material: oțel inox AISI 304...
Italia, Noci
...Stracciatella este o specialitate lactată specifică producției din Puglia, compusă din fâșii moi de brânză filată și smântână; această specialitate poate fi utilizată pentru consumul proaspăt sau pentru a acompania salate, feluri principale sau pizza gourmet fără a necesita condimente, datorită gustului său extrem de lăptos.
Italia, Venezia
...Caracter proaspăt și plăcut hamei. Birra San Marco Pils este o bere cu un corp ușor și un gust curat și răcoritor. Apariția sa este natural tulbure datorită prezenței drojdiilor, iar spuma este fină și aderentă. Ușoara dulceață a malțului este perfect echilibrată de amăreala uscată a hameiului nobil, care îi conferă note florale și picante proaspete. Finalul este crocant și îmbrățișător, făcând din această bere o alegere ideală pentru pește prăjit, crustacee, fructe de mare, vânat și brânzeturi moi cu iarbă.
Franța, Geispolsheim
...Procesul de fermentare durează mult mai mult și se desfășoară la o temperatură mai scăzută decât în cazul sucului de struguri. Acest lucru păstrează ingredientele sănătoase din sucul de rodie și oferă un gust și o aromă bogată și fructată. Vinul de rodie semi-dulce NRAN are o culoare maronie, este plăcut de acrișor și aromatic la nas. Gustul este fructat și intens picant. Taninurile sunt mai moi. Postgustul este de fructe de pădure și rodie, de lungă durată. NRAN este un vin de cocktail răcoritor, servit ușor răcit. Se recomandă consumul NRAN alături de brânzeturi moi, fructe și desert.
Finlanda, Turku
...Cinerino devine din ce în ce mai atrăgător în fiecare an, cu aromele sale de miere, flori albe și fructe citrice de o rară atracție. În gură, este bogat, rotund, catifelat și are o prospețime excepțională. Perfect pentru aperitive, se potrivește de asemenea bine cu pește, stridii și risotto. Delicios alături de brânzeturi moi, cu vene.
Italia, Cadorago
...Produse de fermentație lactică, liofilizate sau congelate, pentru orice nevoie, cu inoculare directă și indirectă. Culturi de fermenti lactici starter pentru iaurt, brânzeturi (dure, semi-dure și moi), lapte fermentat, smântână, unt și orice aplicație în sectorul lactatelor. - Lyofast constă în culturi de fermenti lactici liofilizate, studiate special pentru inocularea directă în timpul...
Italia, Dorgali
... nuanțe violacee, la nas se deschide măreț cu note de piatră de foc, grafit și mici fructe de pădure negre. Pe palat își dezvăluie căldura, urmată de o textură de taninuri moi și catifelate, dezvăluind note de cacao neagră. Vin nefiltrat, eventualele sedimente nu compromit calitatea, ci exalță tipicitatea și atestă integritatea și naturaletea procedurilor noastre enologice. Excelent în acompaniament cu preparate bogate și structurate, cum ar fi feluri principale din vânătoare, carne roșie și brânzeturi maturate.
...Culoare: roșu rubin intens. Arome: ample și persistente, cu un pronunțat parfum de cireșe și note de vanilie. Gust: corpolent, rotund, cu taninuri moi și echilibrate. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri: excelent pentru a acompania fripturi de carne roșie, vânat și brânzeturi maturate. Vinificare: după desfacerea strugurilor, mustul rămâne în macerație cu cojile timp de 6-7 zile la o temperatură de 24-26°C. După finalizarea fermentației malolactice, o parte este maturată în barrique, iar cealaltă în oțel. Capacitate de învechire: 2 ani și mai mult, în funcție de recolta.
Țările de Jos, Alphen
DeJong Cheese producează din 1995 brânzeturi proaspete și moi pe bază de lapte de vacă și de capră. Conform unei rețete tradiționale, fabricăm cele mai delicioase brânzeturi proaspete și moi în diferite arome și greutăți. Oferim o gamă largă de produse pentru concepte de retail și servicii de alimentație, inclusiv brânzeturi proaspete de tip cremă și rulouri de brânză de capră, brânză mărunțită...
