Belgia, Waterloo
...Bife Angosto Roast Beef Lomo Bajo Faux Fillet Versus Tenderloin Origini: Argentina, Uruguay, Brazilia, Australia, Irlanda și Polonia Temperaturi de stocare: Refrigerat -1º/+2º și congelat -18º Specii: Bovine Calitate: Carne de vită de înaltă calitate Durata de valabilitate: Refrigerat 120 de zile / Congelat 18 luni RASA: Angus / Hereford Greutate pe bucată: 3,5 până la 6,0 kg Calibru: 3,5 până la 4,0 kg - 4 până la 5 kg și +5 kg...
Polonia, Poniec
... Carne de vită congelată, cuburi, fără os și fără piele, IWP 25kg/carton Carne de vită congelată, ochi rotund, fără os și fără piele, IWP 25kg/carton Carne de vită congelată, ribă înaltă, fără os și fără piele, IWP 25kg/carton Carne de vită congelată, umăr fraged, fără os și fără piele, IWP 25kg/carton Carne de vită congelată, striploin, fără os și fără piele, IVP 25kg/carton Carne de vită congelată...
Emiratele Arabe Unite, Dubai
Regatul Unit, London
...Carcață și jumătate de carcață congelată Corte / Cut Picanha / Cop de pulpă Coxão duro / Flat Coxão mole / Top side Lagarto / Eye round Alcatra / Rump Patinho / Knuckle Maminha / Tail of round Filé mignon / Tenderloin (cu noix) Contra filé / Striploin - congelat Capa de filé / Frozen cube roll cover Acém / Chuck (cu os) Vazio / Thin flank Costelas / Rib flank (cu os) Paleta / butchers roost (cu os) Pește / Briesket (cu os) Pescoț / Neck (cu os) Osso buco / Osso buco (cu os) Carne moartă / Ground beef Rabo de bovino / Tail...
Belgia, Beringen
...Fileul de vită sau ruloul cub este situat între mușchii de chuck și striploin (siren) de-a lungul spatelui animalului și este o bucată de carne foarte fragedă, suculentă și plină de aromă, perfectă pentru o ocazie specială de friptură. Datorită naturii sale fragede, poate fi de asemenea tăiat în fripturi pentru grătar sau prăjit în tigaie sau fâșii pentru a fi sotat.
Finlanda, Turku
...Tăiat din zona lombară, acest steak este apreciat pentru gustul său excelent și pentru frăgezimea sa, fiind perfect pentru grătar, fript și sotare. Pe lângă gătirea ca un steak suculent, acest tip de carne este perfect pentru sandvișuri, preparate stir-fry, paste, salate, kebaburi și satay.
Irlanda, Naas
Din 1985, Ashbourne Meat Processors este unul dintre cei mai importanți procesatori de carne de vită din Irlanda. Ashbourne Meat Processors furnizează produse de carne de vită premium, refrigerate și congelate, către cei mai importanți retaileri, producători și distribuitori din întreaga Europă, Rusia, Asia, Africa și Orientul Mijlociu. Măcelarii calificați de la Ashbourne Meat Processors oferă comerțului de catering, hotelurilor și comerțului cu amănuntul cele mai înalte standarde de fripturi de filet și fripturi de striploin și fripturi.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play