Ucraina, Novomoskovsk
...GRANOLA Cireșe&Ciocolată cireșe, semințe de chia, ciocolată neagră fără zahăr, 300 g - GRANOLA Cireșe&Ciocolată fără zahăr 300 g Ingrediente: Fulgi de ovăz integrali fără gluten, miere naturală, ulei de floarea-soarelui cu conținut ridicat de acid oleic, stafide, amarant aerat, cireșe uscate, semințe de chia, ciocolată neagră fără zahăr (îndulcitor maltit, cacao rasă, pudră de cacao alcalinizată...
Germania, Hamburg
...Pudra de miere este ideală atunci când mierea lichidă ar aduce prea multă umiditate în produs. Este prietenoasă cu etichetarea și este compusă din agentul de umplutură maltodextrină, având în plus o notă plăcută de miere. Pudra de miere este adesea utilizată în produsele din industria dulciurilor, în amestecurile de condimente, produse de panificație, cereale și, de asemenea, în suplimente alimentare.
Italia, Milano
...Produs în martie, este un miere care tinde să cristalizeze rapid. În stare lichidă are o culoare ambrată închisă cu reflexe roșiatice, iar în timpul cristalizării capătă nuanțe maro-portocalii. Mirosul este mediu intens și proaspăt, amintind de caramel, pudră de cafea, mușețel, șofran. Aroma este mediu intensă și persistentă de bomboane mou, tamarind, lemn dulce. ABBINAMENTI În bucătărie poate fi asociată cu brânzeturi maturate și picante, cu mezeluri proaspete și condimentate, porchetta și cotechino sau pur și simplu pentru a fi întinsă pe pâine sau felii prăjite pentru micul dejun.
Franța, Montelimar
...Gurmand! A spune asta este o subestimare. Descoperiți nougatul nostru cu ciocolată și coji de portocale. Toată aroma de cacao și portocale, îndulcită cu miere și migdale. O delicatesă foarte populară la sfârșitul anului! Acest nougat ciocolatos își va găsi locul pe masa dumneavoastră de sărbătoare! Ingrediente: zahăr, sirop de glucoză, migdale, miere, cacao extra brut (4,9%), coji de portocale...
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... veți avea un topping sănătos pentru băuturile și gustările dvs. precum budincă sau prăjitură. 400 ml lapte de cocos – 1 lingură de miere, sirop de arțar sau zahăr pudră – 1 lingură de extract de vanilie Există multe alte rețete pe care le puteți prepara cu dispozitivul dvs. de batere a smântânii, pe lângă cele menționate mai sus. Dacă dețineți un dispozitiv Exotic Whip, veți obține arome exotice cu perlele noastre de aromă, care, datorită cilindrilor noștri revoluționari fără sudură, nu au un gust chimic, iar timpul de reîncărcare se reduce cu aproape 50%.
ufs.country_names.RU, Podolsk
...Ingrediente: făină, zahăr, miere, unt (smântână pasteurizată, sare), sirop proteic (zahăr, albuș de ou uscat, coloranți alimentari naturali [beta-caroten, esență de floarea-soarelui, clorofilă, esență de ardei, caramel, esență de spirulină albastră, carmin], ou întreg pasteurizat, agent de creștere (bicarbonat de sodiu, bisulfit de sodiu, făină de porumb), pudră de cacao, ghimbir măcinat, scorțișoară, vanilină (aromă naturală), acid sorbic (conservant). dimensiune::12 * 10 * 2 cm Net::95...
Bulgaria, Radievo, Dimitrovgrad Municipality
... soarelui.","Ingredients":"Făină de grâu, sirop de glucoză - fructoză, gem - fructe 21% / afine 15%, zmeură 15%,<br>căpșuni 10%, mure 5%, zahăr, apă potabilă, pectină, acid citric, sorbat de potasiu, aromă - afine, zmeură, căpșuni, mure / glazură de cacao (zahăr, grăsime de palmier hidrogenată complet rafinată, pudră de cacao 5% 10-12% grăsime), zer uscat, emulgator: lecitina de soia, aromă: vanilie, sare), ulei de floarea-soarelui, miere 1%, îndulcitori: bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu.","Shelf Life":"6 luni"}...
Belgia, Ghislengien
...Ingrediente : - Ciocolată cu lapte (zahăr, unt de cacao, pudră de lapte integral, pastă de cacao, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie) - uleiuri vegetale hidrogenate - Nougat (zahăr, sirop de glucoză, migdale, miere, unt de cacao, amidon de cartofi, albuș de ou, extract natural de vanilie) - Nuci - Poate conține urme de lapte, gluten, ouă, soia și fructe cu coajă lemnoasă.
Franța, Feurs
...Caramelele specialități sunt caramele obținute prin acțiunea controlată a căldurii asupra zaharurilor alimentare în prezența altor ingrediente: lapte, smântână, unt, unt sărat, extracte de fructe, miere, malț, ciocolată, grăsimi vegetale... Caramelul specialitate există sub toate formele: pudră, bucăți, lichid, pastă, dar și în gamă BIO. Este un caramel cu o textură și arome care se folosește ca...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play