Sărurile sunt esențiale în viața noastră. Le întâlnim la tot pasul: ele fac suprafețele dure, textilele moi, drumurile sigure, subsolurile uscate și neutralizează stomacul acid. Le găsim la fabricarea berii, în brânzeturi și din ce în ce mai mult în suplimente alimentare precum tabletele de magneziu și băuturile sportive. De asemenea, corpul nostru conține aproximativ 5% săruri, care, de exemplu...
Belgia, Brugge
De 85 de ani selectăm cele mai bune brânzeturi din întreaga Europă: brânzeturi AOC, brânzeturi din lapte crud, specialități de la brânzării artizanale, produse exclusive de brânză direct de la fermier, brânzeturi tari - semi-tari și moi,... Cu un simț pentru calitate și rafinament, degustătorii noștri de brânzeturi știu să alcătuiască cel mai extins și ales sortiment de brânzeturi, de la Irlanda...
Belgia, Sint-Andries
De 85 de ani selectăm cele mai bune brânzeturi din întreaga Europă: brânzeturi AOC, brânzeturi din lapte crud, specialități de la brânzării artizanale, produse exclusive de brânză direct de la fermier, brânzeturi tari - semi-tari și moi,... Cu un simț pentru calitate și rafinament, degustătorii noștri de brânzeturi reușesc să alcătuiască cea mai extinsă și aleasă gamă de brânzeturi, de la Irlanda...
Italia, Montanaso Lombardo
...de la primire până la produsul finit, cu o atenție deosebită asupra liniilor UHT STERIPLAK, liniilor de producție a iaurtului și liniilor de brânză pentru brânzeturi moi, tari, cu pastă filată și ricotta. - Linii de preparare, amestecare și tratament termic pentru băuturi precum sucuri de fructe, vin, miere, băuturi izotonice. - Ciclu de procesare a laptelui de soia. SORDI, o companie capabilă să ofere know-how și tehnologii de vârf în domeniul alimentar, este de asemenea o companie de inginerie care proiectează și realizează instalații parțiale sau complete, la cheie, în orice parte a lumii.
Italia, Cornegliano Laudense
...Născută în anii '80, compania a progresat constant, datorită angajamentului neîntrerupt al muncitorilor îndreptați spre căutarea continuă de soluții în conformitate cu tehnologiile specifice menite să îmbunătățească continuu produsele lactate, respectând în același timp tradiția și specificitatea. BIOTEC FERMENTI S.R.L asigură o gamă largă de fermenti lactici capabili să satisfacă toate cerințele de producție pentru brânzeturi moi, maturate, paste filate și lapte fermentat; în plus, promovează și furnizează medii de cultură, cheag natural, polimeri și aditivi alimentari.
Regatul Unit, Leighton Buzzard
... individuale de lapte condensat îndulcit - Lapte organic concentrat inovator - Lapte condensat îndulcit pentru a răspunde cererii de produse de calitate în ambalaj de tip bag-in-box - Iaurt pentru utilizare în smoothie-uri cu fructe Gama de produse: - Unt - Brânză - Smântână - Produse fermentate - Cremă de vanilie - Lapte evaporat - Organic - Pulberi - Brânzeturi moi - Lapte condensat îndulcit...
Italia, Cosio Valtellino
Bongetta Formaggi este specializată în maturarea și porționarea brânzeturilor italiene și nu numai. Suntem capabili să oferim un pachet complet de brânzeturi: Grana Padano Dop și Parmigiano Reggiano Dop în diverse maturări, porționări și rase. Multe DOP italiene: Il Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio, DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, brânzeturi elvețiene, brânzeturi tari, brânzeturi moi, brânzeturi de capră și oaie, Provoloni, brânzeturi de lăptă tinere, semi și super maturate.
Producția și comercializarea directă a unor sortimente selectate de brânzeturi tari și moi Wolfsberger și Lavanttaler, brânză de vaci, brânză proaspătă, precum și specialități de pâine integrală și de fermă coapte acasă.
Spania, Granada
...respectând tradiția și având grijă cu atenție de toate etapele vieții brânzeturilor noastre, de la elaborare până la momentul în care ajung pe masa clienților noștri. Brânzeturi de Oaie, de Capră și de Vacă, brânzeturi proaspete, moi, maturate, urdă. Avem brânza care se potrivește cu masa dumneavoastră, cu afacerea dumneavoastră.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play