...Producție și Vânzare Ulei Extra Virgin deMăsline Bio, produs în Sicilia la ferma agricolă Pagano. Toate produsele primare ale fermei sunt cultivate și produse conform liniilor directoare ale bio, DOP, IGP. Uleiul biologic este obținut prin procese mecanice în presă la rece.
...Acest ulei este produs exclusiv din măsline selectate de pe cele 20 de hectare de livezi de măslini deținute, unde se cultivă soiurile Frantoio, Moraiolo și Leccino. Măslinele sunt organice, recoltate manual prin brucare în luna noiembrie, fiind imediat presate printr-un proces mecanic la rece, urmat de filtrare. Uleiul este păstrat în recipiente din oțel inoxidabil până la momentul îmbutelierii...
Producția și vânzarea de vinuri roșii și albe IGT și DOC tipice din regiunea Marche, cu struguri provenind exclusiv din propriile vii situate în zona Senigallia (AN). Producția și vânzarea deuleidemăsline extravirgin de diverse arome, cu măsline provenind exclusiv din propriile livezi situate în zona Senigallia și procesate în propria presă. Ferma Agricolă Mazzola a adoptat un Sistem de...
...La MONACI REMO S.r.l este o companie de familie situată în PIENZA, în splendidă Val d'Orcia, în provincia Siena. Conștientă de numeroasele variabile care contribuie la determinarea calității unui uleidemăsline extravirgin, compania urmărește personal toate etapele lanțului de producție, de la cultivarea în câmp până la măcinarea în presă. La baza unui ulei bun se află, înainte de toate, o...
Ferma agricolă Faggeto produce în principal uleidemăsline extravirgin. Întregul proces de producție se desfășoară în cadrul fermei, de la recoltare până la măcinarea măslinelor, care are loc în presă. Presa este de tip continuu, iar extracția se face complet la rece. De asemenea, ferma produce produse de panificație realizate în principal cu uleidemăsline extravirgin și făină obținută din...
... unelte utilizate în diferite epoci. Atrage atenția o impresionantă presă cu levier din lemn de stejar, o moară acționată de o roată cu tracțiune hidraulică (perfect funcțională) și alte exemplare originale de prese și echipamente specifice. O secțiune specială povestește despre cultivarea măslinului și producția deulei, prin intermediul panourilor didactice și al videoclipurilor.
...Frantoio Lenzi are o istorie care datează din anii '30, când familia Lenzi deținea o mică presădeulei în San Gennaro, Lucca. În anii '80, presa este mutată în sediul actual, cu o capacitate de procesare zilnică care crește de la 25 la 70 de quintali demăsline. La sfârșitul anilor '90, producția crește la 300 de quintali pe zi, datorită noilor echipamente cu ciclu continuu. În prezent...
... recoltate înainte de a fi complet coapte, începând cu mijlocul lunii octombrie, pentru a garanta cele mai bune calități organoleptice și o conservare mai îndelungată. Măcinarea are loc într-o presă situată foarte aproape de locul recoltării, asigurând astfel timpi minimi de așteptare. Întreaga experiență de zeci de ani în producția deuleidemăsline extra virgin, creativitatea și ingeniozitatea lui Matteo Cibic, precum și atenția la detalii în crearea fiecărei sticle de către Mastro Vetraio Pietro Viero ne-au permis să obținem un produs unic în lume, atât prin calitate, cât și prin design.
...Compania noastră își are originea în Ceraso (SA), în Cilento, unde familia Iannicelli De Luca a continuat tradiția veche a cultivării măslinilor pentru producția deuleide calitate rafinată. Etichetele uleiului demăsline "Sopraffino di Ceraso" și "Finissimo di Ceraso" reînvie, de fapt, vechile mărci ale familiei Iannicelli, care începând cu anii 1800 se mândrea cu prestigiu în gestionarea unei...
... este cultura principală, dar se găsesc și pomi de Nocellara, Carolea și FS17. Când, la mijlocul lunii octombrie, începe recoltarea, măslinele sunt măcinate în câteva ore pentru a garanta cea mai înaltă calitate. Astfel, după mai bine de o jumătate de secol de tradiție și deulei excelent vândut la presă ca produs de calitate superioară și foarte solicitat, în 1997 compania decide să-l îmbutelieze...
... săi direcți: preselor cu fizcoli; care obține uleide cea mai înaltă calitate și care returnează două deșeuri imediat disponibile și comercializabile: sâmburii uscați și pulpa de piure demăsline. În sinteză, sistemul revoluționează toate teoriile care consideră că sistemul de extracție prin presiune moartă este definitiv. Am realizat un sistem agil și eficient care permite procesarea de la 5 la 30...