Franța, Auros
...½ Bucată de 3.5 kg DLC 30 zile Fabricare artizanală regională din Landes. O gătire la abur în sucul propriu pentru mai multe arome. Fabricat în Franța, local și regional, mai ieftin decât jambonul italian. Marcare foarte frumoasă de trufă neagră pe secțiunea jambonului. Produs excelent pentru aperitivele de seară, petrecerile de familie și gustările de weekend.
Franța, Bidart
...Excelența în Coșul cadou. Trufa neagră proaspătă "Tuber Mélanosporum", calitate Extra, origine Franța, de la Casa Caudalie, oferă toată intensitatea parfumului său, fără transformare sau elaborare. O selecție strictă a celor mai frumoase trufe, prezentată în coșuri cadou de 50 sau 100G. Toate pachetele noastre sunt transportate la temperaturi controlate; calitatea este o valoare cu care Casa Caudalie nu face compromisuri!
Spania, Alcora
...Trufe negre de calitate premium cultivate în Spania! Trufa neagră, cunoscută și sub numele de trufa Périgord, a devenit o delicatesă foarte căutată datorită autenticității aromelor și gusturilor sale distinctive. Este renumită ca o delicatesă gourmet în bucătăria europeană. Cu toate acestea, de-a lungul anilor, exportul său a permis să ajungă în multe țări din întreaga lume.
Spania, La Pobla De Benifassà
...Ulei de măsline extra virgin excepțional cu aromă de trufă neagră, trufa din Perigord, Tuber melanosporum Vittad. Coupage din soiurile Farga, Aragonesa, Nana, Regues și Llumeta, recoltate la momentul exact al coacerii. Amestecat și macerat în proporțiile adecvate cu trufa neagră, se obține acest ulei cu un gust intens și note minerale. Procesul său de elaborare este tradițional, așa cum se făcea...
Franța, Malataverne
... producții agricole, sunt foarte solicitate de gurmanzi. Trufa neagră sau trufa din Périgord, în latină Tuber melanosporum, se găsește doar în soluri calcaroase, la o adâncime de 1 până la 15 cm, la poalele unor arbori numiți trufieri (stejar, alun, tei, carpen...). Se dezvoltă primăvara și crește începând din august pentru a ajunge la maturitate câteva luni mai târziu. Atunci este recoltată (se spune „cavée”) cu ajutorul, în general, al unui câine trufier, al unui porc sau al muștelor.
Belgia, Arlon
...Trufele din Périgord sunt ciuperci în formă de „cartof” de culoare neagră care cresc în sol. Carnea lor este gri și albă. O singură trufă din Périgord poate parfuma mai mult de 10 omlete. Trufele din Burgundia au un aspect similar cu trufele din Périgord, deși sunt mai granuloase la exterior și mai puțin parfumate. Gustul lor este totuși foarte puternic.
Țările de Jos, Breda
...Datorită dulceaței și a gustului distinctiv al acestei trufe, este cea mai importantă dintre trufele negre. Este cunoscută și sub numele de trufa Périgord franceză sau trufa neagră Norcia.
Franța, Concarneau
...Trufa Neagră de Iarnă (Tuber Melanosporum) este cunoscută pe scară largă în bucătăria mondială sub denumirea de trufe „Perigord”, sau în Italia ca „Nero Pregiato”, fiind considerată Regele trufelor negre. De obicei, are o formă rotundă, dar poate fi și neregulată sau lobată, ajungând în mod normal la o dimensiune de până la 10 cm (3,9 in). Este caracterizată prin vârfuri piramidale mici și o pieliță de culoare negru-maro; miezul trufei negre de iarnă este inițial alb, apoi devine închis la culoare. Este străbătută de vene albe care devin maronii pe măsură ce îmbătrânește.
Spania, Olba (teruel)
La Gusto Mediterráneo se ocupă cu distribuția de Trufa negra fresca (Tuber Melanosporum), cunoscută în Franța sub numele de trufa del Perigord. În plus, furnizăm trufa în Brisura (trufa în borcane cu apă și sare pentru a trufa produse, cum ar fi brânzeturi, carne sau sosuri) și trufa deshidratată pentru a trufa snacks-uri, ulei sau sosuri. Atât trufa în brisura, cât și cea deshidratată sunt orientate către sectorul industrial și avem două varietăți, trufa negra de Invierno (Tuber Melanosporum) și Trufa de verano (Tuber Aestivum).
Petite TPE situată în Fontanes, în sud-vestul Franței, suntem producători de produse din carne, pe bază de rață și porc din sud-vest, suntem o conseră de foie gras gestionată de Michel Monteil, un maestru artizan. Lucrăm cu produse nobile (cele mai bune bucăți de porc cu etichetă roșie, trufa neagră din Périgord, piperul de Sichuan, sarea de Guérande, sau produse AOP și AOC pentru brânză și vin...
Spania, Lechón-Zaragoza
... noastre în perioadele secetoase ale verii. Fiindcă terenul și clima sunt adecvate, cu o bună aerare și soare, se evită intrarea altor ciuperci colonizatoare de calitate inferioară, cum ar fi Tuber Brumale, așa cum se întâmplă în alte teritorii și țări. La Trufas Imperial, intenția noastră este să facem cunoscută pământul nostru, un pământ care cultivă una dintre cele mai bune trufe care pot exista și cele mai excepționale de pe piață, trufa neagră sau trufa de Périgord.
Franța, Saint-Quentin
... lanțului de producție, spre deosebire de produsele industriale care abundă pe rafturile marilor magazine. O abordare responsabilă și cetățenească în slujba papilelor noastre. Găsiți foie gras din Aisne, preparate gătite din Nord (carbonnade), terrine și rillettes de pește din Bretania, rillettes din Picardia, trufa neagră din Périgord și toate vinurile franceze. Să nu uităm nici condimentele, muștarul cu trufă, sarea de Guérande, uleiurile și oțeturile, oțetul balsamic și uleiul de măsline, gemurile din fructe proaspete.
Țările populare pentru acest termen de căutare