...Dr. Paul Lohmann® oferă Calciummalat sub formă de pulbere fină în calitățile Food/chem. pur și pentru suplimente alimentare. În domeniul alimentar, acesta este utilizat ca regulator de aciditate. CAS 5743-31-7 EINECS 227-262-0 Dr. Paul Lohmann® desfășoară dezvoltarea produselor și aplicațiilor în strânsă colaborare cu clienții. Aceasta include ajustarea parametrilor chimici și fizici, cum ar fi densitatea la umplere, umectabilitatea, dimensiunea particulelor, puritatea sau pH-ul.
Germania, Berlin
... 10%, grăsime vegetală (ulei de palmier și shea), arome, sare, agent de îngroșare pectină, regulator de aciditate E331), glazură de grăsime cu cacao 15% (grăsime vegetală (ulei de palmier, palmier), zahăr, pudră de cacao 17% (pudră de cacao, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsime), aromă naturală, emulgator lecitina de rapiță, aromă).
...Regulator de aciditate...
Germania, Hamburg
... principal în forme de administrare lichide și este utilizat pentru fabricarea tamponilor sau ca regulator de aciditate. În agricultură, Kaliumphosphat este un îngrășământ solubil în apă excelent, utilizat pentru diverse plante alimentare și de cultură, precum și pentru pomii fructiferi, pentru a promova conversia rapidă a nutrienților și acumularea de substanță uscată, pentru a sprijini coacerea, pentru a crește semnificativ randamentele, pentru a crește conținutul de zahăr și pentru a îmbunătăți calitatea.
Germania, Wippingen
...Sting Energy Drink 330ml Ingrediente: Apă saturată cu CO2, regulator de aciditate, amestec de aromă naturală de căpșună, ginseng.
Germania, Gorxheimertal
... aciditate lactat de sodiu 60%, miere Manuka, rădăcină de nalbă (Althæa officinalis) T.E. 4 1, frunze de Adhatoda vasica (Adhatoda vasica nees) T.E. tit 0,5% alcaloizi, frunze de cimbru (Thymus vulgaris) T.E. 1 4, plantago (Plantago major L.) T.E. 4 1, regulator de aciditate vitamina C (acid ascorbic), aromă de fructe roșii, conservant sorbat de potasiu. Aplicare: 1 măsură cu 5ml/10ml. În funcție de necesitate, 12 zilnic. Deoarece este un produs natural, pot apărea sedimente. Cod produs: 0028 Cantitate minimă: 5000 Greutate: 200ml Origine: Noua Zeelandă Etichetă privată: De la 1000 de bucăți...
Germania, Wörrstadt
...Rea Lecker’s Reine Zitronensäure este perfectă pentru conservarea tradițională a gemurilor, jeleurilor și confiturilor. Aceasta acționează atât ca regulator de aciditate, cât și ca agent de conservare. • Rea Lecker’s Reine Zitronensäure subliniază gustul natural al preparatului din fructe • Susține gelificarea gemurilor și confiturilor Ingrediente: Acid citric *=din producție ecologică controlată Alergeni: nu conține Vegetarian: Da Vegan: Da...
...Acest aditiv de aromă cu aromă naturală este utilizat în sistemul cu 2 componente (format din bază de înghețată și aditiv de aromă) ca componentă de aromă pentru prepararea amestecului de înghețată. Ingrediente Zahăr, lapte praf degresat spray, lapte praf de zer îndulcit spray, cacao 48% (pudră de cacao, regulator de aciditate carbonat de potasiu), agenți de îngroșare (făină de semințe de guar...
Germania, Eresing
...Acetat de sodiu este sărura de sodiu a acidului acetic și se obține prin reacția acidului acetic cu o compus de sodiu. Este un săruri incolor cu un miros slab de oțet, care este bine solubil în apă, dar slab solubil în alcool. Atunci când o soluție saturată de acetat de sodiu cristalizează, se generează căldură. Utilizare: Alimente: * Regulator de aciditate * Conservant Cosmetică: * Tampon...
... (13%), sare, maltodextrină, condimente, regulator de aciditate (E331), amidon de porumb modificat, extracte de condimente, zahăr, ceapă, usturoi, pulbere de roșii, ierburi. Gătit. Caracteristici nutriționale: Fără alergeni declarați Informații nutriționale medii per: 100 g Valoare energetică: 558,00 kJ / 133,00 kcal Grăsimi: 6,00 g din care acizi grași saturați: 0,00 g Carbohidrați: 2,00 g din care zaharuri: 0,00 g Proteine: 17,00 g Sare: 0,00 g Greutate netă: 1 kg Greutate brută: 2,28 kg Adâncime/Lățime/Înălțime: 0/0/0 mm Timp rămas (zile): 79...
Țările populare pentru acest termen de căutare