...Etherul deamidon reduce aderarea mortarului la unelte și îmbunătățește proprietățile acestuia, cum ar fi tixotropia, vâscozitatea și procesabilitatea. Prin adăugarea de ether deamidon în produsele de mortar și gips, se permite o procesare mai netedă și mai ușoară în timpul construcției de acoperiri.
Proprietăți și avantaje ale etherului deamidon
1. Procesabilitate îmbunătățită
2. Vâscozitate crescută
3. Aderare redusă la unelte:
4. Suprafațe mai netede
Aplicație în produsele de mortar și gips:
Produse de mortar/gips/Mase auto-nivelante/Adhesivi pentru plăci...
...Amidonul decartofi este fabricat din pulbere decartofi curățată, filtrată, precipitată și uscată cu precipitatul rezultat. Poate fi folosit ca agent de îngroșare.
...Amidonul decartofi este folosit ca agent de îngroșare în diverse produse alimentare, inclusiv supe, sosuri și produse de patiserie. Capacitatea sa de a lega apa reprezintă un avantaj în fabricarea alimentelor și dezvoltarea produselor. Amidonul decartofi este, de asemenea, utilizat ca legătură în producția de cârnați și ca stabilizator în produsele lactate. Amidonul decartofi poate fi folosit...
...Fulgi decartofi sunt fabricați din cartofide masă aburiți și uscați. Aceștia sunt potriviți pentru gătit și coacere. La fel ca cartofii proaspeți, fulgii decartofi conțin aproape deloc grăsimi sau proteine, dar o cantitate mare deamidon. Fulgii decartofi sunt capabili să absoarbă cantități mari de lichid și sunt ideali ca agent de îngroșare și ingredient de coacere.
...Pringles Chipsuri deCartofi sunt o marcă populară de chipsuri pe bază decartofi, cunoscută pentru forma sa unică și textura crocantă. Spre deosebire de chipsurile tradiționale din cartofi, Pringles sunt fabricate dintr-un amestec de tip aluat din fulgi decartofi, amidonde porumb și diverse condimente. Apoi, aluatul este presat într-o formă subțire și uniformă și tăiat în chipsuri individuale...
... (proteină de mazăre, făină de mazăre), 5% izolat de proteină de mazăre, FIBRĂ DE GRÂU, oțet de vin, ulei de rapiță, agent de îngroșare: metilceluloză; amidondecartofi, GLUTEN DE GRÂU, făină integrală de OVĂZ fără gluten, coji de semințe de psyllium, pulbere de legume (praz, ceapă, păstârnac, varză albă, usturoi, morcov, roșie), condimente, fibră de mazăre, pulbere de concentrat de suc de morcov, sare de masă, dextroză, extract de drojdie, arome naturale.
...Amidonurile decartofi KMC pot fi utilizate în mod versatil ca agenți de îngroșare sau legare, ca agenți de structurare, agenți de separare sau ca ajutoare pentru curgerea pulberilor.
Toate amidonurile KMC sunt libere de alergeni și OMG, fiind potrivite pentru produse vegane. Portofoliul include amidonuri native, amidonuri Clean-Label fără numere E, precum și amidonuri modificate.
... crocante pentru sufleuri.
Cups-urile, care sunt coapte doar dintr-un amestec de făină de grâu și secară, ulei de rapiță, apă, sare, fără aditivi sau glazuri, în calitate bio-vegană, sunt astfel versatile - fără comparație cu bolurile de vafe care se înmoaie rapid, bolurile din porumb sau amidondecartofi, sau farfuriile din tărâțe de grâu.
... niciodată la fel.
