...Uleiul de floarea-soarelui este un ulei vegetal obținut din planta de floarea-soarelui prin metoda de presare la rece. Floarea-soarelui este o plantă erbacee anuală. Este o specie care aparține familiei de margarete. Este cultivată în zone aride care primesc precipitații. De asemenea, este disponibilă în unele regiuni ale țării noastre. Uleiul de floarea-soarelui este o sursă bogată de vitamina E...
Turcia, Mamaris
... rafinat conține cantități apreciabile de vitamina E, steroli, squalen și alți hidrocarburi alifatici. Este bogat în vitamina E esențială și sărăcit în grăsimi saturate. Cele două tipuri cele mai comune sunt uleiul linoleic și uleiul bogat în acid oleic. Uleiul de floarea-soarelui linoleic este un ulei de gătit obișnuit care are niveluri ridicate de grăsimi polinesaturate.
Turcia, Istanbul
...{"Email":"roseworldexpressdisticaretltd@gmail.com","Energie și Nutrienți în 100 g":{"Acizi grași polinesaturați":"62.1 g","Proteine":"0 g","Zahăr":"0 g","Acizi grași mononesaturați":"26.0 g","Acid gras trans":"0 g","Carbohidrați":"0 g","Sare":"0 g","Colesterol":"0 mg","Energie":"900 kcal (3700kj)","Acizi grași saturați":"11.9 g"},"Vă rugăm să ne furnizați detaliile de mai jos pentru o comunicare rapidă și pentru a vă trimite o ofertă completă.":{"Skype":"","Email":"","Număr WhatsApp":"+…"}}...
...Ingrediente: 27% Croissant umplut cu sos de ciocolată și alune: făină de grâu, ulei vegetal (palmier, soia, floarea-soarelui), zahăr, sirop de glucoză, agent de reținere a umidității (glicerol), ulei vegetal (palmier), drojdie, lapte praf degresat, ulei vegetal (rapiță, floarea-soarelui, palmier), ou, emulgator (mono și digliceride ale acizilor grași vegetali), dextroză, lapte de zer praf (lapte...
Turcia, Ankara
...Naturpy Bile Crocante Fără Gluten Ingrediente: Bile de cereale cu ciocolată; făină de porumb, făină de orez, zahăr alb, cacao, ciocolată (zahăr, unt de cacao, pudră de zer, masă de cacao, lapte praf integral, lapte praf degresat, emulgator (lecitină de floarea-soarelui), aromă (vanilie), pudră de zer demineralizată, ulei vegetal, sare, vanilie, bile de cereale îndulcite; făină de orez, făină de...
Turcia, Izmir
... camerei, în medii ferite de lumina directă a soarelui. Uleiurile de măsline naturale sunt clasificate în funcție de aciditate și caracteristici senzoriale. A-ULEI DE MĂSLINE EXTRA VIRGIN: Aciditatea liberă a acizilor grași, exprimată în acid oleic, este de maximum 0,8%. a-Uleiurile de măsline extra virgin trebuie să aibă neapărat caracteristica fructată specifică a măslinei, amăreala și picantitatea...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play