România, Botosani
...Silverside-ul este a doua tăietură din piciorul de vită și este mai slab decât topside-ul. La fel ca celelalte tăieturi, silverside-ul jumătate poate fi fiert la aburi sau gătit la cuptor. În același timp, friptura de silverside jumătate este la fel de delicioasă ca gulașul sau tocănița din carne de vită tăiată în bucăți mici.
Franța, Les Pavillons-Sous-Bois
Belgia, Beringen
...Ca un mușchi bine folosit, friptura de partea superioară este extrem de slabă și conține mult țesut conjunctiv. Friptura de partea superioară se descurcă bine și tăiată cubulețe și gătită lent într-un tocăniță sau la cuptor.
Austria, Königsdorf
...Blade steak provine din umărul animalului. Este o bucată versatilă care poate fi gătită la grătar și prăjită în tigaie, tăiată în fâșii și sotată sau tăiată cubulețe pentru gătit lent într-un tocăniță.
Spania, Valencia
...Elaborăm mese populare de până la 25000 de porții deodată. Paella, fideuà, friptură de animale întregi (miel, vițel, porc); tortilla, tocăniță de taur, tocăniță de vițel, sandvișuri uriașe, sardine... etc. Preparatele autohtone: marmitako, empedrao, fabada, cod prăjit, espardenya, gazpacho manchego, migas, tocănițe de vânătoare, carne de vițel, gachas... etc. Preparatele internaționale: hadj orez...
Italia, Cerami
...pentru a fi gata de utilizare în bucătărie. Bucurați-vă de întreaga noastră gamă de fripturi și cotlete de miel de cea mai bună calitate, de bucăți pentru friptură de miel și de tăieturi pentru tocăniță de miel, împreună cu burgerii de miel și mielul tocat.