ufs.country_names.RU, Saratov
...cum ar fi terciul de mazăre. În prezent, mazările sunt de obicei gătite sau tocate. Încălzirea distruge pereții celulari și face gustul mai dulce, iar nutrienții mai accesibili. Supa de mazăre este consumată în multe alte părți ale lumii, inclusiv în Europa de Nord și Centrală, în Rusia, Iran, Irak și India. Mazările procesate sunt mazări mature care au fost uscate, înmuiate și apoi supuse unui proces termic pentru a preveni alterarea. Mazările gata preparate sunt uneori vândute uscate și acoperite cu wasabi, sare sau alte condimente.
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Făina de mazăre este adesea folosită ca ingredient în pâine, prăjituri, paste, precum și în anumite produse de patiserie, cum ar fi gogoșile și biscuiții. Adăugați puțină făină de mazăre, iar preparatul va avea un gust minunat de mazăre și va deveni puțin mai sănătos. Mazărea este bogată în vitaminele C, B și PP, precum și în minerale precum calciu, magneziu, potasiu, fosfor și zinc. Tehnologia de măcinare la rece (t < 40°C) permite păstrarea celor mai multe vitamine și minerale. Greutate: 500 g...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Semințele de mărar au fost adăugate de mult timp în aproape toate saramurile și murăturile, în umbrele cu castraveți și roșii murate, iar pentru ardei se folosesc umbre întregi cu semințe, doar semințele sunt utilizate în varza murată. Semințele de mărar se potrivesc bine cu preparatele din carne și pește, orice tocăniță de legume, și în special cu preparatele din mazăre, fasole și linte...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play