...Ensemble complet pentru extracția la rece a uleiului demăsline compus din -
- 1 moară electrică,
- 1 presă hidraulică manuală cu manometru.
Un accesoriu este prevăzut pentru a întinde pasta pe un scourtin.
Scourtinurile sunt stivuite pe plăcile din inox ASI 304 ale presei hidraulice. Uleiul se scurge într-un bazin de recuperare.
REF:OLIPB30M
Randament per presare: 30 kg
Presiune hidraulică a presei: 350 bari
Diametru scourtinuri: 27 cm
Număr scourtinuri: 50
GARANȚIE: 24 LUNI
Material principal: Inox
Lungime: 160 cm
Lățime: 100 cm
Înălțime: 210 cm
Greutate netă: 260 kg...
...{"Usage":"Gătit","Processing Type":"Presat la rece","Color":"Verde","Acidity":"Scăzută","Appearance":"Lichid verde","Certification":"ISO","Grade A":"Uleidemăsline extra virgin","Specific Gravity @ 25°C":"0.912-0.920","Purity (%)":"100%","Classification":"Specificații uleidemăsline extra virgin","Packaging":"En-gros, Conservă, Sticlă de plastic, Sticlă, En-gros","Technology And Nutritional...
...Uleiul nostru demăsline este presat la rece pentru prima dată. Măslinele stau în standuri, așteptându-și rândul, ca niște mici munți negri. Când vine timpul lor, fructele intră în moară și sunt zdrobite de piatră până devin o pastă care va fi presată în ulei.
Amestecul deulei și apă care iese din presă este separat prin gravitație. Nu folosim căldură (care crește cantitatea, dar scade...
...Producție și Vânzare Ulei Extra Virgin deMăsline Bio, produs în Sicilia la ferma agricolă Pagano. Toate produsele primare ale fermei sunt cultivate și produse conform liniilor directoare ale bio, DOP, IGP. Uleiul biologic este obținut prin procese mecanice în presă la rece.
... de extragere a uleiului, o mare parte din ulei rămâne în semințe, dar gustul, vitaminele și mineralele sunt păstrate. Acesta este considerat deosebit de util deoarece este supus doar filtrării. Păstrează complet fosfatidele, sterolii, tocopherolii și alte componente utile. Are un gust și un miros plăcut.
... conține substanțe controversate.
Producție artizanală, belgiană, cu produse provenite din agricultură biologică. Arnaud, producătorul nostru deuleide cânepă, cultivă și presă uleiul său lângă atelier, cu cea mai mare dragoste pentru Pământul nostru (certificare bio în curs).
Produsul respectă mediul orangutanilor și contribuie la zero deșeuri.
Greutate: 90 g...
...Acest ulei este produs exclusiv din măsline selectate de pe cele 20 de hectare de livezi de măslini deținute, unde se cultivă soiurile Frantoio, Moraiolo și Leccino. Măslinele sunt organice, recoltate manual prin brucare în luna noiembrie, fiind imediat presate printr-un proces mecanic la rece, urmat de filtrare. Uleiul este păstrat în recipiente din oțel inoxidabil până la momentul îmbutelierii...
...
Această mașină de panini profesională, cunoscută și sub numele depresă panini profesională, vă va fi utilă în brutăria dumneavoastră, snack bar, sandwicherie și alte afaceri de alimentație.
Puteți prepara toate tipurile de sandvișuri calde, cum ar fi: ardei roșii și brânză de capră, sandvișuri REUBEN (carne de vită sărată, varză murată, brânză elvețiană și uleidemăsline), pui cu pesto, jambon...
...Acest echipament este conceput pentru producții mici, având tot ce este esențial pentru a face propria ta ulei.
Caracteristici
Presă hidraulică electrică
Inclus: 24 scourtins: Ø 50
Cuva de decantare
- capacitate: 35 litri
Măcinător electric
- capacitate: 200 kg/h aproximativ.
... plăcut. Fabricat în mod natural și artizanal de un maestru săpunar din Alep, este bazat pe uleidemăslinede primă presă și este fiert în cuptor. La Al Bara, respectăm cu strictețe etapele de fabricare a săpunului de Alep, dedicându-ne să perpetuăm acest meșteșug pentru a vă oferi săpunuri de calitate.