Ingrediente
Făină de porumb, Ulei vegetal (soia și/sau rapiță) și ulei de palmier (ulei de palmier și/sau ulei de palmier fracționat), Condimente [Maltodextrină de porumb, Zahăr, Acid citric, Clorură de potasiu, Făină de orez, Sare, Glutamat monosodic, Arome naturale și artificiale (Maltodextrină de porumb, Extract de drojdie, Glutamat monosodic, Inozinat și guanilat disodic, Amidonde cartof, Gumă arabică), Proteină de soia hidrolizată, Ceapă deshidratată, Extracte de condimente (inclusiv ardei iute roșu), Bicarbonat de sodiu, Culori, Inozinat și guanilat disodic, Sodiu...
...Vă oferim, printre altele, Aeromyl (pulbere voluminoasă, modificată din amidondecartofi), dextrine în diverse vâscozități și multe altele.
Dextroză, monohidrat și anhidru, diverse granulații
Amidonde mazăre
Siropuri de glucoză în diverse configurații
Amidondecartofi, fulgi decartofi, griș decartofi, pudră decartofi, făină decartofiAmidonde porumb, amidonde porumb umflat
Maltodextrine...
...Amidonul este cea mai frecvent întâlnită rezervă de carbohidrați în plante.
Este prezent în special în cereale precum amidonul de grâu, porumb și cartofi. Amidonul este format în plante prin fotosinteză.
Oferta noastră include:
Amidondecartofi nativ
Amidonde porumb nativ
Amidonde grâu...
...Proprietăți:
• Utilizabil ca mascarpone tradițional
• Gust excelent, premiat cu „Superior Taste Award 2020”
• Fără lactoză, colesterol, lapte și soia
• 100% vegetal
• Perfect pentru gătit, copt și în special pentru deserturi precum tiramisu
Ingrediente:
Apă, grăsime de cocos hidrogenată (17%), grăsime de cocos (8%), amidondecartofi, maltodextrină,
pudră de orez (sirop de orez uscat, amidon...
...
Fructoză
Glutamat de sodiu
Amidondecartofi
amidoane native și modificate
Făină de semințe de guar
Făină de semințe de carob
Fosfați
Citrati de sodiu
Sorbati de potasiu
Benzoat de sodiu
Acid acetic
Acid ascorbic
Acid isoascorbic
Ascorbat de sodiu
Isoascorbat de sodiu
Acetat de sodiu
Lista de materii prime nu conține articolul pe care îl căutați?
Avem multe altele!
Apropo...
Facem și amestecuri și ambalaje de loturi din mai multe componente conform specificațiilor clientului!
Discutați cu specialiștii noștri!
...Cilindrii BIO-POT® sunt 69% bio-bazati pe amidon (cartofi) și fibre și 31% pe minerale, calciu și magneziu. Sunt complet biodegradabili și se compostez rapid în instalații de compostare industrială. Materialul termoplastic, fără plastifianți și fără ulei mineral, conține o proporție mare de materii prime biologic obținute și nealterate genetic.
Astfel, cilindrii BIO-POT® contribuie decisiv la...
...20 % carne de vițel, 30 % carne de tineret, 40 % carne de curcan
Ingrediente:
20 % carne de vițel, 30 % carne de tineret, 40 % carne de curcan, pesmet, apă potabilă, condimente, ceapă, sare de masă, stabilizatori E450, difosfat de sodiu, emulgator: E472c, arome, potențiatori de aromă: E621, glutamat monosodic, dextroză, amidondecartofi...
... internaționale de vânzări, este prioritatea noastră principală.
Furnizăm atât amidondecartofi nativ, cât și modificat, amidonde porumb, amidonde grâu, amidonde tapioca, amidonde mazăre și amidonde orez, produse decartofi deshidratate, cum ar fi fulgi decartofi sau granule decartofi, proteine vegetale, cum ar fi glutenul de grâu, proteina decartofi sau proteina de mazăre, precum și o gamă de...
Amidonde grâu, gluten de grâu, amidondecartofi, orez și sirop de porumb, sirop de spelt-curmal-smochin etc. Făină de grâu, pulbere de malț, concentrate de suc de struguri, concentrate de fructe. Piureuri. Fructoză, coloranți, amidonde porumb.