Turcia, Ayvalik
... compușii fenolici și antioxidanții proveniți din măsline, creează o amăreală intensă pe limbă și o senzație de căldură în gât. Vitamina E, biofenolii, antioxidanții și alte valori necesare sănătății sunt la cele mai înalte niveluri. Se lasă să se odihnească în rezervoare de crom, fără filtrare.
Portugalia, Leiria
... modificările acestuia. Măslinele sunt prelucrate într-un Lagar Ecologic, la o temperatură de 27ºC, fără adăugare de apă sau conservanți. Acest ulei este ulterior supus unei decantări naturale în rezervoare din oțel inoxidabil, la o temperatură constantă și etanș, pentru a păstra toate caracteristicile sale. Varietăți: Galega, Cordovil și Verdeal. Ambalare: Sticle de sticlă de 250ML, 500ML, 750ML. PET de 2L și 5L. Un alt tip de ambalaj poate fi solicitat.
Germania, Eresing
...se obține din fructele aproape coapte ale măslinului (Olea europaea). Fructul este o drupă și are o pulpa bogată în ulei. (15 % - 35 % conținut de ulei). Proprietăți caracteristice: *conținut ridicat de acid oleic (C18:1) Calități: presat la rece, lampante, nativ extra, nativ extra organic, deodorat organic, nativ extra Ph. Eur., Aspect: galben până la verde Număr CAS: 8001-25-0 INCI: Olea Europaea Oil EINECS: 223-277-0 Depozitare: trebuie păstrat într-un loc răcoros, uscat și ferit de lumină, în ambalaj etanș...