... asemenea realizate cu uleidemăsline. Credem în promovarea produselor locale. De aceea, angajamentul nostru este să lucrăm doar cu cooperative și producători locali. De la presă la casa ta, fără alți intermediari. Nu rata ofertele noastre și Oleocombos personalizate în funcție de nivelul tău de consum. Indiferent dacă consumi mult sau puțin uleidemăsline, există un Oleocombo pentru tine. Livrarea...
... mod să obțină prețuri mai bune pentru recolta demăsline și pentru uleiul demăsline extravirgin, produs cu atât de multă grijă. De la acele momente dificile și până în prezent, am evoluat ajungând în prezent la un total de aproximativ 800 de membri, toți cu mare entuziasm și dorința de a continua să producă unul dintre cele mai bune uleiuri. Această presădeulei funcționează de mai bine de 50 de...
Domeniul Castelas se întinde pe 45 de hectare de măslini expuși pe versanții însoriți ai Alpilles și dispune de propriul său moară deuleidemăsline. Producători demăsline înainte de toate, am dorit să stăpânim toate etapele elaborării uleiului demăsline: de la controlul măslinelor în livezi până la sosirea lor la moară pentru a extrage sucul. Abordarea noastră este de a presa măslinele fără întârziere pentru a păstra fructul și crocantul acestora. Proaspăt și fructat, uleiul nostru exprimă minunat caracterul excepțional al terroir-ului din valea Baux de Provence.
... extravirgin, cu o producție medie de aproximativ 7.000 T demăsline, din care se obțin în jur de 1.600 T deulei. Cooperativa are o capacitate de măcinare de 350.000 de kilograme și o capacitate de stocare în cramele proprii de 2.200 de tone deulei. Cooperativa dispune de instalații moderne care datează din 1998, când s-a mutat din vechea presă situată în centrul Valdepeñas de Jaén. Mărțile noastre comerciale proprii sunt: Oleopeñas: Uleidemăsline extravirgin din recoltă timpurie. Oleopeñas Organic: Uleidemăsline extravirgin ecologic. Valdesencia: Uleidemăsline virgin și extravirgin.
Terraverne este o presădeuleidemăsline extravirgin provenit din cultivarea propriilor măslini din soiurile hojiblanca, picual și arbequina. Vânzare deuleidemăsline extravirgin la vrac sau ambalat. Dispunem de un AOVE Premium, 555, și un extravirgin în PET de cea mai bună calitate, Oliznaga. Altitudinea livezilor noastre de măslini și apropierea de mare conferă uleiurilor noastre caracteristici unice.
... construită o cramă dotată cu cele mai recente tehnologii de vinificare și un presădeuleidemăsline. Pe lângă aceste investiții, QUINTA DO GRANJAL beneficiază de un microclimat unic și soluri șistoase, excelente pentru producția de vinuri și uleiuri demăslinede calitate superioară. În ciuda modernizării aduse exploatației agricole, a fost păstrată livada veche și seculară de aproximativ patru hectare, precum și toată tradiția și autenticitatea deja existente.
Producția și vânzarea de vinuri roșii și albe IGT și DOC tipice din regiunea Marche, cu struguri provenind exclusiv din propriile vii situate în zona Senigallia (AN). Producția și vânzarea deuleidemăsline extravirgin de diverse arome, cu măsline provenind exclusiv din propriile livezi situate în zona Senigallia și procesate în propria presă. Ferma Agricolă Mazzola a adoptat un Sistem de...
...La MONACI REMO S.r.l este o companie de familie situată în PIENZA, în splendidă Val d'Orcia, în provincia Siena. Conștientă de numeroasele variabile care contribuie la determinarea calității unui uleidemăsline extravirgin, compania urmărește personal toate etapele lanțului de producție, de la cultivarea în câmp până la măcinarea în presă. La baza unui ulei bun se află, înainte de toate, o...
Compania noastră este cea mai mare platformă online din domeniul uleiului demăsline, promovând și susținând producătorii greci deuleidemăsline în promovarea produselor lor pe piețele internaționale. Prin intermediul site-ului nostru, conectăm companiile grecești de export deuleidemăsline cu firme și magazine din străinătate care doresc să cumpere uleidemăsline extra virgin grecesc.
... și kaki. Cu măslinele și o presădeulei situată în cadrul fermei, producem o serie foarte limitată deUleideMăsline Extra Virgin: cel provenit din prima recoltă este comercializat sub marca „Agus”, iar restul este îmbuteliat sub marca „La Redonda”. www.laredonda.net...
