...Dr. Paul Lohmann® oferă Calciummalat sub formă de pulbere fină în calitățile Food/chem. pur și pentru suplimente alimentare. În domeniul alimentar, acesta este utilizat ca regulator de aciditate. CAS 5743-31-7 EINECS 227-262-0 Dr. Paul Lohmann® desfășoară dezvoltarea produselor și aplicațiilor în strânsă colaborare cu clienții. Aceasta include ajustarea parametrilor chimici și fizici, cum ar fi densitatea la umplere, umectabilitatea, dimensiunea particulelor, puritatea sau pH-ul.
Țările de Jos, Raalte
... regulator de aciditate în pulberile de lapte și smântână. Este un ingredient principal în Kansui, pentru a îmbunătăți textura și culoarea. De ce să cumpărați Carbonat de Potasiu Preț. Nu vă faceți griji! Facem temele. Acest produs este oferit la cel mai mic preț posibil din industrie. Disponibilitate. În Stoc. Acest produs este în stoc și gata de expediere. Comenzile sunt de obicei expediate în 24...
Portugalia, Ponte De Lima
...CBD Astra Hemp Mango Gummies Sugar free THC FREE (0% THC) - fără efecte narcotice Conține: 36MG CBD Fabricat în UE Ingrediente: Îndulcitori; sorbitol, izomalt, sirop de maltitol, acesulfam K, sucraloză; bază de gumă, arome, regulator de aciditate: acid citric; umectant: glicerină; agent de îngroșare: gumă arabică; ulei de CBD, amidon de orez, coloranți: E120, 14lii; agent de glazurare: ceară...
Polonia, Brzozów
...În industria alimentară, sub denumirea E330, este folosit ca regulator de aciditate, un tip de conservant și antioxidant. Acidul citric este utilizat, printre altele, pentru deserturi și alte dulciuri. Îl vom găsi, de asemenea, în băuturi răcoritoare, conserve, conserve, preparate gata de consum. Este folosit, printre altele, pentru a curăța racordurile sau pentru a descărca echipamentele de...
Portugalia, Lisbon
... fotografice, polivinilacetat pentru adezivuri de lemn și fibre sintetice și țesături. În gospodării, acidul acetic diluat este adesea folosit în agenți de desalinizare. În industria alimentară, este utilizat ca regulator de aciditate și ca condiment. Industries: Produse chimice de uz casnic, Îngrășăminte Proprietăți: Număr CAS 64-19-7 Număr WE 200-580-7 Formula chimică CH3COOH Masa moleculară 60,05 g/mol Cod tarifar 29152100 ADR UN2789 pH <1 Punct de topire / îngheț -20°C (1013 hPa) Interval de punct de fierbere 92°C (1013hPa)...
...INGREDIENTE Ingrediente: Apă carbogazoasă, zahăr, suc de lămâie din concentrat 1%, acidifiant: acid citric, aromatizant, stabilizator: gumă arabică, regulator de aciditate: citrat de sodiu, cafeină 0.02%, îndulcitor: glicozide steviolice, vitamine: niacină, biotină, vitamina B6, vitamina B12, antioxidant: acid ascorbic. Pasteurizat. VALORI NUTRIȚIONALE Valoare energetică 132 kJ (31 kcal) Grăsimi...
Germania, Berlin
... 10%, grăsime vegetală (ulei de palmier și shea), arome, sare, agent de îngroșare pectină, regulator de aciditate E331), glazură de grăsime cu cacao 15% (grăsime vegetală (ulei de palmier, palmier), zahăr, pudră de cacao 17% (pudră de cacao, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsime), aromă naturală, emulgator lecitina de rapiță, aromă).
...Regulator de aciditate...
... aciditate acid citric E330. Croc'Ella produce artizanal fructe uscate, Made in France. Croc'Ella se află în sudul Franței, la Marseille. Veniți să descoperiți fructele uscate decojite crude, prăjite sărate sau prăjite fără sare de la Croc'Ella. În plus, oferim măsline și antipaste. Cu produsele Croc'Ella, trăiți un aperitiv 100% Made in Marseille. Produsele Croc'Ella provin din cele mai bune surse, dar sunt și preparate la comandă pentru mai multă prospețime. Ambalare: Borcan de 2.9 kg...
