ufs.country_names.RU, Podolsk
...Ingrediente: făină, zahăr, miere, unt (smântână pasteurizată, sare), sirop proteic (zahăr, albuș de ou uscat, coloranți alimentari naturali [beta-caroten, esență de floarea-soarelui, clorofilă, esență de ardei, caramel, esență de spirulină albastră, carmin], ou întreg pasteurizat, agent de creștere (bicarbonat de sodiu, bisulfit de sodiu, făină de porumb), pudră de cacao, ghimbir măcinat, scorțișoară, vanilină (aromă naturală), acid sorbic (conservant). dimensiune::12 * 10 * 2 cm Net::95...
ufs.country_names.RU, Saratov
...Este o cultură de cereale. Maturarea este rezistentă la multe boli fungice, fiind nepretențioasă. Spicul este închis de murdărie, nu pierde umiditatea acumulată și este protejat de dăunători. Conține multă proteină, puține calorii și majoritatea aminoacizilor esențiali. De asemenea, conține alte vitamine și diferite macro și micronutrienți. Din aceasta se pot prepara multe feluri de mâncare: pâine, terci, supe, biscuiți, sosuri și creme, garnituri pentru pește, carne și deserturi.
ufs.country_names.RU, Moscow
... tăiere: tăiere prin diafragmă, tăiere în sfoară și tăiere cu ghilotină. Capul este echipat cu un modul de alimentare pentru umplere. Permite extrudarea maselor cu particule de 3-5 mm - nuci, stafide și fructe glazurate. Este format dintr-un extruder cu șuruburi puternice cu trei sisteme diferite de tăiere. Tăierea prin diafragmă, tăierea în sfoară și tăierea cu ghilotină. Capul este echipat cu un sistem de pompare pentru umplere, care este alimentat prin duza interioară. Reglarea încălzirii sistemului de dozare și a fiecărei duze garantează exact aceeași greutate pentru fiecare produs de depozitat.
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Făina de linte este de obicei folosită pentru a face prăjituri și pâine, amestecându-se cu făina de grâu. De asemenea, este adesea adăugată în supe de legume, biscuiți, fursecuri și bomboane. Principala caracteristică a făinii de linte este că aceasta conține o cantitate mare de proteină digestibilă. În plus, este foarte bogată în minerale precum potasiu, calciu, magneziu, fier și fosfor. Tehnologia de măcinare la rece (t < 40°C) permite păstrarea celor mai multe vitamine și minerale. Greutate: 500 g...
ufs.country_names.RU, Alekseevka
... crea o emulsie stabilă de margarină. Această categorie include, de asemenea, margarinele de masă reprezentate de brandul MT Eco-Universal, care sunt utilizate în producția unei game largi de produse de patiserie din făină (toate tipurile de biscuiți, turtă dulce, brioșe etc.), precum și în producția de produse de panificație (pâine, chifle, covrigi).
ufs.country_names.RU, Yaroslavl
...Folosind alcoolul de cereale din clasa "Luxury" în combinație cu echipamente moderne și metode tradiționale de distilare, se produce un produs excepțional - bogat în gust și cu un parfum delicat. Un postgust îndelungat, deschizându-se cu note subtile de chimen și pâine de secară, vă va aminti de calitatea băuturii. Designul elegant – o etichetă originală și memorabilă care imită alamă. Amestecul se bazează pe miere, infuzie de biscuiți de secară, infuzie de fulgi de secară, infuzie de chimen. Nutritiv, cu aroma pâinii Borodino proaspăt coapte.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play