Franța, Herblay-Sur-Seine
...Produs obținut din tortă sau granule (subprodus). Acestea sunt obținute în urma presării semințelor decojite și crude de Sacha Inchi. Acestă tortă sau aceste granule sunt supuse unui proces de extrudare, uscare și măcinare, care dă o pulbere fină la finalul procesului. Natural Cu turmeric Cu cacao Utilizare și preparare de către client / consumator Produs destinat consumului uman direct. Pentru...
Italia, AVERSA
...Desert tradițional american, pe bază de brânză, ouă și zahăr, cu o bază de biscuiți. Porția individuală de Cheesecake fără gluten este realizată cu ingrediente de cea mai înaltă calitate, garantând o textură fină și un gust bogat și îmbietor. Baza crocantă de biscuiți fără gluten se potrivește perfect cu finețea cremei de brânză, oferind o experiență senzorială de neuitat, perfectă pentru cei care caută un desert irezistibil într-un format practic.
Germania, Schoenebeck
... conținut de proteine de aproximativ 30%. Ca alternativă vegană și fără gluten la făina de grâu obișnuită, este din ce în ce mai folosită în industria alimentară. Proteina noastră din cânepă bio (cunoscută și sub denumirea de făină de cânepă bio sau făină de semințe de cânepă bio) are o culoare verde închis și un gust pământiu, amar. Pentru a vă putea oferi proteina din cânepă bio, folosim presarea la rece delicată a semințelor de cânepă bio. Ca rezultat, obținem un ulei de cânepă bio de înaltă calitate și, după o măcinare fină a restului de tortă presată, proteina din cânepă bio.
Spania, Casar De Cáceres
Brânzeturi handmade Brânzeturi artisanale Brânzeturi cu DOP Torta del Casar Brânzeturi din lapte de oaie Furnizor de brânzeturi Grup de producători de brânzeturi Cheag vegetal Lapte crud Brânză naturală, făcută cu tehnici tradiționale Alergeni: fără gluten...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play