Franța, Geispolsheim
...Ingrediente piure de dovleac, zahăr, regulator de aciditate - acid citric, apă potabilă Valoare energetică per 100g (kcal) - 50 kcal Carbohidrați per 100g - 13g Zaharuri per 100g - 7g...
Germania, Hamburg
... principal în forme de administrare lichide și este utilizat pentru fabricarea tamponilor sau ca regulator de aciditate. În agricultură, Kaliumphosphat este un îngrășământ solubil în apă excelent, utilizat pentru diverse plante alimentare și de cultură, precum și pentru pomii fructiferi, pentru a promova conversia rapidă a nutrienților și acumularea de substanță uscată, pentru a sprijini coacerea, pentru a crește semnificativ randamentele, pentru a crește conținutul de zahăr și pentru a îmbunătăți calitatea.
...extract de drojdie, condimente (ceapă, nucșoară, usturoi și curcuma, pudră de roșii), trufă neagră, potențiator de aromă, regulator de aciditate (acid citric), antioxidant (acid ascorbic), sare, clorură de calciu, cheag, ferment lactat, conservanți: lisozima (derivată din ou), Natamicină pe coajă. Aromă: Intensă Aroma: Caracteristică brânzei de oaie cu aroma de trufă. Culoare: Galben pal cu vene negre de pastă de trufă. Consistență: Dură Îndepărtați coaja brânzei înainte de consum.
Polonia, Wrocław
...Ingrediente: Zahăr, sirop de glucoză, apă, ciocolată 18% - masă de cacao min. 43% (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, grăsime vegetală - palmier, shea, sal, mango - în proporții variabile, emulgatori: lecitină (soia) și E476, aromă), regulator de aciditate: acid citric, agent de gelifiere: agar, aromă naturală: cireșe, colorant: acid carminic. Set: orașe...
Germania, Wippingen
...Sting Energy Drink 330ml Ingrediente: Apă saturată cu CO2, regulator de aciditate, amestec de aromă naturală de căpșună, ginseng.
Germania, Gorxheimertal
... aciditate lactat de sodiu 60%, miere Manuka, rădăcină de nalbă (Althæa officinalis) T.E. 4 1, frunze de Adhatoda vasica (Adhatoda vasica nees) T.E. tit 0,5% alcaloizi, frunze de cimbru (Thymus vulgaris) T.E. 1 4, plantago (Plantago major L.) T.E. 4 1, regulator de aciditate vitamina C (acid ascorbic), aromă de fructe roșii, conservant sorbat de potasiu. Aplicare: 1 măsură cu 5ml/10ml. În funcție de necesitate, 12 zilnic. Deoarece este un produs natural, pot apărea sedimente. Cod produs: 0028 Cantitate minimă: 5000 Greutate: 200ml Origine: Noua Zeelandă Etichetă privată: De la 1000 de bucăți...
Franța, Malataverne
...Ingrediente Ciocolată NEAGRĂ (cacao min. 55%) Ingrediente pastă de cacao, unt de cacao, zahăr, ghimbir 3% (conservant dioxid de sulf E220, regulator de aciditate acid citric), emulgator lecitina de SOIA, aromă naturală de vanilie. Poate conține urme de nuci.
Germania, Wörrstadt
...Rea Lecker’s Reine Zitronensäure este perfectă pentru conservarea tradițională a gemurilor, jeleurilor și confiturilor. Aceasta acționează atât ca regulator de aciditate, cât și ca agent de conservare. • Rea Lecker’s Reine Zitronensäure subliniază gustul natural al preparatului din fructe • Susține gelificarea gemurilor și confiturilor Ingrediente: Acid citric *=din producție ecologică controlată Alergeni: nu conține Vegetarian: Da Vegan: Da...
Turcia, Istanbul, Istanbul, Turkey
...Produsul nu conține sirop de glucoză și aditivi. Este un produs 100% natural și vegan. Produsele sunt fabricate zilnic, proaspete. Data limită de consum: trebuie consumat în termen de 4 luni de la data producerii. Se păstrează într-un mediu răcoros și uscat. Poate fi ambalat ca un cadou. Ingrediente: Apă, Zahăr (Zahăr din sfeclă), Amidon de porumb, Fistic, Apă de rădăcină de cicoare, Regulator de aciditate (Acid citric E330 - Sare de lămâie)...
