Spania, Banyeres De Mariola
Bine ați venit la NOVAFRUIT și Abonova: Furnizorul dumneavoastră de fructe tropicale proaspete și congelate În NOVAFRUIT, parte a grupului Abonova, importăm și distribuim cele mai bune fructe tropicale proaspete și congelate din întreaga lume. Selecția noastră este atent aleasă pentru calitatea, prospețimea și gustul său excepțional. Misiunea noastră este de a oferi o gamă largă de fructe tropica...
Spania, Guijuelo-Salamanca
... grăsime moale. Proces de elaborare artizanal. Maturare între 24 – 30 de luni. Prezentare: Fiecare bucată este învelită într-o foaie de hârtie anti-grăsime, îmbrăcată în țesătură și în cutie individuală. Ingrediente: Șuncă de porc iberic de ghindă și sare marină Specificații: Formă alungită și grăsime moale. Proces de elaborare artizanal. Maturare între 24 – 30 de luni.
...Un „olivo“ tânăr sau semivârstnic se referă la un copac de „olivo“ cu o maturare moderată, ceea ce implică un copac cu un trunchi neted. În ceea ce privește formele sale, în funcție de tehnica de tăiere utilizată, le găsim în diferite formate: formă sălbatică sau naturală, ramificate, platou/Nubă și bilă sau arbuști. Un „olivo“ tânăr are de obicei o înălțime care variază între 1 metru și 3...
Spania, Dicastillo, Navarra
... trufe, nu toate având valoare culinară. Una dintre cele mai importante este trufa de iarnă Tuber Melanosporum, care are o textură rugoasă, o formă rotundă și de obicei nu cântărește mai mult de 200 de grame. Culoarea sa exterioară variază de la brun la negru, în funcție de gradul de maturare, iar interiorul este negru cu ramificații fine albicioase (gleba) Tuber aestivum (trufa de vară), Tuber uncinatum (trufa de toamnă)...
Spania, Granollers-Barcelona
...Alegerea utilizată atât în produse de extrudare, cât și de laminare. Are caracteristici mecanice medii și o bună forjabilitate. Are o bună aptitudine în sudură, dar pierde aproape 30% din încărcătura de rupere în zona sudată, motiv pentru care se recomandă realizarea unui tratament de maturare pentru a recupera caracteristicile pierdute. Are un indice de extrudare ceva mai mic decât alegerile 6060/6063, dar caracteristicile mecanice superioare o fac potrivită pentru profile complexe supuse la eforturi. UNE:L–3451 AFNOR:A-GSM0.7 DIN:AlMgSi1 EN:EN AW 6082...
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Șunca noastră fără os, hrănită cu ghinde, 75% Iberică, are o culoare intensă și strălucitoare, cu o prezență mare de dungi albe. Pe palat se apreciază un aromă intensă și persistentă, iar note de nuci și câmp sunt percepute, obținându-se un echilibru suculent între gradul de salinitate și o maturare atentă, împreună cu un gust de după care este lung și plăcut, completând astfel experiența acestei capodopere a naturii. SKU:613002 Greutate:4.5 – 5 Kg Greutate la expediere:6 kg...
Spania, Monroyo (teruel)
Suntem producători de jambon și mezeluri în provincia Teruel, fabricând artizanal încă din 1898. Urmăm un proces strict de elaborare în care calitatea finală este prioritară, pentru a obține un produs extrem de diferențiat. În acest sens, ne bazăm pe o selecție atentă a materiilor prime și pe o metodă riguroasă de elaborare în care se combină cunoștințele noastre tradiționale în procesare și manip...
Spania, Aigüeta (cabanes)-Girona
...Varietate de sorg x iarbă de Sudan, trei tăieri. Versatilitate în furaj, maturare tardivă, perioadă de recoltare mai extinsă. Conținut proteic și digestibilitate mai mari decât în hibrizii convenționali de sorg x iarbă de Sudan. Conservare bună a frunzelor verzi. Tăiere excelentă, refacere și reluare. Sac de 25 Kg.
Spania, Varea
Producători de miere ecologică și polen ecologic, (ani de certificare bio) producții de miere pură, selectată din: Rozmarin, Cimbru, Brad, Stejar, Portocal, Lămâie, Propolis și Hidromel de Barrique. Diferite tipuri de miere premiate internațional, (vânzări en-gros și en-detail, și ambalăm cu mărcile voastre, ne poți vizita fără obligații, cu albinele noastre colectăm miere din diferite zone ale Sp...
