Italia, Mesoraca
... maturat timp de peste 60 de zile, la o temperatură și umiditate constante. La jumătatea maturării, produsul umplut este presat pentru a fi aplatizat, iar de aici provine numele de spianata, obținând forma caracteristică pe care o cunoaștem cu toții. Categorie: Salamuri Calabreze GREUTATE: 500/550g Greutate: 0.550 kg Ingrediente: Carne de porc, Sare, Arome naturale și condimente Zaharuri: dextroză și zaharoză Antioxidanți: E301 Conservanți: E250-E252...
Franța, Talant
... contactul cu alimentele, cu o grosime de 0,7 mm, deosebit de flexibilă, permițându-vă să demoulați cu ușurință bûchele. Acest mold de bûche este reutilizabil, trebuie doar să-l curățați cu grijă după utilizare. Este congelabil, ideal pentru rețetele înghețate. Atenție: nu se poate folosi la cuptor. Pentru a decora bûchele de Crăciun, puteți folosi spray-urile noastre metalizate pentru a adăuga...