...Silverside-ul este a doua tăietură din piciorul de vită și este mai slab decât topside-ul.
La fel ca celelalte tăieturi, silverside-ul jumătate poate fi fiert la aburi sau gătit la cuptor.
În același timp, fripturade silverside jumătate este la fel de delicioasă ca gulașul sau tocănița din carne de vită tăiată în bucăți mici.
...Ca un mușchi bine folosit, fripturade partea superioară este extrem de slabă și conține mult țesut conjunctiv. Fripturade partea superioară se descurcă bine și tăiată cubulețe și gătită lent într-un tocăniță sau la cuptor.
...Blade steak provine din umărul animalului. Este o bucată versatilă care poate fi gătită la grătar și prăjită în tigaie, tăiată în fâșii și sotată sau tăiată cubulețe pentru gătit lent într-un tocăniță.
...pentru a fi gata de utilizare în bucătărie. Bucurați-vă de întreaga noastră gamă de fripturi și cotlete de miel de cea mai bună calitate, de bucăți pentru fripturăde miel și de tăieturi pentru tocănițăde miel, împreună cu burgerii de miel și mielul tocat.