ufs.country_names.RU, Armavir
... mișcarea aerului de la etapa de ieșire cea mai puțin caldă la zona cea mai fierbinte a cuptorului izolație termică cu o grosime de 150 mm garanție de 3 ani, servicii pentru clienți 24 de ore înălțimea camerei de coacere în versiunea standard este de 2000 mm, o creștere a productivității cu 22% cu aceeași suprafață ocupată două ventilatoare de circulație, alimentare cu aer din ambele părți – un...
ufs.country_names.RU, Moscow
... și torturi folosind un PET polimeric lucios, deoarece acesta păstrează netezimea și transparența în condiții diferite de depozitare. Ambalaj pentru temperaturi ridicate (+110 °C până la 220 °C) realizat din PP și SPET pentru produsele de patiserie care necesită coacere sau încălzire în cuptor sau cuptor cu microunde. Bariera de temperatură inferioară pentru containerele din plastic este de...
ufs.country_names.RU, Penza
...Cuptorul de tunel pentru patiserie este un echipament modern conceput pentru coacerea diverselor produse de patiserie și panificație pe o bandă mobilă (placă de coacere). Fabricăm cuptoare cu diferite tipuri de transportoare: • bandă transportoare din plasă metalică (carbon sau inox); • transportor cu lanț și tăvi; • bandă transportoare cu lamele și forme; • bandă transportoare complet metalică. • Camera de coacere este acoperită cu oțel inoxidabil. Izolația termică crescută instalată în jurul camerei de coacere reduce costurile energetice.
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Făina de semințe de in este folosită în principal la coacere (de exemplu, prăjituri, biscuiți, torturi, clătite, brioșe, cupcakes, etc.) și, de asemenea, pentru prepararea unor sosuri. Făina de semințe de in este un produs dietetic valoros și are multe proprietăți medicinale. Conține o mulțime de vitamine (B1, B2, B6, B9, etc.) și microelemente (calciu, potasiu, magneziu, zinc, etc.). Tehnologia de măcinare la rece (t < 40°C) permite păstrarea celor mai multe vitamine și minerale. Greutate: 500 g...
ufs.country_names.RU, Moscow
... de schinduf uscate, chimion măcinat, chimen măcinat, amidon de porumb, fibră de mazăre, curcuma măcinată, piper alb măcinat, piper cayenne măcinat, aromă naturală de lămâie. Utilizare Poate fi folosit pentru frecarea cărnii înainte de coacere sau tocăniță, precum și pentru prepararea sosurilor. Valoare nutrițională la 100 g. Proteine (g / 100g)… 28 Grăsimi (g / 100g)… 4,5 Carbohidrați (g / 100g)… 8,0 Valoare energetică (kcal / 100g)… 180...
ufs.country_names.RU, Moscow
... AgroVerm la 10 litri de apă), - Udat - 1 la 1000 (de exemplu, 10 ml de AgroVerm la 10 litri de apă), - Udatul frunzelor sau stropirea, o dată la 7-14 zile Pentru informații: 1 capac = 10 ml, 1 linguriță = 5 ml. Condiții de păstrare Volum: 500 ml Clasa de pericol: IV (substanță cu pericol scăzut) CULTURĂ: CEAPĂ, USTUROI...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play