Spania, Dicastillo, Navarra
... complexe de haute cuisine: Ouă prăjite cu trufă, Omlete cu trufă, toasturi cu trufă, pizza cu trufă, sosuri de carne cu trufă, paste cu trufă, risotto cu trufă, lasagna cu trufă, brânzeturi cu trufă, piureuri cu trufă, pește cu trufă, salate cu vinaigrette cu trufă și orice alt preparat ne putem imagina. Condimentele pe bază de ulei nu se folosesc pentru gătit, căldura le-ar strica gustul, ele...
Spania, Totanes
...Brânză din lapte de oaie pasteurizat cu trufă neagră. Maturat timp de cel puțin 3 luni. Gust ușor acru și aromat, completat de nuanțele oferite de trufă. Asociere: Cava, șampanie sau vin alb fermentat în butoaie.
Spania, Olba (teruel)
...Trufe sălbatice de vară cu aromă (Tuber Aestivum Vitt) pregătite pentru utilizarea de către profesioniști din sector și din industria dedicată produselor din trufe, carne, brânzeturi, paste, printre altele. Disponibile pe tot parcursul anului.
...extract de drojdie, condimente (ceapă, nucșoară, usturoi și curcuma, pudră de roșii), trufă neagră, potențiator de aromă, regulator de aciditate (acid citric), antioxidant (acid ascorbic), sare, clorură de calciu, cheag, ferment lactat, conservanți: lisozima (derivată din ou), Natamicină pe coajă. Aromă: Intensă Aroma: Caracteristică brânzei de oaie cu aroma de trufă. Culoare: Galben pal cu vene negre de pastă de trufă. Consistență: Dură Îndepărtați coaja brânzei înainte de consum.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play