...Dr. Paul Lohmann® oferă LomaSalt 2.0 sub formă de pulbere cristalină de calitate alimentară. Comparativ cu sarea de masă convențională, LomaSalt® conține cu 50% mai puțin sodiu, făcându-l potrivit pentru reducerea sodiului în dietă.
Belgia, Awirs-Flemalle
... optică că toate rețetele noastre sunt formulate: pentru a propune un produs cu un profil echilibrat și care răspunde tuturor constrângerilor tehnice impuse de utilizarea finală a grăsimii... Reducerea sodiului Pentru că considerăm că calitatea produselor noastre trece și printr-o utilizare măsurată a tuturor ingredientelor noastre, s.a. Aigremont n.v. a eliminat deja din 2009 sodiul din referințele sale în care nu este un adjuvant tehnic imperativ...
Țările de Jos, Venlo
... gustul în timp ce se reduce sodiul, zahărul și/sau condimentele. Combinația unică de glutamat natural și ribonucleotide: inosinat (IMP) și guanilat (GMP) din ciuperci asigură o sinergie umami de 8 ori mai mare decât MSG. Oferta noastră de produse este la modă și în creștere: natural, etichetă curată, înlocuire MSG, reducerea sodiului, mascarea gustului amar sau acru, restructurarea produselor...
Franța, Maisons-Alfort
Biospringer produce ingrediente naturale pe bază de drojdie pentru industria agro-alimentară. Biospringer oferă extracte de drojdie, drojdii inactive, drojdii autolizate, coji de drojdie, pentru a îmbunătăți profilul aromatic al alimentelor cu baze aromatice naturale, note umami și kokumi, precum și soluții pentru reducerea sodiului și reducerea grăsimilor.