Spania, Guijuelo-Salamanca
...Brânză elaborată din lapte crud de oaie. Gustul său este plin și persistent, untos, având o notă ușor uleioasă. Caracteristici senzoriale Gustul său este plin și persistent, untos, cu o notă ușor uleioasă, având un punct perfect de sare. Interiorul este compact, cu mici găuri neregulate de origine mecanică, de culoare pai și pastă scurtă, dar nu friabilă. Origine: Zamora Tip de lapte: Întreg și crud de oaie Tip de elaborare: Coagulare enzimatică Cheag: Cheag animal de miel Tip de familie: Maturat de pastă presată, necoaptă, coajă mucegăită/spălată Maturare: Între trei și cinci luni.
Spania, La Llagosta-Barcelona
Spania, La Pobla De Benifassà
...Brânză artizanală elaborată din lapte pasteurizat de capră și trufă neagră. Brânza are o formă cilindrică. Pasta sa este compactă și închisă, ușor elastică. Culoarea sa este fildeș cu fulgi de trufă neagră și un gust delicat de trufă. Maturare 45 de zile. Prezintă intoleranță la lapte. Foarte delicioasă cu miere de acacia cu trufă.
Spania, Madrid
...Excelența brânzei albastre. Castello® Danablu este brânza albastră daneză tradițională, care se caracterizează prin gustul său intens, ușor sărat. Perfect pentru iubitorii de brânză albastră! DANABLU este o brânză daneză IGP (Indicație Geografică Protejată) și, prin urmare, reprezintă excelența brânzei albastre daneze. Castello® Danablu se prezintă în format de bloc de 2 kg pentru sectorul HoReCa. Castello® Danablu tradițional poate fi folosit ca aperitiv, pe o pizza sau într-un fel de mâncare cu paste, pentru salate sau pentru sosuri.
Spania, Totanes
...Este un aliment excelent pentru copii, deoarece se digeră mai repede și mai ușor, evitând problemele gastrointestinale. Brânza de capră Campos de Toledo este fabricată din lapte de capră pasteurizat din munții Toledo și Sierra de Madrid, zone bogate în cimbru, iarbă de câmp, heather și fânețe aromatice care fac din brânza noastră de capră o delicatesă excepțională pentru papilele gustative. Se...
Spania, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Brânza Quintana artizanală maturată Mahón-Menorca D.O.P., elaborată din lapte crud de vacă și ingrediente 100% naturale, fără conservanți sau aditivi, și maturată de Maestrul nostru Artizan Brânzar și Maestrul Artizan Maturator de Brânzeturi. Respectând întotdeauna procesul de fabricare a brânzei și practicile de maturare milenare ale insulei Menorca. Cu o maturare de peste 10 luni, este o brânză cu o crustă exterioară de culoare maro închis, cu o textură ușor mai dură și cu arome și gusturi puternice, având o persistență memorabilă în gură.
Spania, Olite, Navarra
...Culoare: un vin roșu rubiniu atrăgător cu o margine ușor cărămizie. - Arome: arome intense, atât de complexe încât combină toate notele tipice de învechire în stejar în armonie cu nuanțele de fructe coapte. - Gust: gustos și elegant în gură. O expresie fructată amplă cu fructe foarte coapte și taninuri dulci care se echilibrează cu notele prăjite ale învechirii în butoi. Un vin rotund, structurat, cu un final lung, perfect pentru a însoți carne roșie și brânză maturată.
Spania, Villajoiosa
... pentru diverse domenii ale industriei alimentare: CARNE VEGETALĂ; NUTRIȚIE PENTRU SPORTIVI ȘI VEGANI; BATOANE ȘI BISCUITI; ALTERNATIVE LA BRÂNZĂ; PANIFICAȚIE; PRODUSE LACTATE ȘI ALTERNATIVE LA PRODUSELE LACTATE; ALIMENTE SĂNĂTOASE; BAUTURI; MAIONEZĂ ȘI SOSURI; PATE DE ARDEI; SUPLIMENTE NUTRIȚIONALE; ADITIV CULINAR PENTRU ÎMBOGĂȚIREA DIETEI CU PROTEINE (CEREALE, SALATE, SMOOTHIE-URI, ETC.); ALTE APLICAȚII ALIMENTARE (CONFECTIONERII, PRODUSE PENTRU BEBELUȘI ȘI PRODUSE PENTRU ANIMALE DE COMPANIE); PENTRU EXTRUDARE.
... scăzut de grăsimi și colesterol) precum și cârnați de mistreț, făcuți în mod tradițional pentru a-și păstra calitatea și conținutul de proteine. De aceea, putem spune că scopul principal al „El Gourmet de Luna Manchega” este de a aduce prin produsele noastre și cu gastronomia pură, reală și ușor de realizat din „La Mancha” cele mai delicate gusturi celor mai rafinate palate, împreună cu talentul gustului unic și calității pe care doar brânza de oaie, hrana de cerb și mistreț o pot oferi.
Spania, Pegalajar
... Sierra Mágina. Se remarcă prin gustul său fructat, ușor amar și picant, care provoacă, datorită densității sale, o plăcută senzație de corpulenta în gură. Uleiul, care îmbină în aspectul său nuanțele de verde și galben aur vechi, este excelent pentru a fi degustat crud în salate, pe pâine, însoțit de jambon sau brânză. În bucătărie, se potrivește perfect cu toate tipurile de tocănițe, sosuri și prăjeli.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play