Franța, Saint-Bris-Le-Vineux
...pentru a se desfășura pe note condimentate. În gură, atacul este plin, taninurile sunt rotunde și catifelate. Întregul are un frumos echilibru și o finală care se prelungește foarte plăcut. ACORDURI CU MÂNCARE ȘI VIN Se servește la 13°C din pură plăcere sau alături de un platou de mezeluri și brânzeturi de capră. Regiune: Beaujolais Strugure: Gamay Noir – Vii vechi de peste 40 de ani...
Franța, Saint-Vérand
...goblet, foarte scurt, permite controlul randamentelor. Recolta: manuală. Vinificare: Metodă tradițională Beaujolais, semi-carbonică, în ciorchine întreg. Cu o macerație de 8 zile în medie. Îmbătrânire în cuvă timp de 6 până la 8 luni. Degustare: Un vin care nu se ferește de nimic! Nasul este marcat de arome caracteristice de bujor și cireșe. În gură, este solid, cărnos. Taninii sunt prezenți fără a fi aspri. Rotunjimea soiului se prezintă aici cu o frumoasă profunzime.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play