... aromele bomboanelor dumneavoastră, puteți folosi transferuri pentru ciocolatăde diferite culori.
Foia detransfer pentru ciocolată este simplu de utilizat. Așezați foaia pe o tavă antiaderentă, apoi turnați ciocolata pe foaia detransfer într-o grosime de 2-3 mm. Lăsați ciocolata să se răcească și să se întărească, iar decorațiile se vor imprima. Decupați cu grijă foaia de pe ciocolată. Pentru un rezultat optim, vă recomandăm să folosiți ciocolatăde învelire.
Referință: IMP1094
Dimensiuni: 10 Foi 360x250 Mm...
...Un set deciocolatăde lux personalizabil. Alegeți ciocolatele și designul dorit, iar noi ne ocupăm de restul (Ref. sk429)
Informații detaliate despre acest set de lux
Un set de lux Soft Touch personalizabil cu logo-ul, o frază sau orice alt design. Marcaj prin transfer termic și lac selectiv.
...Ideal pentru aplicații detransfer al produselor vâscoase, această pompă cu lobi este foarte utilizată în domeniul masticurilor, adezivilor sau pentru pomparea melasei sau a masei de cacao.
Presiune maximă (bari): 25 bari
Debit: Până la 350 m3/H
Diametru intrare și ieșire: 1-12"...
...Alimat Tremblay specializat în construcția și fabricarea echipamentelor artizanale și semi-industriale pentru sectoarele de patiserie, biscuiterie, catering și producții sărate. Produsele noastre: dresseuse de poșat, rotative pentru biscuiți, injectoare dozatoare, dozatoare, pompe detransfer, fonceuse pentru tarte, mașini de glazurat, cuptoare Bain Marie, curățitoare de plăci, divizoare de bile, mașini de aurit, mașină pentru tartelette, one shot, temperatoare / învelitoare, fântâni deciocolată.