...Acest aditiv de aromă cu aromă naturală este utilizat în sistemul cu 2 componente (format din bază de înghețată și aditiv de aromă) ca componentă de aromă pentru prepararea amestecului de înghețată. Ingrediente Zahăr, lapte praf degresat spray, lapte praf de zer îndulcit spray, cacao 48% (pudră de cacao, regulator de aciditate carbonat de potasiu), agenți de îngroșare (făină de semințe de guar...
Germania, Eresing
...Acetat de sodiu este sărura de sodiu a acidului acetic și se obține prin reacția acidului acetic cu o compus de sodiu. Este un săruri incolor cu un miros slab de oțet, care este bine solubil în apă, dar slab solubil în alcool. Atunci când o soluție saturată de acetat de sodiu cristalizează, se generează căldură. Utilizare: Alimente: * Regulator de aciditate * Conservant Cosmetică: * Tampon...
...Zahăr, lapte praf degresat, pudră de zer, regulator de aciditate (acid citric, acid ascorbic), stabilizatori (celuloză carboximetilată, gumă de guar), aromă identică naturală de măr, colorant (caramel simplu, tartrazină, carmin indigo, clorofilă, turmeric) Preparare Amestecați 3 litri de lapte, 500 gr de zahăr și 500 gr de amestec pentru înghețată și apoi așteptați 10 minute. Apoi amestecați din nou și puneți în mașina de înghețată moale. Notă: Pentru a obține un amestec de înghețată mai intens, amestecați din nou și apoi puneți în mașina de înghețată.
Franța, Fenouillet
...zero THC Dozare ușoară în funcție de greutate Găsiți în fiecare bomboană CBD următoarea compoziție: CBDdiol (CBD) cu spectru larg 5mg putere îndulcitoare zahăr și sirop de glucoză îngroșător gelatina (porcină), aciditate Regulator de aciditate citric arome coloranți albastru strălucitor, galben cochineală, curcumină conservanți sorbat de potasiu, ulei de rapiță Cutie din PET reciclabil. Gândiți-vă...
Finlanda, Turku
...Brânză Proaspătă Organică Umplută cu Smântână Organică Ingrediente Lapte Pasteurizat Organic, Smântână UHT Organică 41%, Regulator de Aciditate: Acid Lactic, Zer Natural, Sare, Cheag Originea Laptelui Organic Italia-Apulia Volum: 125g...
Spania, Albolote-Granada
...Laptisor de matcă proaspăt, extract de propolis, vitamina C (acid L-ascorbic), lactat de calciu, extract de germeni de grâu, glicero-fosfat de calciu, vitamina B12 (cianocobalamină), fructoză, conservant (sorbat de potasiu, benzoat de sodiu), regulator de aciditate (acid citric) și apă purificată. Utilizare tradițională: - Întărește sistemul nervos și circulator. - Accelerează procesele de...
Polonia, Swarzędz
...GoDISCO băutură energizantă Băutură carbogazoasă cu taurină, cofeină și vitamine Ingrediente: apă; zahăr; dioxid de carbon; acid: acid citric; taurină (400 mg/ 100 ml); regulator de aciditate: citrat de sodiu; cofeină (32 mg/100 ml); coloranți: caramel amoniacal, riboflavină; arome; vitamine: niacină (amidă de acid nicotinic), B6 (clorhidrat de piridoxină), acid pantotenic (D-pantotenat de...
... (13%), sare, maltodextrină, condimente, regulator de aciditate (E331), amidon de porumb modificat, extracte de condimente, zahăr, ceapă, usturoi, pulbere de roșii, ierburi. Gătit. Caracteristici nutriționale: Fără alergeni declarați Informații nutriționale medii per: 100 g Valoare energetică: 558,00 kJ / 133,00 kcal Grăsimi: 6,00 g din care acizi grași saturați: 0,00 g Carbohidrați: 2,00 g din care zaharuri: 0,00 g Proteine: 17,00 g Sare: 0,00 g Greutate netă: 1 kg Greutate brută: 2,28 kg Adâncime/Lățime/Înălțime: 0/0/0 mm Timp rămas (zile): 79...
Țările populare pentru acest termen de căutare