Franța, Lalinde
...O rețetă de velouté de iarnă foarte armonioasă, creată de șefa de bucătărie Stéphanie Bottreau și gătită la Atelier des Maraîchers din Bergerac. Dulceața acestui velouté bio este contrabalansată de notele calde ale ghimbirului și piperului sălbatic din Madagascar, combinate cu ușoara amăreala a leușteanului.
Franța, Malataverne
...Pentru a concilia viața activă cu plăcerea de a mânca bine, am dezvoltat o gamă largă de supe de savurat calde sau reci. Fabricate în mod artizanal, acestea oferă o aromă delicată pentru cea mai mare plăcere a gurmanzilor. Calitatea artizanală se caracterizează printr-o selecție riguroasă a materiilor prime, un proces de fabricație manual, absența conservanților și coloranților, precum și...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play