Spania, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) are domiciliate social în Guijuelo (Salamanca) și se dedică, aproape exclusiv, la industrializarea porcului iberic. Obiectivul său a fost construirea unui abator cu secție de dezosare și topire a grăsimilor, care să le ofere sacrificarea și dezosarea porcilor necesari industriilor lor, precum și transformarea slăninii în grăsime printr-un proces de topire, începân...
Spania, Peligros
...Amestec de aditivi, condimente și mirodenii, pentru utilizare în mezelărie, pentru prepararea produsului din carne tratat termic denumit "Brânză de porc" sau "Cap de mistreț". Format: sac de 5 kg...
Spania, El Gordo
La Cárnicas Dibe achiziționăm canale de cerb, mistreț, căprior, căprior de pădure și muflon din întreaga Peninsulă Iberică. Cumpărăm animale din vânătoare, de la dezinsecții, vânătoare selectivă, așteptări și ambuscade. Dispunem de instalații echipate care garantează trasabilitatea, o calitate superioară și un proces de siguranță pentru produsele noastre, toate acestea susținute de certificarea...
... scăzut de grăsimi și colesterol) precum și cârnați de mistreț, făcuți în mod tradițional pentru a-și păstra calitatea și conținutul de proteine. De aceea, putem spune că scopul principal al „El Gourmet de Luna Manchega” este de a aduce prin produsele noastre și cu gastronomia pură, reală și ușor de realizat din „La Mancha” cele mai delicate gusturi celor mai rafinate palate, împreună cu talentul gustului unic și calității pe care doar brânza de oaie, hrana de cerb și mistreț o pot oferi.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play