Turcia, Mamaris
... și (iii) Ulei mid oleic. Uleiul de floarea-soarelui este un ingredient alimentar care este utilizat activ în gătit. Datorită uleiului, produsul nu se lipsește în timpul prăjirii, iar salatele capătă un gust plăcut. În plus, unele grăsimi conțin ulei de floarea-soarelui în compoziția lor, de exemplu margarina. De asemenea, este folosit în scopuri industriale: acest ingredient poate fi utilizat în...
Turcia, Gaziantep
...Mașina de presare la rece PMX45, proiectată și produsă de PARSMEGA, este o mașină cu șurub capabilă să stoarcă toate tipurile de semințe oleaginoase. Mașina noastră este potrivită pentru toate tipurile de semințe; rapiță, in, susan, floarea-soarelui, cânepă, șofran, soia, alună, arahide, bumbac, semințe de struguri, semințe de rapiță, semințe de in, chimen, muștar, mac, urzică, semințe de migdale amare, roșii, alune, semințe de caise etc.
...Cumpărați Ulei de Floarea Soarelui Rafinat în Cantități Mari din Turcia. Îndeplinim diversele specificații pentru uleiuri de gătit. Comerț cu renumiți Producători de Ulei de Floarea Soarelui din Turcia. Uleiul nostru Pur de Floarea Soarelui este ambalat în Sticle PET și Cutii de Conservă. Scopul nostru principal la Fresh Trading Consultancy este de a reduce costurile de achiziție pentru toți...
Turcia, Istanbul
...Uleiurile noastre rafinate de floarea-soarelui sunt uleiuri de calitate superioară, produse integral în cadrul Uniunii noastre, realizate din floarea-soarelui cultivate cu grijă în regiunea noastră, Tracia.
...Sac de 25 KG Kraft. Utilizare prevăzută Amestec de pâine Sudem (10 kg), ingredientul drojdie (pentru chifle 300 GR, pentru pâini mari 400 g) și apă (6 litri) se amestecă pentru a forma aluat. Temperatura aluatului 25-27 C timp de 10 min la viteză mică, 7 min la viteză mare. Pentru 1. Fermentare 15 min (la temperatura camerei) Pentru 2. Fermentare, durează 30 min pentru fermentare. Gătit timp de 30-35 minute. 1 an de păstrare într-un loc răcoros și uscat.
Turcia, Istanbul
... value of 54-56. Because of its fatty acid composition and good oxidative stability, which is commonly bottled and sold as cooking oils and all the more suitable for frying.":"RBD Palm Olein IV56, Punct de nori 10 (CP10) are o valoare a iodului de 54-56. Datorită compoziției sale de acizi grași și a stabilității oxidative bune, este adesea îmbuteliat și vândut ca ulei de gătit și este cu atât mai potrivit pentru prăjit.","RBD Palm Olein":"RBD Palm Olein"}...
Turcia, Gaziantep
... polinesaturate și 24% grăsimi mononesaturate. Grăsimile saturate din dietă pot crește nivelul colesterolului din sânge și pot crește riscul de boli de inimă. Prin urmare, profesioniștii din domeniul sănătății recomandă înlocuirea grăsimilor saturate cu grăsimi nesaturate cât mai mult posibil.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play