...• AMAZONAS BIO Acerola Pulbere are, pe lângă cel puțin 17%, respectiv 30% vitamina C naturală, și alte vitamine, precum și un spectru larg de substanțe vegetale secundare. Aceste flavonoide sunt printre cele mai importante substanțe mediatice care asigură absorbția optimă a vitaminei C de către organism, pentru a-și desfășura efectul antioxidant (protector celular). Domenii de aplicare: • Pentru...
Franța, St Cyr Sur Loire
...Conditionare: Tub Dimensiune: 16-17 cm Greutate netă: 7,5g​ Numele produsului: Gousses de Vanille Bourbon Varietate: Vanilla Planifolia - Țara de origine: Madagascar - Regiunea de origine: SAVA - Procesul de producție: Gousses colectate, selectate, uscate la soare, rafinate și sterilizate - Utilizare prevăzută: Restaurante, Patiserie, Ciocolaterie, Înghețată și Industrie Agro-alimentară - Compoziție: 100% Gousse de Vanille Bourbon naturală din Madagascar.
...Gustul adevărat al unei paste de fistic 100% fistic, o cremositate și o culoare naturală verde de fistic. Fabricăm pasta de fistic în mod regulat. Astfel, vă putem oferi un produs proaspăt preparat. Pasta noastră de fistic este certificată BIO. Selectăm o varietate specifică de fistic pentru a produce pasta noastră de fistic. Este o varietate diferită de cele consumate de obicei la aperitiv...
Franța, Villeneuve Sur Lot
Italia, Torino
...%, cu un aromă excelentă, nutrienți și funcționalitate. Pulberea de căpșuni pentru uz alimentar poate înlocui aromele artificiale, coloranții, îndulcitorii și adaugă un gust și o culoare naturală de căpșună produselor. Disponibilă atât în variantă organică, cât și convențională, pulberea noastră de căpșuni se îmbină cu alte arome, evidențiindu-se prin intensificarea culorii produselor finale. În plus, este potrivită pentru a fi adăugată la diverse produse precum prăjituri, bomboane, ciocolată, înghețată, smoothie-uri și formulări pentru băuturi.
Madagascar, Sambava
... uimi întreaga lume prin aromele sale atât de speciale. Gastronomia mondială solicită această calitate de vanilie pentru preparatele și diversele rețete culinare. Compania EPICES DES ILES MADAGASCAR a deschis o a doua unitate de producție de vanilie naturală în Ambanja, în regiunea DIANA, în nordul Madagascarului. Pe lângă vanilia bio din Madagascar, producem și alte produse, cum ar fi cafeaua...
Italia, Mazara Del Vallo
... tehnologie, tradiție și viitor, pasiune și inovație. Sectoarele către care compania se îndreaptă variază de la cel enologic (îndulcire, îmbogățire și spumantizare), la cel alimentar (gemuri, înghețată, produse de patiserie) și de la cosmetică (cosmetice premium naturale) la nutriaceutică (dextroză și fructoză pentru suplimente alimentare). Printre produsele propuse: zahăr din struguri cristalizat...
Producător de amestecuri de bază bio pentru fabricarea artizanală a înghețatei. Furnizor de ingrediente aromatice bio, cum ar fi alune, fistic, nuci, pastă de migdale. Piureuri de fructe bio, seminarii și tehnici de înghețată. Componentele de înghețată bio ale mărcii 32°Fahrenheit oferă producătorului de înghețată artizanală o modalitate simplă de a crea înghețată naturală de cea mai bună calitate bio. Bazele și pastele bio 32°Fahrenheit sunt perfect armonizate și garantează o înghețată plină de gust și stabilă - natural, fără emulgatori, fără potențiatori de aromă și fără coloranți.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play