Belgia, Bruxelles
... este ideală pentru bucătăriile profesionale și cele de acasă. Ambalajul său practic asigură o manipulare ușoară și o conservare optimă. Fie că sunteți un bucătar profesionist sau un bucătar amator, această carne este o alegere esențială pentru rezultate culinare de calitate.
... îmbunătățită cu uleiuri de condimente potrivite. Curry – Jackfruit-ul este combinat cu un sos cremos ușor picant. Se potrivește perfect cu orezul Lotao Wizard of Laos. Teriyaki – Sosul teriyaki întunecat și condimentat se armonizează perfect cu pulpa întunecată a jackfruit-ului, făcându-l să arate ca o carne de vită robustă. NEU: Gulaș - Bucățele de jackfruit tânăr într-un sos condimentat în stil gulaș cu roșii, ceapă și ardei. Produsul este ambalat în pungi de 200 de grame. O bună durabilitate și cele mai bune caracteristici ale produsului sunt garantate.
Franța, Saint-Fraimbault
...Verdadea emblemă a gastronomiei normande, tradiționalele tripes au fost reinterpretate pentru a vă oferi o versiune cu arome de fân. Gândită de chef-ul Hubert Nobis, această rețetă este din nou rezultatul unui parteneriat trilateral între chef, atelierul de transformare "les Gorronnaises" și noi. Din 1988, familia Cousin elaborează diverse produse de carne în cadrul atelierului lor din Gorron, având ca obiectiv să pună întotdeauna în valoare tradiția. Ingrediente: Stomace și picioare de vită, morcovi, vin alb, ceapă, apă, sare, piper, fân...
Belgia, Bruxelles
Van Engelandt din Anderlecht este un grossist în carne care deține propriul său magazin, permițând astfel persoanelor fizice să vină direct să cumpere carne la prețuri de gros. Dispunem, de asemenea, de propriul nostru atelier unde măcelarii calificați taie și ambalează carnea conform regulilor de artă. Alegerea este variată: carne de miel, carne de vită, carne de cal, carne de bizon, carne de porc, carne de vițel, vânat și păsări, câteva specialități de mezeluri și un sortiment vast de produse de calitate congelate, cum ar fi carne exotică și carne de miel din Noua Zeelandă.
Franța, Laguiole
La Maison CONQUET este specializată în tradițiile gastronomice din Aubrac. La Maison produce astfel mezeluri, conserve și numeroase tipuri de carne și specialități pe bază de carne de vită din rasa pură Aubrac, porc, miel de Aveyron și vițel. Compania produce, de asemenea, preparate gătite, organe, aligot și brânzeturi locale precum tome. Preparatele gătite oferite de Maison sunt în principal tripoux, varză umplută și farçous aveyronnais cu prune.
Germania, Wiesbaden
... care dorim să le enumerăm aici: Extract de plante alpine din plante cultivate în regiunea alpine la peste 1.000 de metri deasupra nivelului mării Extract de unt (fără diacetil) Extract de curcuma (xanthorrhizol) Extract de arahide (fără alergeni) Extract de fenicul (sărac în estragol) Extracte de carne și pește (vită, porc, vânat, pui, miel, scoici, somon) Extracte de...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play