Spania, Valencia
...Mandarinele sunt unul dintre cele mai importante produse cu care lucrează Cinatur Group. Cu mai mult de o duzină de varietăți, mandarina devine una dintre piesele cheie ale producției noastre. Cu o maturare foarte timpurie, cum ar fi Marisol sau Oronules, sau cele care ating punctul optim deja în luna martie, în cazul Ortanique sau Fortuna, mandarina ne oferă o diversitate largă în calendar...
Spania, Santiago De Compostela
...Cutie Frubox ușoară, special concepută pentru importul/exportul de produse hortofructicole în camere frigorifice. Echipată cu patru separatoare simple care se montează foarte ușor și au înălțimi diferite. Sunt reutilizabile, având unul dintre cele mai scăzute costuri logistice de pe piață datorită densității ridicate de stivuire în gol. În plus, fantele sale favorizează aerarea completă a paletului și o maturare adecvată a fructelor. Patentată de Tromosa.
Spania, Campo De Criptana
...Un produs cu un mare viitor; brânza noastră de CAPRĂ cu pastă fermă, fabricată din lapte pasteurizat, cu o maturare scurtă, având aroma și gustul caracteristic speciei. Greutate aproximativă pe bucată: 3,400 kg. Unități pe cutie: 2...
Spania, Malagón
...Brânză presată din lapte de capră pasteurizat, cu o coajă de rozmarin, cu o perioadă minimă de maturare de 30 de zile.
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Amestec de carne tocată sau tăiată, adăugat cu sare, boia și condimente, frământat și umplut în intestine naturale de porc (calibru 60/65 și lungime între 35 și 55 cm), care a suferit un proces de maturare-uscare. Referință: l0002...
Spania, Massalfassar
... procesului de maturare a alimentelor și facilitează activitatea de inspecție și ajustare a produsului. Ușa de Atmósferă Controlată este o ușă de instalare rapidă, ușoară și intuitivă, cu marcaj CE și certificată conform UNE-EN 1324-1. În plus, Ușa de Atmósferă Controlată dispune de caracteristici opționale care permit personalizarea și corporatizarea, precum și opțiunea de a avea sisteme de automatizare pentru a facilita deschiderea fără contact sau finisaje care ajută la întărirea calității sale igienice, cum ar fi tablă de oțel cu finisaj sanitar.
Spania, Cadrete-Zaragoza
...AOVE Envero Arbequina Oleazara. Capacitate 500 m.l. Recoltare 1-a săptămână din noiembrie Prima presare, EXTRACȚIE LA RECE Dacă închizi ochii și îți imaginezi un măslin la răsărit, ale cărui fructe încep să-și schimbe culoarea, trecând de la verde la nuanțe ușor roșiatice, indicând nivelul de maturare al măslinului, cunoscut sub numele de ENVERO în stadiul de recoltare timpurie, acesta este ceea...
Spania, Hernialde
... Peru (Junín), unde doar iarba alpină și tuberculii amari pot supraviețui. Se dezvoltă în soluri bogate ale cordilerei Andine și este recoltată în momentul său natural optim de maturare, urmând metoda agricolă tradițională Inca de profund respect față de mama pământ și mediu (1 cultură pe sol, la fiecare 8 ani). Este uscată la soare și selectată cu grijă, înainte de a fi procesată. Maca a fost folosită timp de cel puțin 3000 de ani de către popoarele indigene din regiune ca superaliment.
Spania, Badajoz
...Palete provenite de porci iberici crescuți în libertate în Dehesas Extremeñas, hrăniți exclusiv cu ghinde în perioada montanera. Paletă cu o maturare de peste 24 de luni. Gustul excepțional al ibericului de ghindă într-un format mai mic.
Spania, Guijuelo
...Dulceață, aromă intensă, parfum atrăgător, proaspăt și de lungă durată, acestea sunt toate nuanțele și subtilitățile pe care le oferă Jamonul de Găină Alimentat cu Găini de la Alta Gastronomía. Infiltrațiile de grăsime fac ca fiecare felie să se topească în gură, permițându-i amintirii să dăinuie, aducându-ne reminiscențele celor peste patruzeci de luni de maturare naturală în pivniță prin care a...
