...O brună caldă care va surprinde prin rotunjimea sa și notele fine de ciocolată
Maltată cu note de ciocolată și prăjite.
Foarte fructată cu un final floral foarte subtil. Latura confiată care aduce pofta.
Foarte echilibrată și fină
Stil: BereBrună
Alcool: 6.4°
Malțuri: Pilsen, Munich 25, Abbey și Grâu
Hamei: Golding, Challenger și Strisselspalt
IBU: 21
Mâncăruri: Welsh, Carbonadă flamandă, Daube, Vânat, Foie Gras
Brânză: Reblochon
Desert: Ciocolată...
...La Begibeltz, berea noastră brună, este cea mai recentă adăugare la familia IXO. Cu o culoare închisă, cu reflexe rubinii, dezvăluie arome prăjite de cafea și ciocolată, având o savoare de cafea cremoasă. Este o bere gourmet, cu caracter, având o foarte frumoasă rotunjime. Cu o culoare profundă și note aromatice bogate, această bere nu vă va lăsa indiferent și va plăcea în mod special iubitorilor de beri speciale.
...Note intense de ciocolată și cafea pentru o bere cu caracter! O bere de degustare plină de indulgență, dulceață și surpriză!
Culoare: Maro
Stil: Brown Ale
Conținut de alcool: 8%
IBU (amăreală): 13...
...Brună saturată în sticlă. Dulce și onctuoasă, cu arome de fructe roșii și malț ușor caramelizat.
Temperatura de stocare: 3°C < T° < 25°C
Temperatura de consum: 6°C < T° < 10°C
EBC: 55
IBU: 23
Alc. 7.5 Vol
PLATO 16.4
Formate disponibile: 33 cl - 75 cl...
...Alc. 9% vol.
Longă: Berebrună cu o culoare neagră și arome puternice. Uitați de hamei și descoperiți aromele complexe ale malțurilor foarte prăjite: ciocolată, cafea, pâine prăjită, etc. Nu este recomandată pentru mic dejun!
Scurtă: puterea ciocolată-cafea a malțurilor prăjite...
...Când muștarul dulce tradițional Alélor întâlnește celebra berebrună La Licorne, rezultatul este un muștar alsacian cu caracter!
Lăsați-vă surprinși și purtați de acest muștar aromat.
Ingrediente: Apă, semințe de muștar, Bere „Licorne Black” 10% (conține malț de orz), oțet, sare, condimente, arome naturale, conservant: bisulfit de sodiu.
Există și în borcan de 200g.
...Larg folosite în industria alimentară, caramelele colorante sunt aditivi solubili în apă obținuți prin acțiunea controlată a căldurii asupra zaharurilor alimentare, în prezența sau nu a compușilor chimici care promovează caramelizarea...
Caramelul colorant există sub formă de pulbere, lichid și pe un larg spectru colorimetric.
Utilizări posibile:
EXTRACTE AROMATICE & EXTRACTE DE CAFEA
BĂUTURI SPIRITOASE, APERITIVE PE BAZĂ DE VIN & BERE
BĂUTURI CARBONATATE
CARNURI & PÂINI SPECIALE
OTETURI & SOSURI
HRANĂ PENTRU ANIMALE...
...Preparare pentru biscuiți și brioșe cu făină de drojdie de berebrună și cu bucăți de ciocolată. Malti’mix sunt preparate folosite pentru a facilita realizarea rețetelor atât sărate, cât și dulci. Ele sunt 4 în 1, având posibilitatea de a face două rețete diferite cu aceeași compoziție, de exemplu biscuiți sau brioșe, adaptându-se în același timp la diferitele moduri de consum, cum ar fi dieta...
...Tocăniță de iepure cu prune, bucăți fragede de iepure aromatizate cu sos de berebrună și prune moi, fără sâmburi, un clasic flamand pe care toată lumea, de la tineri la vârstnici, știe să-l aprecieze.