...Companie care cultivă de 20 de ani măslinele proprii pentru a produce UleideMăsline Extra Virgin. Perfecțiunea datorată calității și garanției de puritate ne obligă să selectăm cu atenție fiecare măslină pentru a o procesa prin 'presare la rece', să realizăm fiecare recoltă în zori, înainte de răsăritul soarelui, pentru a menține proprietățile organoleptice și să transportăm măslinele la presă...
Ferma agricolă Faggeto produce în principal uleidemăsline extravirgin. Întregul proces de producție se desfășoară în cadrul fermei, de la recoltare până la măcinarea măslinelor, care are loc în presă. Presa este de tip continuu, iar extracția se face complet la rece. De asemenea, ferma produce produse de panificație realizate în principal cu uleidemăsline extravirgin și făină obținută din...
... unelte utilizate în diferite epoci. Atrage atenția o impresionantă presă cu levier din lemn de stejar, o moară acționată de o roată cu tracțiune hidraulică (perfect funcțională) și alte exemplare originale de prese și echipamente specifice. O secțiune specială povestește despre cultivarea măslinului și producția deulei, prin intermediul panourilor didactice și al videoclipurilor.
...Compania Itimat Construction Food Trade Co. este un grup de companii care activează în domeniul construcțiilor, inspecției construcțiilor, alimentației, managementului cafelei, furnizării/vânzării și exportului de băuturi și uleidemăsline. Exportăm uleidemăsline virgin brut, care este deja vândut pe piața internă. Compania noastră colaborează cu furnizori deuleidemăsline bine cunoscuți și...
...Frantoio Lenzi are o istorie care datează din anii '30, când familia Lenzi deținea o mică presădeulei în San Gennaro, Lucca. În anii '80, presa este mutată în sediul actual, cu o capacitate de procesare zilnică care crește de la 25 la 70 de quintali demăsline. La sfârșitul anilor '90, producția crește la 300 de quintali pe zi, datorită noilor echipamente cu ciclu continuu. În prezent...
...rezultând astfel preparate excepționale. Toate acestea sunt însoțite de vinurile deosebite ale cramei. În aceeași cramă se află magazinul, unde se vând uleidemăsline extravirgin, vinuri excelente și miere de rozmarin, toate de producție proprie. Vizitați Bodegas Tierras de Orgaz și veți avea cea mai bună opțiune pentru evenimentul dumneavoastră.
... recoltate înainte de a fi complet coapte, începând cu mijlocul lunii octombrie, pentru a garanta cele mai bune calități organoleptice și o conservare mai îndelungată. Măcinarea are loc într-o presă situată foarte aproape de locul recoltării, asigurând astfel timpi minimi de așteptare. Întreaga experiență de zeci de ani în producția deuleidemăsline extra virgin, creativitatea și ingeniozitatea lui Matteo Cibic, precum și atenția la detalii în crearea fiecărei sticle de către Mastro Vetraio Pietro Viero ne-au permis să obținem un produs unic în lume, atât prin calitate, cât și prin design.
...Compania noastră își are originea în Ceraso (SA), în Cilento, unde familia Iannicelli De Luca a continuat tradiția veche a cultivării măslinilor pentru producția deuleide calitate rafinată. Etichetele uleiului demăsline "Sopraffino di Ceraso" și "Finissimo di Ceraso" reînvie, de fapt, vechile mărci ale familiei Iannicelli, care începând cu anii 1800 se mândrea cu prestigiu în gestionarea unei...
... este cultura principală, dar se găsesc și pomi de Nocellara, Carolea și FS17. Când, la mijlocul lunii octombrie, începe recoltarea, măslinele sunt măcinate în câteva ore pentru a garanta cea mai înaltă calitate. Astfel, după mai bine de o jumătate de secol de tradiție și deulei excelent vândut la presă ca produs de calitate superioară și foarte solicitat, în 1997 compania decide să-l îmbutelieze...
... săi direcți: preselor cu fizcoli; care obține uleide cea mai înaltă calitate și care returnează două deșeuri imediat disponibile și comercializabile: sâmburii uscați și pulpa de piure demăsline. În sinteză, sistemul revoluționează toate teoriile care consideră că sistemul de extracție prin presiune moartă este definitiv. Am realizat un sistem agil și eficient care permite procesarea de la 5 la 30...