... floarea-soarelui este extrem de versatil. Este utilizat pe scară largă pentru prăjit, deoarece are un punct de fum relativ ridicat, ceea ce înseamnă că poate suporta temperaturi ridicate fără a se descompune. De asemenea, este folosit frecvent în prepararea produselor de patiserie, sosurilor, dressingurilor pentru salate și pentru sotarea alimentelor. În concluzie, uleiul de floarea-soarelui este un ulei vegetal utilizat pe scară largă și apreciat pentru versatilitatea sa, gustul neutru și beneficiile nutriționale, fiind un ingredient de bază în multe bucătării din întreaga lume.
Italia, MILANO
...Uleiul de semințe variate este obținut prin presare și extracție din semințele de soia (Glicine max Merr) și de floarea-soarelui (Heliantus annuus L.) și rafinarea ulterioară. Ideal pentru prepararea sosurilor și dressing-urilor și pentru condimentarea peștelui și cărnii albe fierte sau la grătar, salatelor și garniturilor. PACHET DE 2 BUC = 1 BUC EURO 9,80 1 PALLET 36 CARTOANE DATA LIMITĂ 22/07/2025 CANTITATE MINIMĂ DE COMANDĂ 15 PALLET...
...Uleiul de semințe de bumbac se obține din semințele plantei de bumbac. Este utilizat frecvent în industria alimentară pentru prăjire și pentru prepararea dressing-urilor și sosurilor datorită gustului său delicat. Este o sursă de acizi grași polinesaturați și vitamina E.
Polonia, Brzozów
... poate fi utilizată ca înlocuitor pentru făină, pentru îngroșarea supelor și sosurilor, pentru prepararea pâinii de casă, budincilor și prăjiturilor. Maizena poate fi folosită și pentru curățarea suprafețelor de diferite tipuri de pete (ulei, alimente, sânge).
Bulgaria, Yambol
...Produs folosind tehnologie organică certificată din semințe de floarea-soarelui organice de înaltă calitate. Potrivit pentru procesare la cald și la rece. Avantaje: - potrivit pentru utilizare repetată Potrivit pentru: - prepararea sosurilor, marinadelor și maionezei - aromatizarea salatelor Uleiurile bogate în oleic sunt produse dintr-un tip special de floarea-soarelui care este bogat în grăsimi...
Grecia, Monemvasia
... general, un EVOO echilibrat este considerat cel mai bun pentru prepararea sosurilor, utilizat ca dressing sau pentru crearea de preparate mai ușoare. Acest lucru se datorează faptului că aroma sa este mai blândă și mai delicată, fără a acoperi puterea altor ingrediente utilizate.
Austria, Wien
...Uleiul nostru de floarea-soarelui pentru gastronomie îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate și este perfect pentru utilizarea în bucătăriile profesionale și în serviciile de catering. Uleiul se remarcă prin gustul său neutru, rezistența ridicată la căldură și versatilitatea sa. Ideal pentru prăjire, gătire prin fritare și ca bază pentru dressinguri și sosuri. Ambalajul variază de la canistre mai mici de 5L până la ambalaje mari pentru nevoile gastronomice.
Germania, Neumagen-Dhron
... extracte naturale din lămâie, busuioc și ardei iute pentru aceste delicioase plăceri ale uleiului. Recomandări de utilizare: - perfect pentru salate ca adăugare la dressing sau sosul de salată - pentru prepararea sosurilor pentru paste - ca adăugare pentru dipuri, pesto și marinade - pentru prăjit, fiert, aburit și copt Compozițiile de ulei Vitis sunt o îmbogățire pentru orice sortiment de delicatese. La cerere, oferim și etichete private.
Italia, Orsogna
... preparate sărate, carpaccio de carne și pește, omlete și frittate, prepararea sosurilor și sosurilor. tartine, aperitive, garnituri, pizza și calzone. Termen maxim de conservare: 24 de luni de la data producerii. Disponibilitate: de obicei, întotdeauna disponibil. Mod de conservare: Odată deschis, acoperiți cu ulei de măsline extravirgin, păstrați în frigider și consumați în câteva zile. INGREDIENTE: Trufă neagră de vară (Tuber Aestivum); Ulei EVO; Sare; Arome; Antioxidant: Acid Ascorbic. cutie cu 6 bucăți...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play