...Amidondecartofide înaltă calitate de vânzare. În lumea gătitului și a producției alimentare, găsirea ingredientelor potrivite poate face toată diferența. Când vine vorba de a obține textura, grosimea și consistența perfecte în rețetele tale, nu căuta mai departe decât amidonul nostru premium decartofide vânzare. Fie că ești un bucătar profesionist sau un gătitor acasă, acest ingredient...
...Amidonul decartofi este utilizat pe scară largă în industria alimentară, industria farmaceutică și în diverse alte industrii. În industria alimentară, este folosit ca agent de îngroșare, stabilizator și potențiator de aromă. Este prezent frecvent în sosuri, supe, deserturi și alte alimente, unde ajută la îmbunătățirea consistenței și texturii acestora.
CAS:9005-25-8
Culoare:Alb
Ambalare:Sac de hârtie 25kg
Cantitate:5,000kg - 48,000kg
Consistență:Pulbere...
...Etherul deamidon reduce aderarea mortarului la unelte și îmbunătățește proprietățile acestuia, cum ar fi tixotropia, vâscozitatea și procesabilitatea. Prin adăugarea de ether deamidon în produsele de mortar și gips, se permite o procesare mai netedă și mai ușoară în timpul construcției de acoperiri.
Proprietăți și avantaje ale etherului deamidon
1. Procesabilitate îmbunătățită
2. Vâscozitate crescută
3. Aderare redusă la unelte:
4. Suprafațe mai netede
Aplicație în produsele de mortar și gips:
Produse de mortar/gips/Mase auto-nivelante/Adhesivi pentru plăci...
...Amidonul decartofi este folosit ca agent de îngroșare și liant în sosuri, supe și alimente procesate, cunoscut pentru gustul său neutru și pentru puterea sa mare de legare.
...Amidonul de cartof se obține prin separarea mecanică a altor părți ale cartofului prin spălare, curățare, uscare și cernere. Produsul final este insolubil în apă rece.
În industria alimentară, amidonul de porumb este ingredientul pentru tocănițe, supe, umpluturi pentru plăcinte, mese preparate, deserturi, creme de patiserie, conserve de carne și pește și brânzeturi rase preambalate. De asemenea, este folosit în budinci și jeleuri. Amidonul de porumb este utilizat pentru a îmbunătăți textura crocantă ca componentă a paneurilor, pesmetelor, amestecurilor de acoperire și pulberilor tempura.
...Amidonul, cunoscut și sub denumirea de amylum, este un produs alimentar important și un biomaterial utilizat la nivel mondial pentru diferite scopuri.
Amidonul este o pulbere albă, pufoasă, fără gust, care este insolubilă în apă rece și alcool.
Amidonul este un polisacharid format din legături 1,4 între monomerii de glucoză.
Formula chimică a moleculei deamidon este (C6H10O5)n.
Utilizări...
... - Amidonuri native
- Amidonuri pregelatinizate
- Amidonuri pregelatinizate modificate
- Gluten de grâu
- Înlocuitor de ou
- Amidonuri modificate pentru gătit
- Produse de saccharificare a amidonului uscat
- Formula pentru sugari și alimente pentru bebeluși
- Produse deamidon cu îndulcitor lichid
- Produse din cartofi pentru industria alimentară...
La Naturell AB, am făcut din hrana ecologică un standard. Credem într-o lume în care 100 % din produsele alimentare ecologice sunt norma. Ca specialist în produse alimentare ecologice, oferim produse de înaltă calitate. Așa am devenit, încet dar sigur, compania de frunte în domeniul alimentelor ecologice. Dar facem mult mai mult decât să vindem doar produse ecologice en-gros. Avem exclusiv produse...
... numeroaselor rețete de nougat cu fructe.
Nougat cu caramel și sare din Guérande, ambalat într-un pachet de 200g cu fund de carton, care conține papiloanele de nougat.
Ingrediente: zahăr, sirop de glucoză, miere, migdale, caramel cu unt sărat (8,7%), zahăr pudră, amidondecartofi, pâine nedospită (apă, ulei de măsline, făină), albușuri, extract natural de vanilie. Mod de preparare: mierea și siropul de glucoză sunt fierte în cazan, albușurile sunt completate cu zahăr fiert, vanilie, migdale și caramel.
Alergeni: migdale, ouă, posibile urme de fructe cu coajă.
...Amidonul decartofi este fabricat din pulbere decartofi curățată, filtrată, precipitată și uscată cu precipitatul rezultat. Poate fi folosit ca agent de îngroșare.
...Făina de porumb este adesea folosită în ketchup, maioneză, diverse sosuri și budinci, precum și în umpluturi pentru plăcinte. Acest produs poate ajuta, de asemenea, dacă trebuie să faci aluatul mai puțin glutenos și să-i oferi o anumită delicatețe și moliciune. Făina de porumb are cu puțin mai multe calorii decât făina decartofi. Acest produs nu conține gluten. Produsul este testat pentru gluten...
...Gama de amidonuri oferite provine din porumb, tapioca, orez și grâu și poate fi nativ, pregelatinizat și modificat. În plus, dispunem de făinuri, fulgi decartofi și făină de orez.
...Amidonul decartofi este folosit ca agent de îngroșare în diverse produse alimentare, inclusiv supe, sosuri și produse de patiserie. Capacitatea sa de a lega apa reprezintă un avantaj în fabricarea alimentelor și dezvoltarea produselor. Amidonul decartofi este, de asemenea, utilizat ca legătură în producția de cârnați și ca stabilizator în produsele lactate. Amidonul decartofi poate fi folosit...
