Franța, Saint-Pee-Sur-Nivelle
... conferă alcoolului o frumoasă nuanță purpurie). Apoi, o a doua macerare după reducerea în anason (amestec de casă -> aici se află secretul EGIAZKI Secretul EGIAZKI). Acest anason de casă ne permite să menținem echilibrul între zahăr, anason și fructe. Acest proces durează între 6 și 8 luni. Lichiorurile noastre nu sunt filtrate, cu excepția cazului în care ajungem la sfârșitul butoiului, pentru a îndepărta cât mai multe sedimente posibil.
Franța, Furiani
...INGREDIENTE Ciocolată neagră 70% (zahăr, unt de cacao, pastă de cacao, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie), canistrelli (făină de grâu, vin alb, rachiu, ulei de floarea-soarelui, sare), feuilletine (făină de grâu, zahăr, grăsime lactată anhidră, proteină din lapte, sare, făină de malț de orz, praf de copt: E500II), fructe uscate (migdale, alune, nuci pecan), sirop de glucoză, sorbitol, pulpă de zmeură, lămâie galbenă, hrișcă, cafea liofilizată, 4 condimente (ghimbir, scorțișoară, anason verde, nucșoară), smântână UHT, gluten, coloranți naturali Referință:EC240NOIR...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play