ROVACOS este o afacere de familie înființată în regiunea bruxelleză din 1958. Întotdeauna cu o preocupare reală pentru exigență pentru a-și satisface clienții, Casa Rovacos inovează și progresează constant. În prezent, două activități principale sunt dezvoltate aici.
„De mai bine de o jumătate de secol, Casa Rovacos este o poveste de familie…”
Rovacos importă și exportă decorațiuni din polirășină...
... gelatina.
- Cantitatea de injecție și viteza de injecție sunt setate pe ecran, permițând o ajustare mai precisă.
- Între banda de injecție și banda de gelatina, care este formată din sfori, există o bandă detransfer astfel încât croissantele să cadă corect în poziție și fără a se întoarce, și să fie stivuite pentru dușul de gelatina.
AVANTAJE
- Producție automatizată pentru producție de volum mare.
- Trei procese sunt finalizate într-un spațiu redus.
... aromele bomboanelor dumneavoastră, puteți folosi transferuri pentru ciocolatăde diferite culori.
Foia detransfer pentru ciocolată este simplu de utilizat. Așezați foaia pe o tavă antiaderentă, apoi turnați ciocolata pe foaia detransfer într-o grosime de 2-3 mm. Lăsați ciocolata să se răcească și să se întărească, iar decorațiile se vor imprima. Decupați cu grijă foaia de pe ciocolată. Pentru un rezultat optim, vă recomandăm să folosiți ciocolatăde învelire.
Referință: IMP1094
Dimensiuni: 10 Foi 360x250 Mm...
...Pe lângă transporturile noastre reglate de temperatură, oferim încărcare suplimentară pe două niveluri (Doppelstock). Această caracteristică este deosebit de utilă atunci când se încarcă orice tip de produse din ciocolată sau pur și simplu ca o modalitate suplimentară de a proteja încărcătura dumneavoastră.
...aditivi pentru beton, vopsele pentru serigrafie, latex, apă distilată, drojdie de bere, grăsimi alimentare, arome naturale, ciocolată, înghețată, lapte și iaurt.
Debitul: până la 20 m³ / h
Presiune: până la 15 bar
Aspirație: până la 0,9 bar
Temperatură: până la 80°C...
...Un set deciocolatăde lux personalizabil. Alegeți ciocolatele și designul dorit, iar noi ne ocupăm de restul (Ref. sk429)
Informații detaliate despre acest set de lux
Un set de lux Soft Touch personalizabil cu logo-ul, o frază sau orice alt design. Marcaj prin transfer termic și lac selectiv.
... temperatură pentru produs și agent detransfer termic, precum și izolația termică a recipientului de gătit sunt instalate în starea de fabrică.
Supapele de drenaj DN60, DN80 sau DN100 sunt instalate conform alegerii Clientului.
Vasele sunt echipate cu un mecanism de reversare automată sau manuală destinat preparării maselor vâscoase, de exemplu, aluatul de choux. În acest caz, masa este descărcată...
... transfer, uleiul lichid poate fi transferat către alte grupuri pentru utilizare. Un aspect important pe care îl avem în vedere în designul cazanului de topire a uleiului este înălțimea de încărcare. Grătarul de topire este valabil pentru modelele FMT500, FMT750 și FMT1000.
...Ideal pentru aplicații detransfer al produselor vâscoase, această pompă cu lobi este foarte utilizată în domeniul masticurilor, adezivilor sau pentru pomparea melasei sau a masei de cacao.
Presiune maximă (bari): 25 bari
Debit: Până la 350 m3/H
Diametru intrare și ieșire: 1-12"...
... este gratuită pentru comenzi de peste 50€ pentru întreaga Spanie continentală și poți plăti comod și în totală siguranță cu cardul tău de credit, PayPal, Bizum sau Transfer Bancară. Excepțional și la cerere, se pot face și achiziții cu plată la livrare.
...Alimat Tremblay specializat în construcția și fabricarea echipamentelor artizanale și semi-industriale pentru sectoarele de patiserie, biscuiterie, catering și producții sărate. Produsele noastre: dresseuse de poșat, rotative pentru biscuiți, injectoare dozatoare, dozatoare, pompe detransfer, fonceuse pentru tarte, mașini de glazurat, cuptoare Bain Marie, curățitoare de plăci, divizoare de bile, mașini de aurit, mașină pentru tartelette, one shot, temperatoare / învelitoare, fântâni deciocolată.