Italia, Radicofani
...La finalul procesării brânzei, cu zerul biologic rezidual, se produce ricotta biologică. Ca și în cazul altor ricotte, zerul este îmbogățit cu lapte biologic proaspăt, esențial pentru obținerea unei ricotte mai moi și cremoase. Excelentă natural, sau foarte gustoasă cu adăugare de ciocolată, zahăr sau rom. În bucătărie poate fi folosită pentru a obține prăjituri delicioase sau tarte, dar și preparate sărate delicioase, cum ar fi ravioli și cannelloni umpluți cu ricotta și spanac. Casetă termosigilată cu o greutate de aproximativ 2,00 kg.
Italia, Noci
...Stracciatella este o specialitate lactată specifică producției din Puglia, compusă din fâșii moi de brânză filată și smântână; această specialitate poate fi utilizată pentru consumul proaspăt sau pentru a acompania salate, feluri principale sau pizza gourmet fără a necesita condimente, datorită gustului său extrem de lăptos.
Italia, Venezia
...Caracter proaspăt și plăcut hamei. Birra San Marco Pils este o bere cu un corp ușor și un gust curat și răcoritor. Apariția sa este natural tulbure datorită prezenței drojdiilor, iar spuma este fină și aderentă. Ușoara dulceață a malțului este perfect echilibrată de amăreala uscată a hameiului nobil, care îi conferă note florale și picante proaspete. Finalul este crocant și îmbrățișător, făcând din această bere o alegere ideală pentru pește prăjit, crustacee, fructe de mare, vânat și brânzeturi moi cu iarbă.
Italia, Cadorago
...Produse de fermentație lactică, liofilizate sau congelate, pentru orice nevoie, cu inoculare directă și indirectă. Culturi de fermenti lactici starter pentru iaurt, brânzeturi (dure, semi-dure și moi), lapte fermentat, smântână, unt și orice aplicație în sectorul lactatelor. - Lyofast constă în culturi de fermenti lactici liofilizate, studiate special pentru inocularea directă în timpul...
Italia, Dorgali
... nuanțe violacee, la nas se deschide măreț cu note de piatră de foc, grafit și mici fructe de pădure negre. Pe palat își dezvăluie căldura, urmată de o textură de taninuri moi și catifelate, dezvăluind note de cacao neagră. Vin nefiltrat, eventualele sedimente nu compromit calitatea, ci exalță tipicitatea și atestă integritatea și naturaletea procedurilor noastre enologice. Excelent în acompaniament cu preparate bogate și structurate, cum ar fi feluri principale din vânătoare, carne roșie și brânzeturi maturate.
...Culoare: roșu rubin intens. Arome: ample și persistente, cu un pronunțat parfum de cireșe și note de vanilie. Gust: corpolent, rotund, cu taninuri moi și echilibrate. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri: excelent pentru a acompania fripturi de carne roșie, vânat și brânzeturi maturate. Vinificare: după desfacerea strugurilor, mustul rămâne în macerație cu cojile timp de 6-7 zile la o temperatură de 24-26°C. După finalizarea fermentației malolactice, o parte este maturată în barrique, iar cealaltă în oțel. Capacitate de învechire: 2 ani și mai mult, în funcție de recolta.
Italia, Montanaso Lombardo
...de la primire până la produsul finit, cu o atenție deosebită asupra liniilor UHT STERIPLAK, liniilor de producție a iaurtului și liniilor de brânză pentru brânzeturi moi, tari, cu pastă filată și ricotta. - Linii de preparare, amestecare și tratament termic pentru băuturi precum sucuri de fructe, vin, miere, băuturi izotonice. - Ciclu de procesare a laptelui de soia. SORDI, o companie capabilă să ofere know-how și tehnologii de vârf în domeniul alimentar, este de asemenea o companie de inginerie care proiectează și realizează instalații parțiale sau complete, la cheie, în orice parte a lumii.
Italia, Cornegliano Laudense
...Născută în anii '80, compania a progresat constant, datorită angajamentului neîntrerupt al muncitorilor îndreptați spre căutarea continuă de soluții în conformitate cu tehnologiile specifice menite să îmbunătățească continuu produsele lactate, respectând în același timp tradiția și specificitatea. BIOTEC FERMENTI S.R.L asigură o gamă largă de fermenti lactici capabili să satisfacă toate cerințele de producție pentru brânzeturi moi, maturate, paste filate și lapte fermentat; în plus, promovează și furnizează medii de cultură, cheag natural, polimeri și aditivi alimentari.
Italia, Cosio Valtellino
Bongetta Formaggi este specializată în maturarea și porționarea brânzeturilor italiene și nu numai. Suntem capabili să oferim un pachet complet de brânzeturi: Grana Padano Dop și Parmigiano Reggiano Dop în diverse maturări, porționări și rase. Multe DOP italiene: Il Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio, DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, brânzeturi elvețiene, brânzeturi tari, brânzeturi moi, brânzeturi de capră și oaie, Provoloni, brânzeturi de lăptă tinere, semi și super maturate.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play