...Făină de manioc
făină decartofi
făină de porumb
Făina de manioc este un amidon extras din tuberculii plantelor tropicale, care aparțin familiei Aceraceae și sunt din aceeași familie cu ricinul, cauciucul și jatrofa. Atunci când este fiertă cu apă și căldură, devine transparentă și are un gust persistent.
Făina de manioc este fabricată din făină de tapioca, care este un amidon rafinat din...
...Fulgi decartofi sunt fabricați din cartofide masă aburiți și uscați. Aceștia sunt potriviți pentru gătit și coacere. La fel ca cartofii proaspeți, fulgii decartofi conțin aproape deloc grăsimi sau proteine, dar o cantitate mare deamidon. Fulgii decartofi sunt capabili să absoarbă cantități mari de lichid și sunt ideali ca agent de îngroșare și ingredient de coacere.
...Pringles Chipsuri deCartofi sunt o marcă populară de chipsuri pe bază decartofi, cunoscută pentru forma sa unică și textura crocantă. Spre deosebire de chipsurile tradiționale din cartofi, Pringles sunt fabricate dintr-un amestec de tip aluat din fulgi decartofi, amidonde porumb și diverse condimente. Apoi, aluatul este presat într-o formă subțire și uniformă și tăiat în chipsuri individuale...
... (proteină de mazăre, făină de mazăre), 5% izolat de proteină de mazăre, FIBRĂ DE GRÂU, oțet de vin, ulei de rapiță, agent de îngroșare: metilceluloză; amidondecartofi, GLUTEN DE GRÂU, făină integrală de OVĂZ fără gluten, coji de semințe de psyllium, pulbere de legume (praz, ceapă, păstârnac, varză albă, usturoi, morcov, roșie), condimente, fibră de mazăre, pulbere de concentrat de suc de morcov, sare de masă, dextroză, extract de drojdie, arome naturale.
...Cartoful este un aliment bogat în amidon, un tubercul al plantei Solanum tuberosum și este o legumă rădăcină originară din Americi. Planta este perenă și face parte din familia de plante Solanaceae. Speciile sălbatice decartofi pot fi găsite de la sudul Statelor Unite până în sudul Chile.
Familie: Solanaceae
Regn: Plantae...
...Amidonul este un produs de bază, care apare în timpul procesului de fotosinteză al plantelor. Amidonul de cartof conține o cantitate mare deamidon natural. Amidonul natural de cartof este structurat din granule mai mari comparativ cu alte tipuri deamidon. Este folosit în special în industria alimentară, cum ar fi panificația, supele, mesele gata de consum, producția de sahlep, producția de pâine și în multe alte alimente. Nu este preferat a fi folosit în deserturi din cauza faptului că poate modifica gustul dorit al produsului.
...Activatori biologici pentru toate tipurile de fose
- Formulă pe bază de enzime
- Tratament pentru fosele septice, rezervoarele deamidondecartofi și legume, bazinele de decantare
- Tratament pentru rezervoarele de recuperare a apelor uzate, camerele de pompare și micile stații de epurare
PROPRIETĂȚI
- Degradarea biologică a materiilor organice, proteinelor, celulozelor, grăsimilor și...
...Usturoi cu pesto 2.9 kg antipaste de legume la grătar din regiunea PACA Marseille Franța
Usturoiul cu pesto va fi ideal pentru a însoți preparatele dumneavoastră.
Ingrediente Usturoi (55%), ulei de floarea-soarelui, busuioc, caju, nuci, grana padano DOP (lapte, sare, cheag, lizozim de ou), amidondecartofi, oțet, sare, zahăr, ulei de măsline extravirgin. Antioxidant acid ascorbic E300. Regulator...
...Lapte de oaie pasteurizat, pate de trufe negre (ciuperci Champignon (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis și grupul său de rude), ulei de floarea-soarelui, trufă neagră (Tuber Aestivum Vitt), sare, piper, zahăr, granule de bouillon (sare de mare, extract de drojdie, zahăr brun, extract de condimente, zahăr caramelizat, maltodextrină, grăsime de palmier, turmeric), dextroză, amidondecartofi...
...Amidonurile decartofi KMC pot fi utilizate în mod versatil ca agenți de îngroșare sau legare, ca agenți de structurare, agenți de separare sau ca ajutoare pentru curgerea pulberilor.
Toate amidonurile KMC sunt libere de alergeni și OMG, fiind potrivite pentru produse vegane. Portofoliul include amidonuri native, amidonuri Clean-Label fără numere E, precum și amidonuri modificate.
... crocante pentru sufleuri.
Cups-urile, care sunt coapte doar dintr-un amestec de făină de grâu și secară, ulei de rapiță, apă, sare, fără aditivi sau glazuri, în calitate bio-vegană, sunt astfel versatile - fără comparație cu bolurile de vafe care se înmoaie rapid, bolurile din porumb sau amidondecartofi, sau farfuriile din tărâțe de grâu.
... niciodată la fel.
Ingrediente
Făină de porumb, Ulei vegetal (soia și/sau rapiță) și ulei de palmier (ulei de palmier și/sau ulei de palmier fracționat), Condimente [Maltodextrină de porumb, Zahăr, Acid citric, Clorură de potasiu, Făină de orez, Sare, Glutamat monosodic, Arome naturale și artificiale (Maltodextrină de porumb, Extract de drojdie, Glutamat monosodic, Inozinat și guanilat disodic, Amidonde cartof, Gumă arabică), Proteină de soia hidrolizată, Ceapă deshidratată, Extracte de condimente (inclusiv ardei iute roșu), Bicarbonat de sodiu, Culori, Inozinat și guanilat disodic, Sodiu...