Spania, Murcia
Royal Bio este o companie angro de ingrediente naturale 100% pure și ecologice, pentru sectoarele de cosmetică, alimentație, farmaceutice și fitosanitare. Comercializăm peste 2500 de referințe în uleiuri vegetale, uleiuri esențiale, unturi, ceară, extracte vegetale, alcool, glicerină, aloe vera, hidrolate, exfoliante, semințe, plante uscate, condimente, etc. Diversitatea noastră mare aduce versa...
Germania, Bad Bramstedt
Wehdeler Gewürzmühle GmbH este de zeci de ani sinonim cu cea mai înaltă calitate și inovație în producția de amestecuri de condimente. Oferta noastră include o gamă largă de condimente culinare pentru industria alimentară, precum și amestecuri speciale de ierburi și uleiuri pentru hrana cailor sub marca Hippoforte. Produsele noastre: Condimente alimentare: De la ierburi clasice la amestecuri exo...
ufs.country_names.RU, Saratov
Elveția, Zeiningen
Reformarea viitorului Canabisului Planta de canabis oferă, cu peste 400 de substanțe valoroase, o gamă largă de posibilități. Contribuția noastră este de a elibera întregul potențial al acestei plante minunate. Pure este partenerul dumneavoastră de încredere în CBD. Suntem compania de canabis de frunte din Elveția, cu unități de producție indoor și outdoor în Elveția și Africa de Sud. Dispunem d...
Franța, Olivet
...”. Migdala este bogată în minerale și contribuie la reducerea nivelului de colesterol „rău”. Este o gustare nutritivă care combate senzația de foame. Migdala (în acest al doilea sens) este o sămânță oleaginoasă cu miez deschis la culoare, crocant, dulce sau amar (pentru migdalele sălbatice). Oblongă și aplatizată, ascuțită la extremitatea care poartă germenul, este acoperită cu o pieliță brună ușor pufoasă. Când această pieliță este îndepărtată cu grijă, migdala este considerată decojită.
Franța, Paris
...dulcis, și migdala amară, Prunus amygdalus var. amara, aceasta din urmă fiind considerată toxică, din cauza conținutului său de acid cianhidric. Este o sămânță oleaginoasă, adică bogată în lipide și este adesea numită "fruct uscat oleaginos". Dacă migdala este culeasă înainte de maturitate, coaja sa este încă verde, faimosul verde migdală. Astfel, migdalele verzi și proaspete au o pulpă moale și lăptoasă, cu o aromă delicată. În Franța, acestea sunt recoltate în iunie și iulie. Odată complet maturizată, migdala devine uscată și este recoltată. Ean13:3701511707330 Referință: MigdalaBioTăiatăFranța1...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play