România, Botosani
...Fileul este cea mai valoroasă bucată de carne. Este format dintr-un țesut muscular moale, fraged și suculent. Una dintre cele mai comune proceduri este maturarea timp de 2-7 zile, în funcție de vârsta animalului, pentru a fi pregătit pentru prăjire pe grătar. În același timp, mușchiul este folosit pentru a prepara tournedos și medaillonuri sau filet mignon.
...NUMĂRUL DE PATENT: M568602 Suntem cei mai mari producători de sisteme de prăjire în vid din Taiwan. Designul Ultra Ejector înlocuiește pompa de vid care consumă multă energie. Designul ultra-ejector permite prăjitorului să mențină un stadiu de vid ultra-înalt. Controler PLC cu memorie de parametru în funcție de tipul de produs. Procesul de prăjire la temperaturi scăzute menține uleiul sănătos și...
Tunisia, Tunis
...linii semi-automate pentru producția de cartofi prăjiți proaspeți sub vid - Linie completă pentru cartofi prăjiți proaspeți sub vid, ambalate în porții de 2 kg până la 10 kg sau mai mult, destinate sectorului de alimentație (friterii, restaurante, colectivități,…). Produsul oferit este natural, elaborat prin tehnici moderne. Produsul este proaspăt și are o durată de viață de 7 zile dacă este păstrat corespunzător în cameră frigorifică între 0 și +4°C.
Slovacia, Malacky
...În stoc ! MULTIVAR PROFI este conceput pentru prăjirea în vid a produselor semifinite în ulei, cu îndepărtarea ulterioară a acestuia din produs. Este disponibil în dimensiunile S, L, XL. Fritura este destinată pentru: • prăjireprăjire profundă în vid • amestecare / agitare (cu achiziționarea unui dispozitiv special de amestecare) Beneficii: • Simplu și ușor de utilizat • Capacitatea de a...
ufs.country_names.RU, Smolensk
...Amestec cu un gust puternic și bogat. Prăjirea tradițională oferă gustul profund și aroma intensă a cafelei Lalibela Coffee Lunch. Cafeaua va fi ideală pentru cunoscători ai unei băuturi clasice, puternice și revigorante. Greutate netă: 200 Greutate brută: 212 Temperatura maximă: 27 Cerințe de depozitare: A se păstra la o temperatură care să nu depășească 27 °C și umiditate relativă maximă de 75% Grad de prăjire: Mediu Intensitate a gustului: Medie...
Italia, Forlì
...Anacardiele prăjite și sărate reprezintă o gustare rapidă și sunt aliații perfecți pentru momentele de convivialitate. Procesul de prăjire ajută la obținerea unei texturi crocante și a unui gust savuros, în timp ce sarea amplifică fiecare nuanță aromatică subtilă. Acestea sunt ambalate sub vid pentru a nu altera aroma lor și se prezintă gata de utilizare, putând fi turnate într-un bol și servite...
Italia, Cortazzone
... prăjite Baldaiassa sunt prăjite zilnic cu un grad de prăjire mediu, care conferă fructului aroma inconfundabilă, echilibrată și intensă. Pentru a o conserva și a o menține neschimbată în timp, sunt ambalate sub vid în termen de 24 de ore de la procesare. Durata de valabilitate 12 luni.
... potrivit pentru uscarea produselor sensibile (derivate din lapte, polimeri termoplastici…). O versiune specială este disponibilă pentru recuperarea solvenților. Turbo-Concentrator pentru atingerea limitei de concentrare a produsului. Funcționează sub vid pentru produse sensibile (zer, permeat…). Turbo-Reactor pentru făină pregelatinizată, prăjire, coacere, într-un proces special de de-amărire/de...
Franța, Hoerdt
... sub vid, măcinătoare, măcinătoare-mixere, mixere sub vid, împingătoare, celule de gătit, afumare, prăjire, răcire, mixere atmosferice, mixere-baratte sub vid, injectoare, feliatoare, sărare, afumare, dozare, amestec pentru carne, pește, cuptoare, cuptoare de uscare, afumătoare, gătitoare, emulsificatoare pentru supe, sosuri, maioneză, muștar, sisteme de prindere și decojire, sisteme de porționare și tăiere a cârnaților, formatoare acoperitoare-pane, echipamente de gătit și friteuze, congelatoare, echipamente de manipulare și transport, mașini de spălat, tuneluri de spălare.
Italia, Muggia
... corectă, împiedicând și contaminarea încrucișată, în timpul operațiunilor, între produsele alimentare, echipamente, materiale, apă, schimb de aer sau intervenții ale personalului. Cerințele pentru hala 2 asigură separarea funcțională a activităților de prelucrare, prin tehnici de instalare adecvate și/sau criterii corespunzătoare de separare a operațiunilor de pregătire, ambalare sub vid și în capsule și ambalare, care pot implica riscuri microbiologice. În plus, acestea permit o practică igienică corectă, împiedicând și contaminarea încrucișată.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play