Franța, Outreau
CHANNEL SEA FOOD este o companie din Hauts de France specializată în importul și exportul de produse din mare. Grupul nostru integrează o monitorizare constantă a geneticii și a creării de noi specii, făcându-ne un actor major pe piață. Întotdeauna atenți la nevoile clienților noștri, luăm în considerare cu mare seriozitate sugestiile dumneavoastră pentru a îmbunătăți calitatea produselor noastre.
Spania, Guijuelo-Salamanca
...Brânză elaborată din lapte crud de oaie. Gustul său este plin și persistent, untos, având o notă ușor uleioasă. Caracteristici senzoriale Gustul său este plin și persistent, untos, cu o notă ușor uleioasă, având un punct perfect de sare. Interiorul este compact, cu mici găuri neregulate de origine mecanică, de culoare pai și pastă scurtă, dar nu friabilă. Origine: Zamora Tip de lapte: Întreg și crud de oaie Tip de elaborare: Coagulare enzimatică Cheag: Cheag animal de miel Tip de familie: Maturat de pastă presată, necoaptă, coajă mucegăită/spălată Maturare: Între trei și cinci luni.
Germania, Hamburg
...Categorie: Condimente individuale Gust și aromă: afumat, cald și dulce-amărui cu nuanțe lemnoase și proaspete. Aproape picant, cu o ușoară senzație de furnicături. Arată ca niște mure mici sau duduri întunecate. Utilizare: Potrivit pentru aperitive fine, de exemplu, sashimi sau tartar din ton sau somon crud. Somon afumat și anghilă afumată. Tartar din spate de cerb sau vită. La carne la grătar...
Țările de Jos, Bv Nijkerk
...Este abundent în apele locale și provine dintr-o pescuit acreditat MSC. Este un pește atât de versatil pentru gătit și are o textură delicată, fină când este crud, dar devine rapid o fâșie mai fermă și mai cărnoasă când este gătit. STOCARE: Container frigorific – 18° grade C VALABILITATE: 24 LUNI...
Norvegia, Oslo
... fiordurile norvegiene. Pește roșu de apă adâncă: Marea Barents, Svalbard și Marea Norvegiei\n\nSEASON: Captură accidentală pe tot parcursul anului\n\nFEEDS ON: Plankton în primii ani de viață, apoi plankton mai mare și pește.\n\nNUTRITIONAL CONTENT: Conținut nutrițional în 100 g de pește roșu crud (aliment comestibil): Energie: 394 kJ / 94 kcal Nutrienți: Proteină: 17.1 g Grăsime: 2.8 g Acizi grași...
Franța, Descartes
...), deoarece fabricăm somonul nostru afumat exclusiv din pește proaspăt. Somon afumat organic Suntem certificați de Ecocert din 2004 pentru fileul de somon proaspăt, somon afumat întreg și feliat organic, precum și pentru somon afumat întreg și feliat manual. Provenind dintr-un somon scoțian, irlandez sau norvegian. Somon marinat cu mărar Acest somon este marinat lent la 0°/c, la care adăugăm mărar tocat fin.
Portugalia, Almargem Do Bispo
Companie dedicată din 1987 procesării purcelului la cuptor, întreg și tăiat. Acum cu ambalaje noi, practice și atractive, cu formate adecvate utilizării de către gospodine. Furnizăm purcel la cuptor tipic din regiunea portugheză Negrais, purcel crud în vid, jambon de purcel, purcel la cuptor ultracongelat și purcel crud ultracongelat. Avem, de asemenea, sub marcă proprie, produse unice în variantă de pate de purcel, pate de cod, cu și fără usturoi. - O adevărată delicatesă.
Fondată în 1960, uniunea de brânză JEUNE MONTAGNE este situată în Laguiole, în Aubrac. Uniunea de brânză este specializată în fabricarea specialităților lactate din Aubrac, din lapte crud. Situată în inima Aubrac-ului, Jeune Montagne produce Aligot de Aubrac și Tome proaspătă de Aubrac. De asemenea, este principalul producător al brânzei de Laguiole A.O.P. din lapte crud și întreg. Cooperativa de Brânză păstrează meșteșugurile tradiționale moștenite de la călugări și buronniers din Aubrac. Uniunea de brânză JEUNE MONTAGNE garantează o agricultură echitabilă și solidară.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play