...Dr. Paul Lohmann® oferă Calciummalat sub formă de pulbere fină în calitățile Food/chem. pur și pentru suplimente alimentare.
În domeniul alimentar, acesta este utilizat ca regulatordeaciditate.
CAS 5743-31-7
EINECS 227-262-0
Dr. Paul Lohmann® desfășoară dezvoltarea produselor și aplicațiilor în strânsă colaborare cu clienții. Aceasta include ajustarea parametrilor chimici și fizici, cum ar fi densitatea la umplere, umectabilitatea, dimensiunea particulelor, puritatea sau pH-ul.
... 10%, grăsime vegetală (ulei de palmier și shea), arome, sare, agent de îngroșare pectină, regulatordeaciditate E331), glazură de grăsime cu cacao 15% (grăsime vegetală (ulei de palmier, palmier), zahăr, pudră de cacao 17% (pudră de cacao, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsime), aromă naturală, emulgator lecitina de rapiță, aromă).
... principal în forme de administrare lichide și este utilizat pentru fabricarea tamponilor sau ca regulatordeaciditate.
În agricultură, Kaliumphosphat este un îngrășământ solubil în apă excelent, utilizat pentru diverse plante alimentare și de cultură, precum și pentru pomii fructiferi, pentru a promova conversia rapidă a nutrienților și acumularea de substanță uscată, pentru a sprijini coacerea, pentru a crește semnificativ randamentele, pentru a crește conținutul de zahăr și pentru a îmbunătăți calitatea.
... aciditate lactat de sodiu 60%, miere Manuka, rădăcină de nalbă (Althæa officinalis) T.E. 4 1, frunze de Adhatoda vasica (Adhatoda vasica nees) T.E. tit 0,5% alcaloizi, frunze de cimbru (Thymus vulgaris) T.E. 1 4, plantago (Plantago major L.) T.E. 4 1, regulatordeaciditate vitamina C (acid ascorbic), aromă de fructe roșii, conservant sorbat de potasiu.
Aplicare: 1 măsură cu 5ml/10ml. În funcție de necesitate, 12 zilnic. Deoarece este un produs natural, pot apărea sedimente.
Cod produs: 0028
Cantitate minimă: 5000
Greutate: 200ml
Origine: Noua Zeelandă
Etichetă privată: De la 1000 de bucăți...
...Rea Lecker’s Reine Zitronensäure este perfectă pentru conservarea tradițională a gemurilor, jeleurilor și confiturilor. Aceasta acționează atât ca regulatordeaciditate, cât și ca agent de conservare.
• Rea Lecker’s Reine Zitronensäure subliniază gustul natural al preparatului din fructe
• Susține gelificarea gemurilor și confiturilor
Ingrediente: Acid citric
*=din producție ecologică controlată
Alergeni: nu conține
Vegetarian: Da
Vegan: Da...
...Acest aditiv de aromă cu aromă naturală este utilizat în sistemul cu 2 componente (format din bază de înghețată și aditiv de aromă) ca componentă de aromă pentru prepararea amestecului de înghețată.
Ingrediente
Zahăr, lapte praf degresat spray, lapte praf de zer îndulcit spray, cacao 48% (pudră de cacao, regulatordeaciditate carbonat de potasiu), agenți de îngroșare (făină de semințe de guar...
...Acetat de sodiu este sărura de sodiu a acidului acetic și se obține prin reacția acidului acetic cu o compus de sodiu. Este un săruri incolor cu un miros slab de oțet, care este bine solubil în apă, dar slab solubil în alcool. Atunci când o soluție saturată de acetat de sodiu cristalizează, se generează căldură.
Utilizare:
Alimente:
* Regulatordeaciditate
* Conservant
Cosmetică:
* Tampon...
... (13%), sare, maltodextrină, condimente, regulatordeaciditate (E331), amidon de porumb modificat, extracte de condimente, zahăr, ceapă, usturoi, pulbere de roșii, ierburi. Gătit.
Caracteristici nutriționale: Fără alergeni declarați
Informații nutriționale medii per: 100 g
Valoare energetică: 558,00 kJ / 133,00 kcal
Grăsimi: 6,00 g
din care acizi grași saturați: 0,00 g
Carbohidrați: 2,00 g
din care zaharuri: 0,00 g
Proteine: 17,00 g
Sare: 0,00 g
Greutate netă: 1 kg
Greutate brută: 2,28 kg
Adâncime/Lățime/Înălțime: 0/0/0 mm
Timp rămas (zile): 79...