Spania, La Pobla De Benifassà
...Brânză artizanală elaborată din lapte pasteurizat de capră și trufă neagră. Brânza are o formă cilindrică. Pasta sa este compactă și închisă, ușor elastică. Culoarea sa este fildeș cu fulgi de trufă neagră și un gust delicat de trufă. Maturare 45 de zile. Prezintă intoleranță la lapte. Foarte delicioasă cu miere de acacia cu trufă.
Spania, La Llagosta-Barcelona
... ale mașinii de dozare pot fi configurate personalizat: tip de duze de dozare, rezervor încălzit, bandă transportoare, distribuitor de glazură etc., și adaptate caracteristicilor produsului de distribuit. DE FĂCUT: prăjitură marmorat, prăjitură a muzicianului, prăjitură cu prune, prăjitură cu șoareci, prăjitură cu brânză, prăjitură cu ciocolată, etc.
Spania, Porzuna (ciudad Real)
... care dă formă brânzei noastre Manchego. Laptele provine de la animale autohtone, care nu ar putea beneficia de un mediu mai bun pentru a se dezvolta și a ne oferi acest ingredient atât de prețios. Această brânză are gustul celor de altădată. Uleiul de Măsline Extra Virgin Villajos este obținut din varietățile Cornicabra și Arbequina, printr-un control riguros al calității în toate etapele...
Suntem o companie de brânzeturi, specializați în brânzeturi proaspete și Burgos. Avem o fabrică pentru a produce brânză cremă și cremă de brânză de toate tipurile. Oferim o gamă de brânzeturi în formă de cuie, cuie tăiate și tapas, de asemenea, în brânzeturi presate de brânză spaniolă în toate variantele, vacă, capră murciană și oaie, atât 100% pur cât și amestec. Ne aflăm pe locul 30 în clasamentul companiilor de brânzeturi, într-o piață de peste 3000 în Spania.
Țările populare pentru acest termen de căutare