ufs.country_names.RU, Moscow
...emulgator - lecitina de soia, aromă naturală), boabe de arahide prăjite măcinate, bulbi de porumb, miez, caju prăjit măcinat, semințe de floarea-soarelui, făină de orez, fibre dietetice, sare de mare, antioxidanți (acid ascorbic, tocopheroli combinați), arome naturale, acerola*, nucșoară, măcinată.
ufs.country_names.RU, Yaroslavl
...Design elegant - o etichetă originală și memorabilă care imită un copac natural cu un con de cedru ars. Dopul este, de asemenea, realizat într-un stil lemnos. Amestecul se bazează pe miere, infuzie de semințe de pin, infuzie de nuci de pin întregi, infuzie de ace de ienupăr, infuzie de fructe de par, infuzie de frunze de măr. Gustul băuturii este puternic și încălzitor, cu tonuri caracteristice...
ufs.country_names.RU, Saratov
...precum și în fabricarea anumitor tipuri de bere și lichioruri (în Germania). Uleiul esențial este obținut din fructe, care este folosit pentru sinteza acetatului de linalil, citralului și altor substanțe aromatice utilizate în parfumerie și cosmetice pentru a oferi produselor de parfum mirosul de bujor, violet, trandafir, bergamot, crin, lămâie etc. Uleiul esențial este folosit în tehnologie, fabricarea săpunului și în industria textilă. După distilarea uleiului esențial, se extrage uleiul gras, care este folosit în industria săpunului și în producția de acid oleic.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Bara de lapte de roșcov este o alternativă bună la ciocolata tradițională. Este făcută din roșcov (care oferă dulceață naturală), lapte praf, unt de cacao organic de înaltă calitate și alte ingrediente organice - nuci, fructe și urbeche (pastă de semințe și nuci presată la rece). Nu adăugăm zahăr sau alte aditivi dăunători. Bara de roșcov este un snack zilnic bun pentru persoanele care nu consumă zahăr, inclusiv copii, femei însărcinate și mame care alăptează. Greutate netă: 50 g Valoare energetică per 100 g: 540 kcal Durata de valabilitate: 9 luni...
ufs.country_names.RU, Moscow
... preparate din rucola, fenicul, pește. Gustul plăcut și picant al acestor boabe permite utilizarea lor cu succes în coacere și în fabricarea kozinaki-ului. Susanul negru este indispensabil pentru prepararea sushi-ului. Utilizare Utilizare pentru prepararea tuturor tipurilor de produse de patiserie și deserturi, fructe, băuturi calde și preparate picante din bucătăria orientală. Gust Gust astringent, ușor amar. Valoare nutrițională la 100 g. Proteine (g / 100g)… 19,0 Grăsimi (g / 100g)… 49,0 Carbohidrați (g / 100g)… 12,0 Valoare energetică (kcal / 100g)… 570...
ufs.country_names.RU, Moscow
... de susan (20 g) - 2 buc., supă cremă DETOX cu spanac și țelină (20 g) - 3 buc., ovăz DETOX cu semințe de in, măr și sfeclă (27 g) - 5 buc., porridge multi-cereal DETOX cu semințe de in și legume (27 g) - 5 buc., smoothie-uri de roșii și țelină cu colagen (20 g) - 3 buc., smoothie-uri de morcovi și țelină cu colagen (20 g) - 2 buc., jeleu de detoxifiere cu fructe de pădure (cu afine) (20 g) - 5 buc., ceai (complex de curățare) (2 g) - 5 buc., complex vitamin-mineral ANTIOXIDANT FORTE (0.5 g) - 10 capsule. Nutriție adecvată la un preț rezonabil!
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play