...Braserie belgiană artizanală fondată în 1996 de un inginer industrial. Gamă de produse: -Saint-MONON blondă cu miere 8 %, tip tripel -Saint-MONON amber 6.5 % și brună 7.5 % (medalie de aur la Campionatul Mondial de Bere din 1998) -Mix HOP 6.5% moale și bogată în hamei (Cea mai bună bere belgiană din Valonia 2014) Braseria se află în Ardenii belgieni, în provincia Luxemburg, o destinație de vacanță bine cunoscută. Ne străduim să lucrăm într-un mod artizanal și natural, încercând să limităm la maximum impactul nostru ecologic. Piață: +/-70 % în Belgia și 30 % export.
Braseria Dupont este o afacere de familie și independentă, specializată în fabricarea berilor refermentate în sticlă. Beri tradiționale: Moinette, Moinette brună, Saison Dupont, Bons Vœux, bere de Beloeil, Cervesia, Monk’s Stout Dupont, Redor pils. Beri biologice: Biolégère, bere de miere bio, Blanche du HT bio, Moinette bio, Saison bio și Bio Fruits. Braseria Dupont produce, de asemenea, brânzeturi maturate în bere.
Din 1873, familia Friart continuă să producă diferite tipuri de bere, printre care se numără și St-Feuillien. Beri de la Braseria St-Feuillien: beri de mănăstire ST-FEUILLIEN Blondă, Brună Rezervă, Triplu, Cuvée de Crăciun, Sezon de la St-Feuillien, St-Feuillien Grand Cru, Grisette Blondă, Albă, Fructe de Pădure, Cireșe. Specificații: beri naturale de fermentație înaltă fără aditivi, hamei aromatic de calitate superioară, malțuri selectate, fermentație tradițională,…...
Compania Vanuxeem este o referință în lumea distribuției de băuturi. Datorită expertizei și dinamismului echipei sale, Vanuxeem oferă o alegere incomparabilă de beri cu proveniențe și specificații diverse, precum și o gamă largă de alcooluri, băuturi spirtoase, vinuri, sucuri și băuturi non-alcoolice.
Beri: de mănăstire, albă, lambic, bere de Crăciun, pils, specială, bere de masă, trappist, ambrată, albă, blondă, brună, fructată, neagră,…...
... adăugate 300g de zmeură proaspătă la fiecare litru de Rebelle Blond. Pentru serile reci de iarnă, Rebelle Winter completează gama noastră. Dacă doriți să aflați mai multe despre originile berii noastre, vizitați pagina următoare. Berile noastre nu sunt doar pentru a fi băute, ci și pentru a fi folosite în gătit. Pulpe de rață cu o Rebelle brună sau un anghilă rebelă sunt doar câteva exemple de ceea ce puteți pregăti cu berea noastră.
La Trouffette, bere din Țara Bastogne, se prezintă în variantele Blondă, Brună și Roșie și, în funcție de sezon, Belle d’Été și Givrée. BPA Bastogne Pale Ale, o IPA blondă ușoară cu spelt, este cea mai recentă creație a berăriei. Toate aceste beri de fermentație înaltă sunt nefiltrate și refermentate în sticle.
Millevertus este o berărie artizanală. Gama noastră de beri este expresia unei căutări neîncetate a stilului și gustului. De inspirație tradițională belgiană: blondă, brună, tripel, quadruplă, amber. De inspirație străină: stout, afumată. De inspirație culinară cu condimente utilizate „în stil de hamei” prin decoctare la cald sau la rece: albă, piper, șofran... Orzul este referința, dar oferim și...
Braseria Saint-Monon este o afacere de familie înființată în 1996, situată în aripa unei ferme, la limita dintre Ardenne și Famenne. Producția actuală este de aproximativ 600 hl. Principalele beri produse sunt: Saint-Monon ambrată (6,5 % alc.), Saint-Monon brună (7,5 % alc.) și Saint-Monon cu miere (8 % alc.).
Cafeneaua teatrală belgiană din centrul Amsterdamului. Cu o terasă mare și primitoare, situată la 2 minute de celebrele Red Lights. Cafeneaua oferă o gamă variată de beri belgiene și produce propria bere blondă și brună. Tocănița flamandă este de 10 ani un mare favorit pe meniu. Oamenii vin aici special pentru ea. De asemenea, midiile sunt delicioase și atrag tineri și vârstnici deopotrivă...