...Piesă alungită și stilizată din trestie fină. Prezintă o culoare vie, un gust delicat, un miros extraordinar și grăsime striată. Piese elaborate manual, sărace în sare și cu o maturare între 20-24 luni.
Ingrediente: Paletă Ibărică, sare
Condiții de distribuție și transport: La temperatura camerei nu există restricții. Dacă este ambalat vidat la o temperatură inferioară de 5ºC. Pentru consum, temperatura recomandată este de 15º-18ºC.
Ingrediente: Paletă Ibărică, sare...
...Sare de mare virgină extrasă din cel mai important parc național de sare marină din Europa, Parcul Natural Bahía de Cádiz. Spre deosebire de alte săruri, BioSalt are o valoare unică și benefică pentru sănătate.
Are certificare ecologică.
...Șunca de umăr alimentată cu ghinde Alta Gastronomía debordează de arome intense și de prospețimea pajiștilor. Culoarea și aroma sa intense ne transportă direct în pivnița naturală unde șuncile de umăr au fost lăsate să se odihnească timp de mai mult de trei ani și jumătate, pregătite să încânte cele mai experimentate palate cu atingerea sa absolut perfectă de sare. Numai cele mai excepționale bucăți sunt clasificate ca Alta Gastronomía.