Spania, La Pobla De Benifassà
...Brânză artizanală elaborată din lapte pasteurizat de capră și trufă neagră. Brânza are o formă cilindrică. Pasta sa este compactă și închisă, ușor elastică. Culoarea sa este fildeș cu fulgi de trufă neagră și un gust delicat de trufă. Maturare 45 de zile. Prezintă intoleranță la lapte. Foarte delicioasă cu miere de acacia cu trufă.
...Bio Vistabella Bobal 2014, Are o notă de esență mediteraneană și consistența și sobrietatea vinurilor castiliene. Bobal 2014 Vistabella s-a născut în zonele de mijloc dintre Valencia și țara castiliană. Este un vin din struguri BOBAL crescuți pe soluri argiloase, împreună cu 5 luni în stejar francez, iar cei 7 ani de maturare în sticlă oferă o notă unică. Bio Vistabella Alb Fruity - Macabeo În...
... mai bune membre posterioare datorită formei și distribuției grăsimilor, acestea fiind ulterior supuse acțiunii sării. În timpul procesului de uscare și maturare, sunt verificate și clasificate cu acea grijă specială care caracterizează Jamón Sybaris. Trecerea lentă a timpului în cramele noastre le conferă caracteristici speciale și proprietăți nutritive care le fac nu doar potrivite pentru consumul uman, ci și unul dintre cele mai mari plăceri pe care gastronomia noastră le poate oferi astăzi. Dedicat în special palatelor cele mai exigente.
Spania, Canet De Mar
...Fermentat în vase de lut care simulează primele elaborări, acum mai bine de 6.000 de ani, când vine iarna, vinul este transferat în butoaie de stejar situate în crama noastră subterană din secolul al XI-lea, unde va rămâne în condiții ideale de temperatură și umiditate constantă pentru maturare. Fermentat în vase de lut. Maturat în butoaie de lut și stejar. Cultivare sustenabilă 1.800 kg/ha. Recoltat manual. Nepurificat și nefiltat.
Spania, Olite, Navarra
...Culoare: un roșu atrăgător, intens, cu nuanțe de coacăză purpurie. - Arome: arome complexe din maturare, cu fructe roșii coapte remarcabile și nuanțe subtile de fructe și lactate care oferă vinului o mare eleganță aromatică. - Gust: taninuri blânde se combină cu fructul pentru a oferi un vin foarte bine echilibrat și persistent.
Spania, Alcalá La Real
...Ulei de măsline extra virgin de calitate superioară, recunoscut internațional prin mai multe premii. Uleiul de Măsline Extra Virgin de Calitate Superioară 900 ORIGEN este un amestec din soiurile picual, picudo și hojiblanca, obținut din măsline cultivate la altitudinea și climatul ideale și recoltate în momentul optim de maturare, care conferă sucului său acel gust și aromă de iarbă și roșii proaspăt tăiate, atât de apreciate de papilele gustative.
Spania, Almería
... și complet disponibil pentru plantă. Disponibilitatea totală a Potasiului în plantă este garantată prin aplicare foliară și prin rădăcină, datorită utilizării unui agent chelator.\n\nDatorită conținutului său ridicat de Potasiu, aplicat în momente specifice (fructificare și maturare), provoacă schimbări semnificative, cum ar fi o creștere a dimensiunii fructului, accelerând procesele de maturitate, îmbunătățind colorarea, componentele grase, conținutul de zaharuri etc. Favorizează întărirea plantei în condiții de deficit, adversități climatice și boli."}...
Spania, Cuarte De Huerva
... ulei de măsline. Uleiul pătrunde în brânză, protejând-o de impurități și conferindu-i în același timp gustul unic al brânzeturilor de la Boffard. Boffard produce brânzeturi de peste 130 de ani și este distribuitorul oficial al Palatului Regal al coroanei spaniole. Maturare: 8 luni minimum pentru brânzeturile mari de 3 kg și 4 luni pentru cele mici de 1 kg.
Spania, Totanes
... și minimum 15% lapte de oaie. Se produce pe tot parcursul anului. Facem distincția între brânza semicurată și cea maturată prin perioada de maturare. Prima are o perioadă de maturare de una până la trei luni, pastă presată, masă compactă, dar nu închisă, cu mici cavități pe întreaga secțiune și o colorare galben-pai pe un fundal ivoriu, datorită amestecului celor trei tipuri de lapte. Brânza maturată are o perioadă de maturare de trei până la șase luni. Toate brânzeturile noastre sunt elaborate fără aditivi alimentari și sunt libere de lisozimă, natamicină și sorbați. Fără gluten.
Țările populare pentru acest termen de căutare